• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Annie sloan paris grey french linen

Gegevens
Gemaakt door: 10.01.2021
Auteur: Daphna
Bekeken: 652

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Barcelona Orange. Chateau Grey.

Annie Sloan Chalk Paint French Linen werkt prachtig in combinatie met goud en een scala aan rijke en heldere kleuren. Lees altijd eerst onze  gebruiksaanwijzing  voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint. Country Grey. Emperor Silk. Annie Sloan French Linen voorbeelden.

Original White. Het was een saai bed in Louis style in een grijze kleur? Geweldig had het al veel eerder moeten doen. Louis Blue. Pure White.

 • Als u aan French Linen een beetje Pure White gaat toevoegen kunt u alle tinten taupe maken die u wilt. Louis Blue.
 • Als u aan French Linen een beetje Pure White gaat toevoegen kunt u alle tinten taupe maken die u wilt. Lem Lem.

Lees altijd eerst onze  gebruiksaanwijzing  voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint. Duck Egg Blue. Wall Paint French Linen ml. Op de volgende foto kan je goed zien dat Annie Sloan Wall Paint French Linen een soms koele neutrale kleur is die is geinspireerd door de kleur van natuurlijk verouderd linnen.

Barcelona Orange. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig  bestellen. Annie Sloan Paris Grey is ook verkrijgbaar in afwasbare muurverf.

Old Violet. Paris Grey. Door de lichte grijstint bijna met alle kleuren te combineren. Aanmelden Registreren. Het is dus ook geen zuiver grijs en dat maakt het tot een hele mooie warme kleur?

Ëén van de unieke kenmerken van Annie Sloan Chalk paint is niet alleen dat u niet hoeft te schuren of te gronden maar dat u onderling alle kleuren kunt mengen.

Hierdoor ontstaat er een hele mooie grijs blauwe kleur. Barcelona Orange. Amsterdam Green.

Groet Anouk. Het is dus ook de ideale kleur om mee te werken in combinatie met Brass Leaf. Pure White. Louis Blue. Paris Grey Pakket 2.

Annie Sloan French Linen 1 liter. Terug naar overzicht. French Linen. Dat komt omdat er in Paris Grey blauw kleur pigment zit. Dit kastje is een mooi voorbeeld waarom Annie Sloan Chalk Paint zo uniek is.

Duck Egg Blue. Annie Sloan zei altijd toen ze haar verf maakte ik wil dat het werkt op alle materialen. Ben er trots op. Maar nadat ik vandaag mijn trap heb gedaan met Annie Sloan French Linen heb ik daar sprijt van want ik had het al jaren geleden moeten doen. De keuken van Tonnie Laat annie sloan paris grey french linen wat voor moois je kan maken als je je keuken verft met Annie Sloan Chalk Paint, maar vooral de goed gekozen kleuren combinatie geeft het een frisse uitstraling!

Als u aan French Linen een beetje Pure White gaat toevoegen kunt u alle tinten taupe maken die u wilt. Het geheel van deze kleuren, heel terecht is ze er zelf enorm tevreden mee. Original White. Super trots op.

Annie Sloan Paris Grey voorbeelden. Old Ochre. Super trots op!

De bloemenvaas met Hortensias maken het plaatje compleet. Het is absoluut een van mijn favoriete Annie Sloan kleuren! Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey is gemaakt zoals u op de kleuren driehoek kunt zien door de kleuren blauw en Oranje te mengen. Alle andere voorbeelden van de kleuren van Annie Sloan.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.01.2021 11:07 Marlena:
   Pure White.

  Ten anker

  Vond