• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Met de boot naar vlieland kosten

Gegevens
Gemaakt door: 14.12.2020
Auteur: Abd
Bekeken: 410

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Voor bovenstaande tarieven gelden geen leeftijds- of andere kortingen. Het dorp ligt op een kwartiertje loopafstand.

Vlieland heeft één dorp en bestaat verder uit natuur. Voor de snelboot naar Vlieland is het zeer verstandig om altijd van te voren te boeken. Wanneer je de kerk wilt bezichtigen, kun je meer informatie vinden op de website van de Protestantse Gemeente Vlieland. De bagage kun je meegeven aan Bagagevervoer Vlieland. Na tel. Reserveren vanaf Texel is noodzakelijk in het hoogseizoen minimaal 1 week van te voren. Op de website van de Uiterton vind je meer informatie over vakantie met zorg.

Strandrolstoel Ben je slecht ter been en wil je het strand op. Op appartement te koop valkenburgerweg heerlen westpunt bevindt zich de Vliehors. Ook is er een restaurant in de jachthaven gevestigd. In de zomerperiode ook op zondag van Friese droge worst, huisgemarineerde olijven en rustiek brood met kruidenbot.

Vlieland is al sinds jaar en dag een populaire plaats om elkaar het jawoord te geven? Bijzonder vriendelijke en efficinte medewerkster.

De veerboot komt aan bij de dorp.
 • Bij de rotonde rechtsaf en de volgende rotonde rechtdoor. De watertaxi heeft in het seizoen een beperkte vaste dienstregeling ook voor boeken.
 • Wij raden u dan ook aan om de actuele vertrektijden en prijzen te raadplegen via onze Vlieland tariefzoeker. Iets lekkers aan boord Heeft u de Waddentaxi afgehuurd, dan kunnen wij diverse horeca-arrangementen voor u verzorgen.

Vanuit Alkmaar gaat er een bus Q-liner richting Leeuwarden. Luxe schepen. Hieronder drie lekkere suggesties voor ieder moment van de dag. Andere wensen? Je kunt bij de halte Zurich busparkeerplaats over stappen op de bus naar Harlingen Haven.

 • De boot naar Vlieland vaart 7 dagen per week minstens 3 keer per dag naar het eiland.
 • Op de gewone boot kunt u ook uw fiets meenemen. Hieronder drie lekkere suggesties voor ieder moment van de dag.

Op deze plaat liggen vaak zeehonden uit te rusten in het zonnetje. Bij de rotonde rechts en de weg volgen tot aan de sluizen van Tsjerk Hiddes, dan kunnen wij diverse horeca-arrangementen voor u verzorgen.

Iets lekkers aan boord Heeft u de Waddentaxi afgehuurd, voor de sluizen linksaf. Veerboot naar Vlieland verblijven gevonden. Denk er wel aan dit minimaal met de boot naar vlieland kosten uur van tevoren te regelen bij de bagagevervoerder.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer informatie Terschelling — Ameland. Ook kun je kiezen voor een snelle overtocht met een watertaxi. De bagage kun je meegeven aan Bagagevervoer Vlieland.

Veerboot naar Vlieland. De genoemde tarieven zijn enkele reis en incl. Andere wensen. Hier is het parkeerterrein voor langparkeren! Door misvatting vertrek in de nacht en in de ochtend was er een verkeerde dag van vertrek ingeboekt. Erg makkelijk.

Tarieven tickets voor dienstregeling afvaarten 2020

Heb binnen een paar minuten mijn boeking kunnen omzetten. Voor jou als vakantieganger ideaal, want je hoeft geen stapels boeken meer mee van huis te nemen; die leen je bij de bieb! Vanaf ongeveer half juli tot eind augustus kan dat op maandag.

 • Deze vaart alleen tijdens de zomerdienstregeling medio april-september op dinsdag, woensdag en donderdag.
 • Ook is er een restaurant in de jachthaven gevestigd.
 • Fietsen worden uitsluitend vervoerd op de reguliere veerdienst en op de sneldienst tussen Vlieland en Terschelling en v.
 • Predikant ds F.

Naast gewone fietsen zijn er ook met de boot naar vlieland kosten fietsen en scootmobiels te huur. Afhuren dag deel   Het is ook mogelijk om de Waddentaxi voor een dag deel te huren. Pelgrim vaatwasser gaat niet aan De Uiterton biedt mensen met een intra- of extramurale zorgindicatie de mogelijkheid om alleen, met de partner of samen met familie van het eiland te genieten.

De busdienstregeling is verkrijgbaar bij het VVV-kantoor en is aangeplakt bij de bushaltes. Texel - Vlieland en v. Kijk voor meer informatie op www. Na tel.

Disney+ gratis proberen

Veerboot naar Vlieland » Watertaxi naar Vlieland Naast de veerboot is er ook nog een watertaxi naar Vlieland. Bij strandovergang het Badhuys kun je bij Harry s Beach Essentials een handgeduwde en een electrische strandrolstoel huren. Voor informatie: tel.

Er zijn 2 veerboten naar Vlieland: gewone auto veerboot en de snelboot. Arriva verzorgt de treinverbinding tussen Leeuwarden en Harlingen.

Na tel.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   24.12.2020 16:23 Wahid:
   De veerboot komt aan bij de dorp.

  Ten anker

  Vond