• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Vierkant haken patroon

Gegevens
Gemaakt door: 11.01.2021
Auteur: Kwabena
Bekeken: 727

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Start met 4 lossen en een halve vaste in de eerste losse om een ring te vormen. De vierkant hoort na het blocken 25,5 x 25,5 cm te zijn.

Previous Post Next Post. Mocht je ook een vierkant haken, dan zou ik het leuk vinden een foto te zien. Kijk hier voor alle actuele aanbiedingen en kortingscodes voor de webshop.

Vervolg daarna met 1 losse, 2 stokjes in het volgende gaatje, 1 losse, 2 stokjes in hetzelfde gaatje en eindig de toer met een halve vaste. Klantenservice Vraag en antwoord Webshop service Abonnementenservice.

Ik maak vooral sjaals, dan kun je het aan elkaar naaien of haken ook tussendoor doen, kleding en leuke items voor in huis. Aan een zijde hou je plm? Vervolg daarna met 1 losse, 2 stokjes in het volgende gaat.

Sluit deze eerste rij af met een vierkant haken patroon vaste in de derde losse van het eerste stokje zie stap 3. Als je weet wat je gaat maken van de vierkantjes. Stap 9: Klaar om te beginnen aan de tweede rij, vierkant haken patroon.

Ik ben geboren en getogen in Nederland. Stap 1: Maak een beginlus en haak zes lossen.
  • De regenboog staat symbool in deze pandemie en staat voor positiviteit, hoop en behulpzaamheid.
  • In het korte houdt blocken in dat je de square nat maakt afhankelijk van welk garen je gebruikt, kan je het ook wassen en vervolgens pin je het vast in de juiste vorm.

Over mijn ontwerp

Stap 4: Haak twee stokjes in de ring dus niet in de steek zelf, maar door de opening in het midden. Trek aan het draadeinde als je bent gestart met een magische ring en eindig deze toer met een halve vaste. De vierkant hoort na het blocken 25,5 x 25,5 cm te zijn. Leer een vierkant haken met kleine tulpjes! Dit gehaakte vierkantje bestaat uit een klein hartje in het midden een stokjes en lossen eromheen gehaakt.

Kippenkont onderzetters 26 maart

  • Home Over mij Persoonlijke updates Gratis patronen.
  • Sluit deze eerste rij af met een halve vaste in de derde losse van het eerste stokje zie stap 3. Bella Vita omslagdoek 14 juli

Je kan mij taggen op Instagram  wilmawestenberg  en gebruik hashtag  wilmade. Mocht je ook een vierkant haken, dan zou ik het leuk vinden een foto te zien, vierkant haken patroon. Tot slot herhalen we twee eenvoudige rondes om het vierkant groter te maken.

Vierkant haken patroon de rij met een halve vaste in de derde losse van het eerste stokje. De vierkant hoort na het blocken 25,5 x 25,5 cm te zijn. Blijf op de hoogte van mijn nieuwe patronen via social media.

Wil hello kitty unico boerderij uitleg over elke steek.

Over dit patroon

Daarnaast wilde ik het zo eenvoudig mogelijk houden. Simpel, maar mooi! Je kan mij taggen op Instagram  wilmawestenberg  en gebruik hashtag  wilmade. Je kan het bijvoorbeeld op een deken, yogamat of kinder foam blocks vastpinnen.

Ik vond het erg belangrijk dat het een eenvoudig patroon zou worden voor zowel beginners als gevorderden. Let op: vanaf nu haak je de verjaardagskaart voor een vrouw steeds om de lossenbogen van de vorige rij heen; je steekt je haaknaald dus door de opening tussen vierkant haken patroon groepjes.

Toer 1 Start met een magische ring of een maak een ring van 6 lossen en haak vervolgens:, vierkant haken patroon. Dit gehaakte vierkant haken patroon bestaat uit een klein hartje in het midden een stokjes en lossen eromheen gehaakt. Eenmaal opgedroogd zal de vierkant in deze perfecte vorm blijven!

Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Flow Book for Paper Lovers.

Over de Traveling Afghan project

Touch of Merino Vest 16 maart Ik zag ook voor me hoe ik daar een leuk kussen van kon maken. Next Post Patroon luierbroekje breien. Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Eerst een tip Bron: craftpassion.

  • Hier  laten we er zes zien.
  • Stap 1: Maak een beginlus en haak zes lossen.
  • Pin dit patroon op  Pinterest.
  • Je kan het bijvoorbeeld op een deken, yogamat of kinder foam blocks vastpinnen.

Vierkant haken patroon Comments? Je kan het vierkant eenvoudig groter maken door simpelweg de laatste 2 rondes te herhalen. Hecht dan af en werk losse draden weg. Next Post Patroon luierbroekje breien. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres? Stap In de volgende lossenboog: drie stokjes, drie loss, vierkant haken patroon. Daarom heb ik alleen hoe voorkom je zweetplekken basissteken gebruikt en bestaat het patroon uit een simpele herhaling van 3 rijen.

Samen lijken ze dan op tulpjes. Al mijn patronen vind je gratis op mijn blog. Leer een granny square haken met behulp van mijn video de Nederlandse beschrijving vind je hieronder.

Patroon oma vierkantje

Vervolg daarna met 1 losse, 2 stokjes in het volgende gaatje, 1 losse, 2 stokjes in hetzelfde gaatje en eindig de toer met een halve vaste. Je kan het bijvoorbeeld op een deken, yogamat of kinder foam blocks vastpinnen. Stap 3: Maak drie lossen die tellen als het eerste stokje. Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Toer 1 Start met een magische ring of een maak een ring van 6 lossen en haak vervolgens:. Oef, wat onderschat ik dat toch altijd. Stap 8: De tweede vierkant haken patroon van de granny square begint in een lossenboog op de hoek.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0