• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ziggo mediabox offline melding

Gegevens
Gemaakt door: 13.01.2021
Auteur: Chen
Bekeken: 937

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Vincent dank voor je reactie   Er is mij door Ziggo doorgegeven dat de nieuwe Mediabox niet kon werken en dat dit niet de oplossing was, en dat ze aanboden om maar een monteur te laten komen.

We gaan je natuurlijk helpen om het probleem op te lossen.

Helaas is het probleem nog niet verholpen. Vraag het de Community. Eerste keer? On Demand is even niet beschikbaar.

Dan lijkt het dat er iets anders aan de hand is. Staat je antwoord hier niet bij, stel dan je vraag in een nieuw topic. De oorzaak kan in het netwerk van Ziggo zitten of in de verbinding van je Mediabox XL met ons netwerk.

Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Je ziet zo of er een storing bekend is of onderhoudswerkzaamheden zijn. Controleer of er een storing is. Over Ziggo mediabox offline melding. Ik had hierover reeds eerder een vraag gesteld op een dit.

Registreren

Maak een account aan en doe mee! Sluit je Mediabox XL dan rechtstreeks op de hoofdaansluiting aan. Is de foutcode nu verdwenen? Wat is je huisnummer? Samen weten we meer!

 • Heb je alles geprobeerd, maar blijft het probleem hardnekkig? Mijn Ziggo.
 • Neem daarvoor contact met ons op.

Over Ziggo. Ook kan het zijn dat gebruikte kabels, connectors of splitters het signaal blokkeren. Chat met een van onze medewerkers, dan sturen we je een geschikte signaalverdeler. Anne H Ziggo. En kijk of het dan wel lukt.

Herstart de Mediabox XL

Skip to content. Heb je nog een andere vraag? Ziggo: wij gaan hem nog eens herstarten en dat duurt ongeveer 5 uur, contact met Ziggo is mogelijk via de chat, want de klantenservice is dan gesloten.

Deze foutmelding kan direct na het opstarten van de Mediabox XL voorkomen.

Vermeld daarbij de foutcode. Wacht tot de Mediabox XL is opgestart. Maak een account aan en doe mee. Samen weten we meer.

Foutcode Is er een andere storing.

Hoe kun je foutcode 6010 oplossen?

Als er een blauw lampje aan de voorkant brandt is de box klaar voor gebruik. Hoe kun je foutcode oplossen? Ik vertelde hun dat ik de nieuwe Mediabox vandaag verwachtte en daarna wel een afspraak wou maken met de monteur als de Mediabox niet online zou komen keurig op kosten van Ziggo als het probleem bij hun lag Nu Skip to content. Iedere ongebruikte aansluiting is een potentiële bron voor signaalverlies, ook wanneer de ongebruikte aansluiting netjes is afgedekt.

Ik heb het nog nooit gedaan, maar dit is bedroevend slecht Je weet als klant niet waar je aan toe bent. Dit is inderdaad alles behalve eenduidig. Zet de mediabox op een andere zender. Heb je nog andere apparatuur, ziggo mediabox offline melding. Is er een andere storing? Is Foutcode niet verdwenen na het doorlopen van bovenstaande draadloos toetsenbord voor philips smart tv. Vraag het de Community.

We zijn al jaren klant bij zowel Ziggo als Vodafone, dus ik denk dat ik het wel kan.

Samen weten we meer! Interactieve TV. Privé Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators. In bepaalde gebieden in Nederland hebben we in het verleden de UMU signaalverdeler geleverd bij internetaansluitingen.

Zelfs tv-kijken via Ziggo Go app i. Is de foutmelding niet verholpen nadat je de Mediabox XL direct op de hoofdaansluiting hebt aangesloten.

Mijn Ziggo.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   20.01.2021 10:29 Sahil:
   Wacht dan even totdat de storing is verholpen.

   18.01.2021 07:47 Semih:
   Klanten en specialisten helpen je alles uit onze producten te halen. Foutcode betekent dat het uitgaande signaal geblokkeerd wordt of dat het signaal zo erg verstoord wordt dat het niet aankomt in ons netwerk.

  Ten anker

  Vond