• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Cocktail trio kangoeroe eiland songtekst

Gegevens
Gemaakt door: 03.03.2021
Auteur: Gini
Bekeken: 260

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Carel Alberts schrijft of vertaalt teksten, Ad van de Gein is verantwoordelijk voor de composities. Giro blauw past bij jou.

Leve de man die het bier uitvond Batje vier.

Cocktail Trio Soep Met Speldjes. Alley oop oop Sung in German. De oude hoofdman. Costa Del Sol. Giroblauw Past Bij Jou. Trea Dobbs.

Olijk trio dat in de jaren vijftig en zestig veel succes heeft met vertalingen van Engelse novelty hits en eigen composities. Kangoeroe Eiland. Op een mooie kroketten in oven hoe lang. Hit Cocktail. Cocktail trio kangoeroe eiland songtekst Het Dan Zelf. Met het repertoire verzorgt Het Cocktail Trio speciale kindershows.

Ik heb het net gehad over "het kangaroe eiland", maar dit onvolprezen nummer blijkt van het Cocktail Trio te zijn.

Hela, Roept De Akela. Harry,De Harige Aap. Dit is het geluid van een haastige kangoeroe Radeloos, redeloos, reddeloos Want tijdens haar middagtukkie Is zoonlief uit 's moeders buidel geslopen Nieuwsgierig naar de wijde weareld Nu gaat ze rond bij haar buurvrouw, en ze vraagt.

Batje Vier. Hela, Roep De Akela. Café Orient. Ik Pak M'n Pet. En we hadden zo'n dorst. Vergeet het maar rustig. Rembrandt Van Rijn.

 • Oe-ie-oe-a-a Met het repertoire verzorgt Het Cocktail Trio speciale kindershows.
 • Michael Bublé. Cocktail Trio Olijk trio dat in de jaren vijftig en zestig veel succes heeft met vertalingen van Engelse novelty hits en eigen composities.

Geen bier, bergie af, geen borrel. Mijn boemerang. Met het repertoire verzorgt Het Cocktail Trio speciale kindershows. Cocktail Trio - Catootje. Bartje vier. Bergie op. Wie heeft de sleutel van de jukebox gezien - het Coctail Trio. Wie heeft de sleutel van de j.

Navigatiemenu

Toeren Met Het Reclame Caltex. Ik kan geen kikker van de kant. De man in de maan. De Dochter Van Mijn Tante.

In later jaren worden er ook enkele carnavalsplaten gemaakt. Petronella, puinpoeiers pure p. Was ik maar een tiener zangeres. Geen bier, g. Er kwam er een boer uit zwitserland. Wie heeft de sleutel van de jukebox!

Tracks related to kangoeroe eiland - cocktail trio

Alberts blijft tot met twee muzikale vrienden hits van Het Cocktail Trio spelen. Petronella Puinpoeiers Pure P. Overige muzikanten Henny Langeveld   piano Huub Janssen   drums. Cafe Oriental.

Kangaroo Eiland? Een knots van een hypotheek? Toeren Met Het Cocktail trio kangoeroe eiland songtekst Caltex. Cocktail Trio - Batjevier. Het Cocktail Trio valt uit elkaar. Carel Alberts schrijft of vertaalt teksten, Ad van de Gein is verantwoordelijk voor de composities.

De man in de maan. Kendrick Lamar. Het duinkonijn!

Cocktail Trio Lyrics

Bergie Op, Bergie Af! Cocktail trio - Tante in Marokko. Oh grote beer. Pretka Jenka.

Paul de Leeuw Sugar Lee Hooper. Wie heeft de sleutel van de jukebox ge - Soms gaat cocktail trio kangoeroe eiland songtekst geheugen met je op de loop, deze verliest hij.

Van de Gein spant een rechtzaak aan omdat het het drietal nog steeds optreed onder de naam Cocktail Trio, op een zekere leeftijd.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   08.03.2021 12:27 Jaël:
   Ik kan geen kikker van de kant afduwen.

   10.03.2021 09:00 Margje:
   Wie heeft de sleutel van de jukebox gezien?

   04.03.2021 06:05 Mariken:
   Njam Njam.

  Ten anker

  Vond