• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Studenten ov kwijt duo

Gegevens
Gemaakt door: 25.02.2021
Auteur: Sergej
Bekeken: 112

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De laatste status is: we zijn er mee bezig ja,ja alleen nog wachten op de bevestiging van de HU! Wanneer krijg ik een boete?

Wij beantwoorden de 7 meestgestelde vragen over de studenten OV ! Dan worden de producten op je chipkaart geblokkeerd. Meer informatie hierover vind je op www. Ik was natuurlijk niet erg gerustgesteld, want waarom zou het dit keer wel goed gaan. Ik heb minder korting gekregen dan waar ik met het studentenreisproduct recht op heb. Mocht je het niet eens zijn met de beoordeling van je bezwaarschrift, kun je via www.

Vragen over het reizen met het studentenreisproductWaar kan ik mijn studentenreisproduct gebruiken?

De kosten die gedeclareerd kunnen worden zijn:. Dit blijkt echter niet waar, mijn verzoek is nu afgewezen omdat ik een kopie van de trijnkaartjes heb gemaakt en niet de losse treinkaartjes heb meegezonden. Vragen over stopzetten van je studentenreisproductWanneer heb ik geen recht meer op het studentenreisproduct en moet ik het stopzetten, studenten ov kwijt duo. In principe studenten ov kwijt duo het je eigen verantwoordelijkheid dat je altijd uitcheckt.

Die van mij doet het ook niet meer sinds maandag. Bij dit online klachtenloket konden studenten hun ervaringen met DUO kwijt.

 • Twijfel je of je binnen 10 jaar een diploma hebt behaald? Als hier het gewenste product staat, neem dan contact op met DUO.
 • Kan ik die nog steeds gebruiken?

Hoe vraag ik mijn studentenreisproduct aan?

Dan horen we, dat de student telefoonspecificaties moet opsturen. Waarom kan ik geen PDF meesturen met mijn aanvraag? Op dat moment start de opbouw van je lening zie www. Zet dan het studentenreisproduct stop vóór of uiterlijk op de vijfde werkdag van de eerste maand waarin je er geen recht meer op hebt. Akkoord Afwijzen Privacyverklaring. Hoe zet ik mijn studentenreisproduct stop?

Let op: Wij bellen met een telefoonnummer dat geblokkeerd is. Maarja als zij het bewijs vernietigen kunnen ze moeilijk de bewijslast bij mij leggen!

Ook als je overstapt naar een andere vervoerder, moet je uit- en weer inchecken. Maar ze kunnen niet meer beginnen aan vervangende kaarten. Maar als je de volgende keer navraagt wat voor notities er bij het account zijn gemaakt, studenten ov kwijt duo, dan blijkt er niets genoteerd te zijn.

Meld je aan

Ik heb een schuld opgebouwd bij DUO omdat ik mijn studentenreisproduct niet of te laat zou hebben stopgezet en ben het daar niet meer eens. Daarna wordt de boete nog hoger: euro per halve maand. Indien je 18 jaar of ouder bent reis je hiermee met korting of zelfs gratis met het openbaar vervoer.

Het is zeker mijn stomme schuld dat ik een pasje heb verloren maar dat gebeurt nu eenmaal, een bankpasje heb je tenminste binnen een paar dagen terug. Startershypotheek Startershypotheek Hypotheek berekenen Gratis eerste gesprek plannen Laagste hypotheekrentes Stel jouw hypotheekvraag Aankoopbegeleiding Veelgestelde vragen, studenten ov kwijt duo.

Je moet het studentenreisproduct wel op je persoonlijke OV-chipkaart hebben geladen om het te kunnen gebruiken. Studenten ov kwijt duo die reden wordt er geen speciale OV-chipkaart voor studenten verstrekt! Vanaf de 1e dag van die maand mag je al niet meer met je studentenreisproduct reizen.

Alles over je OV-studentenkaart

Misschien als ze is afgestudeerd? Maandag ga ik nog maar eens bellen. Startershypotheek Startershypotheek Hypotheek berekenen Gratis eerste gesprek plannen Laagste hypotheekrentes Stel jouw hypotheekvraag Aankoopbegeleiding Veelgestelde vragen.

Het is inderdaad absurd dat we hier uberhaupt over moeten klagen.

 • Kunnen wij u helpen?
 • Inmiddels heeft ze voor meer dan euro reiskosten gemaakt.
 • Ik hoop wel dat ze dat gedaan hebben nadat ze hem goed hebben bekeken en geconcludeerd hebben dat het niet mijn schuld was dat ie stuk is, in verband met de declaratie.
 • Dus ik bellen: ja hij had al aangekomen moeten zijn.

Je kunt dan dus geen wijzigingen meer doorvoeren. Dien dan een bezwaar in bij DUO. Skip to content Het studentenreisproduct is een digitaal abonnement week- of weekendabonnement. Het studentenreisproduct is een digitaal abonnement week- of weekendabonnement. Het indienen onterechte melding bij veilig thuis een bezwaarschrift heeft alleen zin als je meer informatie geeft dan je bij het declaratieverzoek hebt studenten ov kwijt duo.

Als wij het formulier niet kunnen verwerken, vernietigen wij jouw aanvraag en bijlagen direct. Controleer dit dus goed.

Studentenreisproduct onderdeel van prestatiebeurs

Ik kon een tijdelijke krijgen alleen als k mijn groenekaart bij me had en tien euro. Is het niet gelukt? Reis je in je vrij-reizen periode, dan wordt je vrij-reizen product herkend en reis je hierop.

Ik ben die ov-chipkaart nu al helemaal beu en ik heb er nog niet eens volledig gebruik van kunnen maken. Welke identiteitsbewijzen kan ik gebruiken bij mijn aanvraag.

Dus maar weer opnieuw bellen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   04.03.2021 20:57 Rhona:
   Het kan zijn dat je in de afgelopen 14 dagen een keer bent vergeten uit te checken. Moet ik dan toch stopzetten?

  Ten anker

  Vond