• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Le 4 stagioni tripadvisor

Gegevens
Gemaakt door: 29.09.2020
Auteur: Apollonia
Bekeken: 503

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het was een dun verse base en gebakken perfect. Vreselijk 1.

Een saltimbocca voor de vrouw, super, een de ossobuco voor mij. Tijd van het jaar. Beoordeeld op 24 januari Fantastische Pizza! Serveert dit restaurant Romeinse gerechten? Beoordeeld op 14 februari Te dure koffie.

Gelukkig hadden we gereserveerd en dat Dus we aten het: zeer mooie tomatensaus, mozzarella was perfect, in een stad waar koffie epicurisch kan zijn. Ten tweede was geen van beide spectaculair. Meer informatie? Datum van bezoek: januari Een flinke portie met look le 4 stagioni tripadvisor mozzarella.

Schrijf een beoordeling. Datum van bezoek: februari

Meer informatie

Toen we klaar waren en nog wilden natafelen, werden De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken. Ik eet in dit restaurant bijna elke week met vrienden.

Excellente keuken,vriendelijke bediening Meer talen. Voor binnen dient u van te voren telefonisch of per e-mail te reserveren. Datum van bezoek: februari

 • Vrijdag- Zaterdag:  Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.
 • Duits 1. Le Quattro Stagioni Niet-geclaimd.

Klanten hoeven niet te zien als je je werk niet leuk vindt. Lijst wordt bijgewerkt De desserts zijn vers gemaakte in een koelaggregaat. We hadden allemaal Scampi als starter en de " diable " was precies de juiste mate van pittige met veel knoflook. Website laten maken Bureau Feith, le 4 stagioni tripadvisor. Nederlands Deze vrouw heeft niks van goede horeca begrepen.

Is dit restaurant geschikt voor grote groepen.

Waarderingen en beoordelingen

De beste attracties in de buurt Alles weergeven. Pizza was van een hoge standaard en zelfs de groene salade was heerlijk. Ueno, Asakusa.

Datum van bezoek: februari We komen er helaas niet meer terug, ondanks het warme Italiaanse onthaal. Spaans Toen le 4 stagioni tripadvisor aankwam was het aspect geweldig. De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken.

Openingstijden keuken:

Meer informatie. Machinevertalingen weergeven? Beoordeeld op 11 december reserveren vanaf 5 personeen!!!

Frans Italiaans ? Serveert dit restaurant Romeinse gerechten. Datum van bezoek: april Kan een veganist goed eten bij dit restaurant. U vindt Restaurant Le 4 Stagioni op het eerste plein aan deze straat. Het is een druk maar heel gezellig restaurant met een vlotte bediening.

Exclusief belastingen en toeslagen. Locatie en contact Chaussee de Wavre , Brussel België. Datum van bezoek: april

Prachtige locatiesfeervol ingericht en perfect geregeld. Kan een veganist goed eten bij dit restaurant. De pizza was lekker, de bediening eerder onverschillig.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   04.10.2020 13:23 Dexter:
   Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Le Quattro Stagioni. Opnieuw genoten van de super lekkere gerechten.

   05.10.2020 12:10 Rozanne:
   Eigenlijk een heerlijke plek voor een goede snelle pizza. Beoordelingen filteren.

   03.10.2020 03:42 Madé:
   Later aan tafel wilde ik een rode wijn en ik vroeg of ze wel rode wijn in wijnglazen serveerden omdat dat bij witte wijn niet het geval was. De geur van de pizza met zeevruchten was om achterover te vallen, veel te straffe smaakversterkers en look.

  Ten anker

  Vond