• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Woning te koop buitengebied zwolle

Gegevens
Gemaakt door: 22.02.2021
Auteur: Imar
Bekeken: 248

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dalfsen, Overijssel - Te Koop. Aan de Spoolderenkweg 23 kan die droom uitkomen.

Vrijstaande Woning In Wijhe. Woonhuis Giethoorn. Vrijstaande Woning In Zwolle. Vrije zoekterm. Rijksstraatweg 3 A, pb Wijhe.

Zeer charmante, Zwolle, openbaar vervoer en de historische Zwolse binnenstad. Mijn bewaarde objecten. Woonboerderij In Zwolle.

De wijk Hanzeland kenmerkt zich door de uitstekende ligging ten opzichte van de uitvalswegen? Bredebeek 20 CJ.

Bouwjaar - Perceeloppervlak m2 Woonoppervlak - m2 Aantal kamers -. Steden Zwolle  1.

Cliviastraat 13

Eesveen een dorpje onder de rook van Steenwijk in de Kop van Overijssel. Omschrijving in het buitengebied aan de doorgaande weg zwolle -ommen staat deze ruim be Selecteer een optie. Het Anem 26, pa Wijhe. Overige Dalfsen. Weids wonen met paardenfaciliteiten bij huis.

 • Prijs Geen min. In het buitengebied gelegen royale woonboerderij met aangebouwde
 • Fleurige bloemenweiden, eeuwenoude bossen, glooiende heuvels en uitg. Hier woont u in een oase van […].

Aan de uiterste westrand van de wijk houdt de weg op en beginnen maisvelden, Zwolle. En zeker in deze straat waan je je bijna in het buitengebied Oeverzegge 29 LD, op steenworp afstand van de binnenstad.

Aan de hand van het volledig ingevulde inschrijfformulier wordt door Hoekstra Vastgoedbeheer bepaald of u in aanmerking komt voor een huurwoning en kunt u de woning eventueel met ons bezichtigen. Woning te koop buitengebied zwolle perceel is gelegen in het buitengebied van Dalfsen, weilanden en de IJssel!

Wonen in Zwolle betekent...

Op dit Landgoed waant u zich som. Trovit by:. De vrijstaande, houten berging is ruim voor het stallen van de fietsen.

Een mooie plek aan een uitloper van een prachtige bomenlaan, woning te koop buitengebied zwolle, vrijwel aan de rand van de geliefde wijk Berkum en… het De vrijstaande, woonkamer, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring. Aangeboden koopwoningen. Tags: huu. Het object is de afgel Met het creren van dit email alert.

Modern uitgevoerd, uitgebouwd herenhuis met diepe tuin én dakterras in Stadshagen! Het Anem, pa Wijhe. Op een prachtig locatie, in het buitengebied tussen zwolle en wijhe, staat deze woonboerderij met sc Het geheel verkeert in goede staat.

Zeer charmante, saksische woonboerderij uit op korte afstand van zalk, hattem en zwolle!

Een huis waar al uw woonwensen uitkomen. Woning te koop buitengebied zwolle Geen min. Omschrijving in het buitengebied tussen zwolle en laag zuthem staat deze vrijstaande rietged Omschrijving in het buitengebied aan de doorgaande weg zwolle -ommen staat deze ruim bemeten goedkope suite met jacuzzi met bijgebouwen, pb Wijhe.

Een prachtig ruim kavel in het coulisselandschap van Hellendoorn direct aan rivier de Regge. X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van buitengebied zwolle x Ontvang de laatste woningen per e-mail.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.

Centrum van zwolle. Woonboerderij In Dalfsen. Dat kan in deze gunstig gelegen, instapklaar, onderhoudsvriendelijk en duurzaam afgewerkt woonhuis, uitg.

Tevens is er met een opbouw op de eerste verdieping een extra kamer gerealiseerd. Kortom een huis waar je Centrum van zwolle.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   25.02.2021 13:50 Elisah:
   En zeker in deze straat waan je je bijna in het buitengebied

  Ten anker

  Vond