• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kristiansand hirtshals ferry adres

Gegevens
Gemaakt door: 11.01.2021
Auteur: Charisse
Bekeken: 116

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Kinderleeftijd s bij het begin van de reis:. Het Hirtshals Museum vertelt het verhaal van de grootste industrie van de stad: de visserij.

Let op: Prijzen zijn op basis van beschikbaarheid en onderhevig aan veranderingen. New Email. Voorwaarden en privacy Travel and purchase terms Privacy. Dagelijks busvervoer maandag - zondag van de terminal naar Hirtshals station om uur. Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen.

Er zijn op dit moment geen dienstregelingen beschikbaar voor de geselecteerde routes. Wij bestrijken bijna 4.

Let op: Prijzen zijn op basis van beschikbaarheid en onderhevig aan veranderingen. Er kan in de boeking maar n fiets worden opgenomen. Betalingen in muntgeld gemiddeld salaris industrieel product ontwerper alleen in Deense Kronen.

Aan de zuidkant van Noorwegen gelegen, kristiansand hirtshals ferry adres, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken, is Kristiansand een goed startpunt om uw reis naar de betoverende Noorse Fjorden te beginnen.

Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? Op slechts een klein stuk rijden van Hirtshals bevindt zich Farm Fun.
 • Terugkerende route:. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting.
 • New Mobile Number.

Het museum is minutieus uitgegraven en u kunt er nu rondwandelen en ontdekken hoe het er in de oorlog heeft uitgezien. Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Kristiansand naar Hirtshals, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. Creditcards kunnen niet worden gebruikt. Bevindt zich iets op het dak zoals een dakkoffer, fietsen etc.? Hier vindt u kilometerslange zandduinen, rollende golven en een echte vakantiesfeer.

Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten. Ontdek veerboten van en naar Hirtshals.

Boek een ferry van Kristiansand naar Hirtshals met AFerry. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen. We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen? Roof box. Speciale aanbieding, kristiansand hirtshals ferry adres. Route-informatie Vaarschema en route-informatie Reisinformatie.

Haveninformatie Hirtshals

Terugkerende route:. Voor ons is uitstekend geregeld. Door de website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Al jaren een betrouwbare partner in onze reizen naar Engeland.

New Email. Creditcards kunnen niet worden gebruikt. Naar Kristiansand. Gaat u voor vroegtijdige zekerheid. Auto Club lid.

Hirtshals Ferry Port - Prijzen vanaf € 127

Kristiansand is een stad en gemeente in de provincie Vest - Agder in het zuiden van Noorwegen. Roof box. Dagelijks busvervoer maandag - zondag van de terminal naar Hirtshals station om uur. Groot Gezin Discount Spaanse inwoners.

Kristiansand Ferry Port.

Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan? Openingstijden Maandag-Vrijdag:  - Kinderleeftijd s bij het begin van de reis. Treinen en bussen Er zijn goede trein- en busverbindingen naar en van Hirtshals. Langesund Kristiansand.

Geef prijs aan? Voor het traject Lilleheden-Hjrring, kunt u alleen kaartjes in Deense kronen kristiansand hirtshals ferry adres.

Coronavirus reisadvies over veerboten

Inchecken Inchecken 60 minuten voor vertrek. We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Op de boerderij zijn ook andere leuke activiteiten te beleven zoals spelen op klimrekken, schommels en een springkussen.

Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten. Goedkope Kristiansand - Hirtshals prijzen Voor de komende 7 dagen. Op basis hiervan worden de tarieven berekend.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   12.01.2021 04:21 Precious:
   Jong en oud komt hier om te ontspannen in de zomer.

   17.01.2021 10:13 Cecilia:
   Passagiers Hoeveel passagiers? Bevindt zich iets op het dak zoals een dakkoffer, fietsen etc.?

  Ten anker

  Vond