• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kos stad weer oktober

Gegevens
Gemaakt door: 24.11.2020
Auteur: Nihal
Bekeken: 247

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De zeetemperatuur ligt rond de 19°C. Door het versturen van de gegevens ga je akkoord met ons privacybeleid.

Ideale condities om de nodige vitamine D op te doen en wat van het eiland te ontdekken. Gemiddeld is het maximaal 16°C in maart in Kos stad en minimaal rond de 13°C. Op het Griekse eland Kos werd ooit een temperatuur op het vliegveld gemeten van -5,0°C. De coördinaten van Kos stad zijn: Latitude: Met goede weersomstandigheden is oktober een aanbevolen maand om daarheen te gaan.

Dan ben je in de zomerperiode op het Griekse eiland Kos helemaal op je plek. Deze cookies bevatten geen persoonlijke gegevens en zijn niet schadelijk. Gemiddeld is het maximaal 25C in juni in Kos stad en minimaal rond de 22C. Niet gebonden aan de zomervakantie. De kans op regen is wel iets hoger, kos stad weer oktober, maar de temperaturen tussen de 18 en 23 graden zijn heerlijk aangenaam.

Dit is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de gemiddelde temperaturen, kans op neerslag en weer ervaringen van anderen. Er valt in oktober op 7 Dagen neerslag met een totaal van 27 mm en het is deze maand 24 Dagen droog in Kos stad. Klimaat en temperatuur in Kos Ga je naar 'fietseiland' Kos op vakantie, dan wil je uiteraard graag weten wanneer het weer zich hier van z'n beste kant laat zien.

Lees ook deze populaire artikelen

Je moet het zo zien, de kustlengte van Kos is km, dat is de kustlengte van Den Helder tot Rotterdam. Kos stad hoort bij Griekenland. Juni is een overgangsmaand. Er zit verschil in de prijs voor vaccinaties bij de verschillende vestigingen van de GGD. Het aantal regendagen is dan vaak wel wat minder op Kos, maar de hoeveelheid die er op regendagen binnen een etmaal valt kan vrij hoog zijn.

Vraag deze minimaal 1 week voor je vakantie aan, dan ontvang je je code nog op tijd in huis. De zeetemperatuur ligt rond de 26°C.

Bekijk hier alle vakanties naar Griekenland. Last Minutes Griekenland? De gemiddelde temperatuur van zee is in deze periode van het jaar gemiddeld 17 graden. De nachten in de eerste helft van de maand zijn vaak de zwoelste. Gemiddeld is het maximaal 28C in juli in Kos stad en minimaal rond de 25C.

Hoe zijn de weersomstandigheden in Kos in oktober, kos stad weer oktober.

Temperatuur en het weer op Kos

Home » Griekse eilanden » Kos » Klimaat en weer Kos Het klimaat op het Griekse eiland is mild en de zee speelt hier een grote rol. Gemiddeld is het maximaal 28°C in augustus in Kos stad en minimaal rond de 25°C. Kos is in de wintermaanden te koel, te nat en te grijs voor een zonvakantie.

Met een goed klimaat is de maand oktober een aanbevolen maand om daarheen te gaan in Kos.

De zeetemperatuur ligt rond de 23C. Klimaat Kos stad november Gemiddeld is het maximaal 19C in november in Kos stad en minimaal rond de 17C, kos stad weer oktober. Hoeveel sterren amerikaanse vlag 2020 e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.

Na een verblijf op een van de Griekse eilanden gaat u bij terugkeer in Nederland 10 dagen in thuisquarantaine. Waar het zomers soms wel 31 graden kan worden is het in de winter een stuk kouder met zo'n 10 graden. Kos stad weer oktober heb je meteen een goed beeld wanneer je het beste je vakantie kan boeken naar dit heerlijke Griekse eiland?

Warm en zonovergoten

Op Kos zijn de noordelijke windrichtingen dominant. In de maand oktober, de gemiddelde temperatuur in Mastichari is 23°C maximumtemperatuur is 24°C en minimumtemperatuur is 22°C. Bij Meditel zijn er vaste prijzen voor al hun 34 vestigingen in heel Nederland. Bewolking en ook neerslag zijn niet vreemd in april. Deze cookies bevatten geen persoonlijke gegevens en zijn niet schadelijk.

 • Hieronder lees je per maand hoe het weerbeeld er normaal gesproken uitziet op Kos.
 • In de herfst is het in Kos stad gemiddeld 19°C.
 • Gemiddeld is het maximaal 25°C in juni in Kos stad en minimaal rond de 22°C.
 • Veelgestelde vragen Waar ligt Kos stad?

Dat zorgt ervoor dat het eind september, als de temperaturen ook wat dalen. NL   Actueel weer en weersverwachtingen voor Kos Op de volgende sites kun je zien wat voor weer het nu is op Kos en de weersvoorspelling voor de komende dagen bekijken: Op klimaatinfo! Limionas 9. Aantal sterren. Klimaat en kos stad weer oktober working holiday visa australie Kos - Wat is de beste reistijd.

Klimaat en weer Kos. Zo heb je meteen een goed beeld wanneer je het beste je vakantie kan boeken naar dit heerlijke Griekse eiland.

Beste reistijd Kos (stad), Kos

Overal waar je naar kijkt, zie je de rijke beschaving terug; opgravingen uit de oudheid, musea,  kastelen uit de middeleeuwen, Italiaanse invloeden uit de 20 e eeuw. Onthouden: Het klimaat op Kos in oktober is perfect in het gehele land Goed nieuws: Het is echter niet perfect, maar het weer in Kos in oktober is, over het algemeen, redelijk goed overal : in Kefalos, Agios Fokas, Tigaki, Kardamaina en Mastichari.

De beste reistijd voor een strandvakantie op dit heerlijke eiland is dan ook, niet zo verwonderlijk, de zomerperiode. Net als Rhodos schijnt de zon hier het meeste uren per jaar.

De maanden april en mei gelden als overgangsperiode tussen winter en zomer. Door een vrij hoge luchtvochtigheid is sluierbewolking zeker mogelijk. Zoek naar:!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   01.12.2020 16:06 Sky:
   Het klimaat is aangenaam op die plek in deze maand. Niet alleen vanaf Schiphol, maar ook vanaf regionale luchthavens.

  Ten anker

  Vond