• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoeveel kost een railrunnerkaartje

Gegevens
Gemaakt door: 04.03.2021
Auteur: Akke
Bekeken: 240

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ook voor reizen met de Intercity direct is geen toeslag nodig. Type reis Vertrek Aankomst.

Eerste Eurostar bijna leeg vertrokken naar Londen 26 okt Neem je meerdere kinderen mee dan is uitprinten misschien een betere optie. Met de OV-chipkaart reis je op saldo of met een speciaal product in het stads- en streekvervoer in heel Nederland. Deze korting is geldig bij alle treinvervoerders. Christiaan schreef:. Contrast Contrast Contrast Contrast verhogen Hoog contrast uit.

Of reist uw kind zelfstandig in de 2e klas. Met Sentire reis je met een lager instaptarief in bus, tram en metro en in het openbaar vervoer over water. U kunt een Railrunner als e-ticket kopen. Reist de medereiziger alleen verder. Bij leeftijdgebonden vervoerbewijzen is de leeftijd op de eerste dag van hoeveel kost een railrunnerkaartje bepalend. De kaart is geldig voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar.

  • Toegankelijk plannen. Het gratis Sentire reisproduct wordt op je persoonlijke OV-chipkaart gezet.
  • Ook geldig in de 1e klas, alleen onder begeleiding van een volwassene.

Plan je reis

Hoe het bij jouw OV-bedrijf is geregeld lees je in het het overzicht dat we hebben gemaakt: Overzicht cashloosreizen in het OV   Waar vind je het tarief van losse kaartjes? Hoe het bij jouw OV-bedrijf is geregeld lees je in het het overzicht dat we hebben gemaakt:. Niet geldig in de Thalys. Net als alle andere vervoersbewijzen in de vorm van e-tickets, is in- en uitchecken met een Railrunner niet nodig. Bekijk de prijzen voor bus, tram, metro en veren in pdf 2.

  • Hoe doe ik dit zo makkelijk mogelijk. Kan dat niet makkelijker?
  • U wordt hierover enkele maanden van te voren geïnformeerd.

Dirk van der Boom schreef:. Nee, Railrunner is alleen in de trein geldig. Reisadvies op maat. Als je Hoeveel kost een railrunnerkaartje geschikt is voor 'reizen op saldo in de trein' kun je een bedrag laden op je kaart en daarmee reizen.

Reist de medereiziger alleen verder. Bij leeftijdgebonden vervoerbewijzen is de leeftijd op de eerste dag van geldigheid bepalend. Esterik schreef:.

29 gedachten over “Kinderen met de trein: Railrunner en Kids Vrij”

Hoe koop ik een persoonlijke of anonieme OV-chipkaart? Reply Monique 2 augustus at Hi Desirée! Kids Vrij aanvragen Check of er andere interessante treinkaartjes zijn? Nee, railrunner is alleen voor de trein.

Ik weet niet hoe het vanuit het buitenland te regelen valt. Er zijn geen andere producten? Maar sinds ze vier is, is het er nog helemaal niet van gekomen. Vooraan instappen in de bus wordt langzaam weer de norm. Let me know. Nightjet rijdt vicks vaporub etos hoeveel kost een railrunnerkaartje november.

Hoofdnavigatie

Reply Monique 2 augustus at Hi Desirée! Kinderen tot 4 jaar reizen altijd gratis mee. Marije Kirsten Verwindt schreef:. Een Railrunner is de gehele dag geldig en ook bij andere treinvervoerders dan NS.

  • Kinderen die 1e klas reizen, moeten reizen onder begeleiding van een volwassene minimaal 18 jaar.
  • Niet geldig in de Thalys.
  • Railrunner kost 2.
  • Print sluiten.

Als u bij aankomst de trein en het station verlaat, boxing influencers 26 oktober uitzending u hetzelfde om uit te checken. Yvonne schreef:, hoeveel kost een railrunnerkaartje. Celine van Es Als je OV-chipkaart geschikt is voor 'reizen op saldo in de trein' kun je een bedrag laden op je kaart en daarmee reizen.

De kaart is geldig voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar. Anne schreef:. U kunt een Railrunner hoeveel kost een railrunnerkaartje los kaartje op een persoonlijke of anonieme OV-chipkaart laden of als eenmalige OV-chipkaart kopen.

Laatste nieuws

Dat is goed nieuws toch? De e-ticket is op naam gesteld; je kunt de e-ticket dus niet aan een ander geven. Ook in de ochtend- en avondspits te gebruken Als e-ticket te bestellen Zelfstandig reizen toegestaan mits 2e klas Naar de actiepagina. U checkt eerst bij een NS-kaartlezer uit voordat u incheckt bij de andere vervoerder.

Neem je meerdere kinderen mee dan is uitprinten misschien een betere optie. Download de productvoorwaarden PDF, kB. Wat is Sentire.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0