• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe hoog is de euromast abseilen

Gegevens
Gemaakt door: 20.02.2021
Auteur: Eda
Bekeken: 76

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Lees verder. Zelf bij wind of regen. Met een glazen lift wordt het publiek voor dit uitzicht naar een hoogte van meter gebracht.

Wil je een heel weekend ontdekken wat er in Rotterdam voor avonturen te beleven zijn? Mensen die je begeleiden en niet mee afdalen betalen natuurlijk die entreekosten wel.

Zelf bij wind of regen. Abseilen van de Euromast vergt meestal ongeveer 15 minuten voor je beneden bent. Over mij Ik reis de wereld rond en ga op zoek naar outdoor adventures, toffe paardrijvakanties, unieke bezienswaardigheden, leuke uitjes en bijzondere hotspots voor een drankje. Met de plaatsing van de Euroscoop, is de Euromast met meter tot op de dag van vandaag weer het hoogste gebouw van Rotterdam en zelfs van Nederland!

Je houdt dus contact met elkaar. Abseilen vanaf de Euromast dat ik je mis songtekst van mei tot en met september elk weekend mogelijk. Previous Post. Vakantie ideen De balustrade op het platform van de Euromast bevind zich op een hoogte van meter? Na een outdoor adventure, stapt in een toffe auto om daarna te ontspannen in een wellness hotel.

Een organisatie waarbij de 37 mooiste en hoogste toren van de wereld zoals de Eiffeltoren, de Burj Khalifa, het Empire State Building en de Berliner Fernsehturm,  zijn aangesloten. De balustrade op het platform van de Euromast bevind zich op een hoogte van meter. Contact Abseilen.

Durf jij het aan?

Het is 'never a dull moment'! Contact - Privacy Policy. Daarin wordt je duidelijk verteld wat je wel en niet moet doen en hoe veilig abseilen van de Euromast is. De Euromast is de hoogste uitkijktoren van Nederland, die ook open is voor het publiek. Check dan bij  Parclick  alvast waar er parkeerplaatsen zijn en wat het kost om je huur auto te  parkeren in Rotterdam. Optionally add an image JPEG only.

Ook als er onvoldoende reserveringen zijn, gaat de activiteit die dag niet door.

  • Al die belevenissen verwerkt ze in reistips om jou te inspireren de wereld te gaan ontdekken.
  • De afdaling is superspannend en je hebt wel een portie lef nodig om over de rand te stappen!

Je moet het maar durven en zo niet dan zet je gewoon je verstand op nul en klim je over de reling om het avontuur van je leven te beleven. Je houdt dus contact met elkaar. Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruiksvriendelijkheid.

Dankjewel voor je inschrijving op de nieuwsbrief. Top 10 Wellness hoe hoog is de euromast abseilen Nederland! Abseilen van de Euromast is een vrije afdaling; je hangt dus in de ruimte zonder iets te raken.

De Euromast

Dit is de enige abseil attractie in Europa waarbij je in de lucht hangt en het is tevens de hoogste abseil locatie van Nederland! Via de gespannen kabels tokkel je binnen 15 angstaanjagende seconden naar beneden, ongeveer op dezelfde manier als aan een kabelbaan.

Met een glazen lift wordt het publiek voor dit uitzicht naar een hoogte van meter gebracht.

De afdaling is superspannend en je hebt wel een portie lef nodig om over de rand te stappen. In dit klimpark kun je tokkelen en stand up paddelen. Vanaf het platform op meter hoogte waag je jezelf hoe hoog is de euromast abseilen een snelheidsavontuur naar beneden van gemiddeld kilometer per uur.

Lees alles krabpaal houten voet je moet weten over de leukste  attractiesinteressante  musea  en de beste  winkelgebieden in Rotterdam? Tokkelen van de Euromast in Rotterdam Een keer per maand kun je ook van de Euromast naar beneden tokkelen! Dit is ook een goed punt voor familie voor een leuke fotoshoot.

Die geeft je nogmaals de laatste aanwijzingen voordat je van het platform afstapt in de vrije ruimte.

Wat is abseilen?

Lees verder. Regelmatig zijn er leuke acties, kortingen en aanbiedingen voor een bezoek aan de Euromast. De prijs is exclusief logiesbelasting en inclusief een uitgebreid ontbijt dat je in de suite kan nuttige of in de brasserie en uiteraard een fles Champagne erbij om het feest compleet te maken. Dan kan je in plaats van abseilen beter gaan tokkelen vanaf de Euromast.

July 10 Geen hoogtevrees en hou je van avontuur?

Previous Post. Alleen niet op de laatste zondag van de maand, hoe hoog is de euromast abseilen. De afdaling is superspannend en je hebt wel een portie lef nodig om over de rand te stappen. Monte Cervino Beklim deze Rotterdamse berg van 35 meter hoogte aan de binnen- en buitenkant. Je bepaalt zelf de snelheid en de instructeur daalt gelijktijdig met je af! Check dan bij  Parclick  alvast waar er parkeerplaatsen zijn en wat het kost om je huur auto te  parkeren in Rotterdam.

Ze dompelt zich onder in lokale festivals, gaat op zoek naar bijzondere bezienswaardigheden en unieke hotspots voor een drankje. Cool Stuff!

Spectaculair uitzicht

Door de jaren heen werden ze ingehaald door de enorme kantoorpanden die her en der gebouwd werden. Dankjewel voor je inschrijving op de nieuwsbrief!

De balustrade op het platform van de Euromast bevind zich op een hoogte van meter. Download hier de gezondheidsverklaring.

Monte Cervino Beklim deze Rotterdamse berg van 35 meter hoogte aan de binnen- en buitenkant. Door de jaren heen werden ze ingehaald door de enorme kantoorpanden die her en der gebouwd werden.

Ze is gefascineerd door het onbekende en gedreven door het avontuur dat onderweg zijn brengt.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0