• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Pula kroatie weer augustus

Gegevens
Gemaakt door: 20.01.2021
Auteur: Geertje
Bekeken: 106

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De zeetemperatuur ligt rond de 26°C. Pula HumIndex. Jaarlijkse regenval en sneeuwval in Pula - Gemiddelde maandelijkse temperaturen dag en nacht in Pula.

Pula weer zaterdag 10 augustus Wat is de hoofdstad van Kroatië? De gemiddelde jaartemperatuur voor Istrië is 17°C en er valt in een jaar tijd mm regen. Pula weer maandag 28 oktober Augustus historisch gemiddeld weer. Klimaat Dalmatië oktober Gemiddeld is het maximaal 19°C in oktober in Dalmatië en minimaal rond de 14°C. Zonder oponthoud ben je 13 uur onderweg.

Pula weer vrijdag pula kroatie weer augustus november Beste reistijd om naar Pula te gaan. Gemiddeld valt er op 18 dagen sneeuw in Noord Kroati. Juli September. Pula weer donderdag 12 december De zeetemperatuur ligt rond de 29C. Pula in het kort Plaats in Kroati Vliegtijd 1 u.

Beste reistijd Kroatië

Pula weer Februari Wat is het weer in Februari in Pula? Pula weer woensdag 25 december Pula weer zaterdag 14 december Er valt in april op 13 Dagen neerslag met een totaal van 38 mm en het is deze maand 17 Dagen droog in Pula.

Het weer in Pula in augustus is behoorlijk warm. Op de site van Meditel kun je bij je eigen verzekeraar bekijken wat binnen je verzekering vergoed wordt. Pula weer zondag 3 november

  • De zeetemperatuur ligt rond de 28°C. De temperatuur is matig in Oktober.
  • Op de site van Meditel kun je bij je eigen verzekeraar bekijken wat binnen je verzekering vergoed wordt.

Beste reistijd om naar Pula te gaan. De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Pula is ongeveer 1 u. Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar. Gemiddeld is het maximaal 11C in maart in Noord Kroati en minimaal rond de 3C. Pula weer dinsdag 6 pula kroatie weer augustus Hoe laat komt de zon onder Augustus in Pula.

Door het invoeren van de lokale prijs zie je direct wat de prijs in Euro is, pula kroatie weer augustus.

Klimaat Pula

Pula hoort bij Kroatië. Het minimum is 24°C. Pula Echt gevoel temperatuur. Gemiddeld is het maximaal 11°C in december in Dalmatië en minimaal rond de 6°C.

Zonder oponthoud ben je 13 uur onderweg. Wat is de gemiddelde temperatuur tijdens deze maanden in Pula. De zeetemperatuur ligt rond de 18C. Gemiddeld is het maximaal 19C in mei in Istri en minimaal rond de 16C. Rooms Epicentar 50 - 72 EUR.

Pula Temperatuur grafiek

In Pula is het nu uur 's avonds op dinsdag 27 oktober Pula in Februari. Zomer klimaat Dalmatië jun-aug In de zomer is het in Dalmatië gemiddeld 27°C. In de winter is het in Dalmatië gemiddeld 11°C.

Pula weer zondag pula kroatie weer augustus augustus. De gemiddelde jaartemperatuur voor Dalmati is 18C en er valt in een jaar tijd mm regen.

Pula weer maandag 23 november. De regenval verspreidt zich gelijkmatig over het hele jaar? Pula weer dinsdag 17 december Pula weer September Wat is het weer in September in Pula. Istri heeft een zeeklimaat. Apartment Chillin 80 - 83 EUR!

Hoe is het weer eruit in Augustus in Pula?

Gemiddelde jaarlijkse neerslag in Pula Hoe vaak doet het regenen in Pula? Winter klimaat Dalmatië dec-feb In de winter is het in Dalmatië gemiddeld 11°C. Pula weer zondag 22 november.

Er valt in april op 13 Dagen neerslag met een totaal van 38 mm en het is deze maand 17 Dagen droog in Pula. Het klimaat van Pula in augustus is goed. Pula weer vrijdag 8 november Pula weer dinsdag 24 november.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0