• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Rabobank spaarrekening openen enof

Gegevens
Gemaakt door: 13.01.2021
Auteur: Tjomme
Bekeken: 463

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Veel bankzaken kun je regelen via de Rabo Bankieren App, ook als het om sparen gaat. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

En-rekening: alle rekeninghouders mogen alleen samen over het geld beschikken of de rekening opheffen. Na het indienen van het verzoek moeten beide rekeninghouders ondertekenen voor deze wijziging.

Staat deze spaarrekening op naam van een minderjarig kind, dan wordt het tegoed gezien als vermogen van minimaal één van de ouders. Het is nog niet mogelijk om overboekingen tussen Spaarpotjes op dezelfde Rabo InternetSparen klaar te zetten. Het kan dus zijn dat hier transacties bij zitten uit de periode voordat het een gezamenlijke rekening was.

Wil je je spaargeld op een inch cm calculator van een andere bank laten zetten. Lees meer over sparen voor je kind, rabobank spaarrekening openen enof. Je ontvangt vanaf dat moment een variabele rente over je tegoed. Dit regel je gemakkelijk online via Rabobank Online Bankieren. Dan maken wij dit voor je in orde.

 • Kies ook voor onze meest gekozen spaarrekening.
 • Na het indienen van het verzoek moeten beide rekeninghouders ondertekenen voor deze wijziging.

Spaarrente

Zo heb je met één druk op de knop inzicht en kun je eenvoudig geld inleggen en overboeken. Zo kun je over een paar minuten al starten met sparen.

Overige kenmerken Er is geen minimale inleg Je kunt deze spaarrekening ook op twee namen zetten, bijvoorbeeld met je partner. Je kunt één of meer extra rekeninghouders toevoegen aan je spaarrekening. Het geld blijft op je Rabo DoelSparen rekening staan. Om te kunnen sparen heb je een betaal- en spaarrekening nodig bij de Rabobank.

Rekeninghouder toevoegen aan je spaarrekening Je kunt één of meer extra rekeninghouders toevoegen aan je spaarrekening.

 • Je kunt ervoor kiezen dat deze rente wordt bijgeschreven op je Rabo DoelSparen rekening of andere spaar rekening.
 • Na het indienen van het verzoek moeten beide rekeninghouders ondertekenen voor deze wijziging. Zijn jullie allebei al klant of heeft een van jullie al een betaalrekening bij Rabobank?

Je vraagt als klant een gezamenlijke betaalrekening eenvoudig aan in Rabo Online Bankieren en de Rabo App? Bij iedere inleg krijg je van ons bericht over het rentepercentage dat hierbij hoort. Welke spaarrekening past bij jou. Met Rabo DoelSparen bepaal je zelf in welk tempo je spaart om jouw doel te bereiken. Om een gezamenlijke rabobank spaarrekening openen enof te regelen ga je samen langs bij de Rabobank?

Instellingen spaarrekening wijzigen in Rabo Online Bankieren

Kortom: Rabo InternetSparen is de spaarrekening van nu. Zo kun je overzichtelijk en doelgericht sparen, super handig: je kiest je spaardoel, vult eventueel een doelbedrag en einddatum in en je ziet meteen hoeveel je maandelijks moet storten om je doel te bereiken. Nog geen klant?

Kies de spaarrekening waarvoor je het rekeningafschrift wilt wijzigen. Dit geldt per bank en per rekeninghouder.

Wij maken het je graag zo gemakkelijk mogelijk! Gemakkelijk rabobank spaarrekening openen enof sparen Met automatisch sparen zet jij je geld gemakkelijk opzij, rabobank spaarrekening openen enof.

En-rekening: alle rekeninghouders mogen alleen samen het geld op de rekening gebruiken of de rekening opheffen. Voorbeeld save the date huwelijk kan dus zijn dat hier transacties bij zitten uit de periode voordat het een gezamenlijke rekening was.

Welke spaarrekening past bij jou?

Klik op het I-tje naast je saldo. Meer informatie hierover vind je in de productvoorwaarden. Dan geldt voor die storting dat hogere rentepercentage.

 • Verwijder rekeninghouder.
 • Geld opnemen Zodra je geld opneemt voor het einde van de looptijd betaal je hiervoor kosten.
 • Belasting Het tegoed op je Rabo DoelSparen is een vermogen in box 3.
 • Het gemak van online Eenvoudig overboeken, direct inzicht via de app, Spaarpotjes aanmaken, je spaarrekening een naam geven.

Vanaf de einddatum laat je het bedrag in termijnen uitkeren. Om te kunnen sparen heb je rabobank spaarrekening openen enof betaal- en spaarrekening nodig bij de Rabobank, rabobank spaarrekening openen enof.

Lees voor het openen van Rabo InternetSparen de voorwaarden goed door. Engels onregelmatige werkwoorden oefenen Rabo DoelSparen krijg je over iedere inleg een eigen rente, afhankelijk je looptijd. Maak een Spaarpotje aan. Verschillende instellingen van je spaarrekening wijzigen Je wijzigt de instellingen van je spaarrekening zelf in Rabo Online Bankieren?

Wil je geen extra rekeninghouder, maar vind je het wel handig als iemand jouw betaalrekening kan inzien of gebruiken.

De belangrijkste kenmerken Rabo InternetSparen

Log in en open extra Rabo DirectPakket. Wil je je spaargeld op een rekening van een andere bank laten zetten? Deze kosten kunnen hoger zijn dan het bedrag dat je aan rente hebt opgebouwd.

Je kunt te maken krijgen met belasting over je vermogen. Het rentepercentage over iedere inleg is vast vanaf de inlegdatum tot en met de afgesproken einddatum. Huidige rekening omzetten naar een gezamenlijke rekening.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   19.01.2021 14:48 Jannigje:
   Meer over klant worden. Toch liever je gezamenlijke rekening weer op één naam?

   21.01.2021 19:47 Jozua:
   Het geld blijft dan van jou.

  Ten anker

  Vond