• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Servet tot kerstboom vouwen

Gegevens
Gemaakt door: 21.02.2021
Auteur: Annetta
Bekeken: 570

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Bekijk ons filmpje om eenvoudig deze feestelijke kerstservetten te vouwen: Stappen bij het kerstservetten vouwen Neem een kerstservet die als hij helemaal uitgevouwen is ongeveer 40×40 cm breed is of groter en vouw deze twee keer dubbel. Zet de servet vervolgens rechtop op een bord en elk bord heeft zijn eigen kerstboom! Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft.

Het lukt zowel met papieren servetten als stoffen exemplaren. Draai de servet om. Hebben jullie nog leuke tips om kerstservetten te vouwen? Deel ze dan hieronder. Je kunt hiervoor een papieren servet gebruiken, maar dit keer gebruikte ik leuke witte servetten met gouden sterren.

Previous DIY Kerst: een kerstboom van wol. Bekijk ons filmpje om eenvoudig deze feestelijke kerstservetten te vouwen: Stappen bij het kerstservetten vouwen Neem een kerstservet die als hij helemaal uitgevouwen is ongeveer 40×40 cm breed is of groter en vouw deze twee keer dubbel.

Schrijf me in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Misschien kende je de techniek voor het vouwen van servetten in de vorm van een kerstboompje al? Je kunt ze in allerlei patronen en maten kopen en gewoon neerleggen, servet tot kerstboom vouwen, maar je kunt ook zelf kerstservetten vouwen in de vorm van een kerstboom?

DIY Hartjesdeken Posted on 2 februari Kerstboom vouwen van servet Misschien kende je de servet tot kerstboom vouwen voor het vouwen van servetten in de vorm van een kerstboompje al. Wij gebruiken christmas cookies om er zeker van te zijn dat jij deze website zo goed mogelijk beleeft.

Wij gebruiken christmas cookies om er zeker van te zijn dat jij deze website zo goed mogelijk beleeft.

Kerstboom van servet decoreren

Voer je email adres in en ontvang de maandelijkse nieuwsbrief. Kerst servet Kerst tafel Kerstboom servet vouwen Kerstboom vouwen kerstservetten Kersttafel Kersttafel dekken Kersttafel versieren Servet kerstboom vouwen servetten kerst Servetten vouwen Tafel dekken kerst Tafel versieren Kerst. Je kunt hiervoor een papieren servet gebruiken, maar dit keer gebruikte ik leuke witte servetten met gouden sterren.

Vouw de verschillende punten nu naar binnen en … tadaa, een kerstboom! Benodigde tijd:  2 minuten. Je ziet nu een soort driehoek of bootje voor je liggen. Die koekjes die hier verzameld worden maken natuurlijk geen inbreuk maken op je privacy.

 • En ook hoe je hem nog extra speciaal maakt.
 • Previous DIY Kerst: een kerstboom van wol.

Wil jij de tafel extra feestelijk maken. Kerst servet Kerst tafel Kerstboom servet vouwen Kerstboom vouwen kerstservetten Kersttafel Kersttafel leer vlekken verwijderen uit kleding Kersttafel versieren Servet kerstboom vouwen servetten kerst Servetten vouwen Tafel dekken kerst Tafel versieren Kerst. Het lukt zowel met papieren servetten als stoffen exemplaren. Mijn naam, servet tot kerstboom vouwen, e-mailadres en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer servet tot kerstboom vouwen een reactie plaats.

Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft! Voer je email adres in en ontvang de maandelijkse nieuwsbrief.

Stappen bij het kerstservetten vouwen

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Nee, liever niet Mijn privacy verklaring. Geen probleem!

Leuk h. Je ziet nu een soort driehoek of bootje voor je liggen. Alleen dat is al super leuk. Het leek me een beetje zonde van de tijd om zelf een complete instructievideo of fotootjes te maken, servet tot kerstboom vouwen, want YouTube staat er vol mee? Kerst servet Kerst tafel Kerstboom servet vouwen Kerstboom vouwen kerstservetten Kersttafel Kersttafel dekken Kersttafel versieren Servet kerstboom vouwen servetten kerst Servetten vouwen Tafel dekken kerst Tafel versieren Kerst.

Ook interessant

Net wat het handigste is! Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. DIY Lifestyle Feestelijke kerstservetten vouwen 15 december Als je papieren kerstservetten koopt zijn ze meestal al zo opgevouwen.

Heb je nog een stukje kerstlint over, dan kun je dat eventueel om het stammetje van kaneel strikken voor een extra hoge schattigheidsfactor.

Benodigde tijd:  2 minuten. Draai de servet om zodat het zojuist gevouwen gedeelte naar beneden ligt? En ook hoe je hem nog extra speciaal maakt. Deze artikelen servet tot kerstboom vouwen je misschien ook leuk.

Nog een paar dagen en we zitten weer met zijn allen aan een heerlijke kerstontbijt, -lunch of -diner. Recente Pins. Is het gelukt om je servet te vouwen!

Kerstboomservetje

Je kunt je toestemming op elk moment intrekken met de knop toestemming intrekken. Misschien kende je de techniek voor het vouwen van servetten in de vorm van een kerstboompje al. Deel ze dan hieronder. Voer je email adres in en ontvang de maandelijkse nieuwsbrief.

Maar Servet tot kerstboom vouwen zou Christmaholic niet zijn, als we er niet nog een extra feestelijke draai aan zouden geven…. Dan kun je hem natuurlijk gewoon zoals hij is op het bord van elke gast leggen. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   23.02.2021 04:44 Augustina:
   Vouw de twee uiterste punten naar binnen, zodat je een soort spekje krijgt   Draai de servet weer voorzichtig om en draai het graden.

   22.02.2021 05:33 Hendrik:
   Schrijf me in voor de wekelijkse nieuwsbrief! Net wat het handigste is!

   21.02.2021 19:57 Myra:
   Instagram Instagram did not return a

  Ten anker

  Vond