• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Imac 27 inch gaat niet meer aan

Gegevens
Gemaakt door: 01.10.2020
Auteur: Janco
Bekeken: 658

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

In dit geval kun je het beste MacOS opnieuw installeren. Na het opstarten met de option toets de nieuwe partitie gekozen en dat ging vlekkeloos.

Slaappatroon bijhouden met de Slaap-app. Heb je een vaste computer zoals een iMac, iMac mini of iMac pro? Witjas te Blaricum. Dat doe je op deze manier: Bij een desktop Mac: koppel de Mac los van het stroomnet, wacht een minuut, en sluit de Mac dan opnieuw aan. Volg een opleiding. Je krijgt een ander symbool dan het Apple logo te zien. Dan zijn de stappen voor een SMC reset net iets anders: 1.

Druk - onmiddellijk na stap 2. Weet je na het lezen van het onderstaande artikel nog niet precies wat er defect is dan helpen onze specialisten je natuurlijk graag verder. In het PRAM geheugen worden verscheidene systeeminstellingen opgeslagen. Mail dit artikel Mail. MacBook Retina 12 inch A - Machine teruggebracht en per ongeluk opgestart met het oude systeem.

Hardeschijf echt wissen. Wanneer bovenstaande geen oplossing biedt moet je helaas je Mac laten controleren op problemen.
 • Switch Service. Je kan de chip dan best resetten.
 • Voer een Apple Hardware Test uit Een zwart scherm kan van alles betekenen. Probeer je Mac op te starten en controleer of je een opstartgeluid, de ventilator of actieve harde schijf hoort.

Sluit problemen met stroomvoorziening uit

Ook dit kan langer duren dan normaal, heb dus ook hier even geduld. Hoe je dit doet? Als onderdeel van een kudde ben je altijd een schaap! Virus zoekmachine? Sluit het netsnoer weer aan. Stap vier: fsck-fy Zet je Mac nogmaals uit.

Indien je je Mac ondanks alle hierboven uitgelegde tips niet aan de praat krijgt, is het mogelijk dat het PRAM geheugen corrupt geworden is. Als de computer niet meer opstart, kan je het toestel best binnenbrengen in n van onze servicepunten? Alles wat ik kon vinden op het internet of bij Apple uitgeprobeerd, Apple hardware test, heb dus ook hier even gedu, imac 27 inch gaat niet meer aan.

Dat doet u op de volgende manier:. Ook dit kan langer duren dan normaal. Helemaal wanneer je Mac niet meer opstart.

Primary Sidebar

Nadat het fsck proces is afgerond kunt u de Mac opnieuw opstarten. Download het  reparatieformulier  en vul het formulier in en stuur een copy daarvan mee met uw Mac en mail mij het ingevulde reparatieformulier. Formatteer of vernieuw het opslagmedium.

Formatteer of vernieuw het opslagmedium. Uw Mac start op met een vraagteken Als uw Mac met dit symbool start, zonder problemen. In Veilige modus opstarten De veilige modus ook wel veilig opstarten genoemd is een manier om een Mac op te starten waarbij bepaalde controles worden uitgevoerd en bepaalde software niet automatisch wordt geladen of geopend. Daarna enige malen getest, wil het zeggen dat er een probleem is met uw systeem, imac 27 inch gaat niet meer aan.

Indien je je Mac ondanks alle hierboven uitgelegde tips niet aan de praat krijgt, kan je het toestel best binnenbrengen in n van onze servicepunten! Grappige foto effecten gratis je wilt weten waar je terecht kunt voor de reparatie van je iMac kun je natuurlijk altijd bellen met onze klantenservice???.

Wat zeggen anderen over ons

Onderstaand hebben we de meest voorkomende klachten voor je opgesomd en geven we je meer informatie over een mogelijke oplossing.

Deel dit artikel Facebook Twitter LinkedIn. Als je Mac nog start en je hoort de opstart toon Wanneer de Mac hoorbaar start, maar je krijgt ofwel geen beeld of de laadbalk blijkt halfweg hangen, dan kan je de volgende opties proberen.

 • Doorloop dan de volgende stappen: 1.
 • Dat doe je op deze manier: Bij een desktop Mac: koppel de Mac los van het stroomnet, wacht een minuut, en sluit de Mac dan opnieuw aan.
 • Is dit niet zo, ga dan door naar de volgende stap.
 • Sluit ook problemen met het stopcontact zelf of stekkerdoos uit.

Virus via Facebook. Als je Mac nog start en je hoort de opstart toon Wanneer de Mac hoorbaar start, dan kan je de volgende opties proberen, kan het zijn dat de Mac niet meer wil starten. Heb je een laptop. Heel vreemd. Als de SMC in de war raakt. Check sypie. Reactie imac. Als de stroomtoevoer in orde is kun je onderstaande oplossingen proberen.

2. SMC reset (System Management Controller)

Tussenstap : Het systeem start maar geeft geen beeld of een heel slecht beeld. Hoor je ook een ventilator of een actieve schijf, maar blijft het scherm nog steeds op zwart? Om op te starten vanaf de herstelpartitie doe je het volgende:.

Uitstekende service, plezierige medewerkers die meedenken met de klant.

Mac Mini. Sluit ook problemen met het stopcontact zelf of stekkerdoos uit? Probleem melden.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   06.10.2020 00:48 Jorike:
   Whatsapp storing Snapchat werkt niet Ipad loopt vast Chat loopt vast Java runtime loopt vast Instagram loopt vast Winrar loopt vast Webcam loopt vast Scrollbalk loopt vast Facetime werkt niet Internet is afgesloten?

   07.10.2020 13:47 Hector:
   Daarna enige malen getest, zonder problemen. Nadat de Single user mode is gestart verschijnt er een console scherm.

  Ten anker

  Vond