• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Vertalen hindi nederlands online

Gegevens
Gemaakt door: 13.01.2021
Auteur: Jara
Bekeken: 957

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Vertalingen voorzien door. U ziet een camerapictogram in de linkerbovenhoek, het biedt u de mogelijkheid om elke geschreven zin te vertalen.

Zeker, is het beter om te gaan met deze taal, want India is een ontwikkelingsland dat haar producten wereldwijd exporteert. Het lesgedeelte maakt het dagelijks leren van de Engelse taal mogelijk. Er is een knop aan de rechterkant geplaatst voor instellingen. Populairste items. Sponsored links:.

In uw tweede vak ziet u de outputvertaalde zin? Verder spreekt ze veel gemeenschappen in Aziatische landen, naar het zuiden in het Hindi gesprek is moeilijk. Deze taal is echter niet mezelf begrepen overal in India, plak- en spraakinvoer voor invoer en kopieer- alsmede de landen over de hele wereld.

Met de vertaler kunt u ook vertalen hindi nederlands online. Ik alleen hindi uitnodiging met fotos heeft vele dialecten waarvan gebruikers vaak slecht begrepen.

  • In India, is er over het algemeen een groot aantal dialecten, sommige zijn onderling bijna onbegrijpelijk.
  • Tik rechtsonder op Importeren  om een bestaande foto te kiezen die je wilt laten vertalen. Ja Nee.

Vertaling van Hindi naar Nederlands

Toch is de taal gesproken door ongeveer miljoen mensen. Er zijn veel functies in deze applicatie, waaronder vertaler, woordenboek, leren, les, spel en nieuws. Deze app biedt ook directe vertaling, zodat u elk woord of elke zin uit een andere toepassing kunt vertalen.

Dus download de geweldige gratis Hindi English Translator - English Dictionary gratis app en geef ons beoordelingen en recensies om ons werk beter te maken. Původ we kunnen kijken in het Sanskriet de loop der tijd uit het dialect gebruikt in rond Delhi. Sponsored links:.

  • Toch is de taal gesproken door ongeveer miljoen mensen.
  • Vertalingen voorzien door.

U ziet een camerapictogram in de linkerbovenhoek, het biedt u de mogelijkheid om elke geschreven zin te vertalen. Het bevat ook een functie voor het vertalen van foto's, kun je 'Camera-invoer verbeteren' inschakelen, vertalen hindi nederlands online, zodat u geen zin hoeft te schrijven. Je kunt bijvoorbeeld tekstborden of handgeschreven notities vertalen. Er is een knop aan vertalen hindi nederlands online rechterkant geplaatst voor instellingen.

Tik linksboven op Menu     Instellingen    Datagebruik. Heeft fossiele brandstoffen engels u deze vertaling geholpen. U kunt kiezen volgens uw keuze. Als je Google toestemming wilt geven om afbeeldingen te bewaren voor toekomstige productverbetering.

U kunt de woordvoerder ook voor u, wanneer u onze compiler te gebruiken. Schakel Camera-invoer verbeteren in of uit. Zeker, is het beter om te gaan met deze taal, want India is een ontwikkelingsland dat haar producten wereldwijd exporteert.

Schrijf of plak de tekst in het bovenste vakje en klik op "vertalen". Open de Translate-app op je Android-telefoon of -tablet. De totale procedure wordt weergegeven als een video in het gedeelte 'Hoe te gebruiken'.

Psmo dat Hindi gebruikt wordt genoemd Devanagari. U vindt ons op? Ah de wolf kleiweg je de hele tekst onmiddellijk wilt vertalen, tik je op Instant, vertalen hindi nederlands online.

Ja Nee. In uw tweede vak ziet u de outputvertaalde zin. Android iPhone en iPad Meer.

  • Als de officiële taal die in India en Fiji.
  • Toevoegen aan favorieten.
  • Het bevat ook een spellingcontrole, beschikbaar in de rechterbovenhoek.
  • Kies de talen waarmee de vertaler dient te werken.

Pvod we kunnen kijken in het Sanskriet de loop der tijd uit het dialect gebruikt in rond Delhi. Je leert dagelijks Engels in die sectie en de woordenschatcomponent bevat verschillende veelvoorkomende termen verspreid in categorien zoals groenten, is het vertalen hindi nederlands online om te gaan met deze ! Zek. Kies de talen waarmee de vertaler dient te werken. Kies linksboven de optie Taal herkennen of de taal die je wilt vertalen.

De totale procedure wordt weergegeven als een video in het gedeelte 'Hoe te gebruiken', vertalen hindi nederlands online. Was dit nuttig.

Account Options

Als je Engels zacht is, gebruik dan deze krachtige tool om Engels te leren. Open de Translate-app op je Android-telefoon of -tablet. Dit heet de hindoeïstische en gebruikt veel woorden geleend uit andere talen en laat ze invloed.

We lijken erg onhandig, goed het is. Markeren als ongepast. Je kunt tekst vertalen in foto's die je al hebt gemaakt.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0