• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kip kompakt caravan 1998

Gegevens
Gemaakt door: 02.03.2021
Auteur: Ted
Bekeken: 200

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Middenbeemster 10 okt. Aanmelden Inloggen.

Kip Kompakt leuk makkelijk simpel Maten en gewichten leeggewicht: kg. Bovag dealer onderhouden caravanhuis hulshof uw occasion dealer biedt nu aan de ideale reisc Tot 4 meter. Kinderfietsjes kunnen op het bed. Ongeldig e-mailadres.

Denk dan goed na over de financiële gevolgen. Kip Kompakt Special Maten en gewichten breedte: cm.

Kies een camper of caravan die goed past bij je reisplannen. Laadvermogen: kg. Kip kompakt caravan 1998 caravan is met zijn maximale gewicht van kg een lichte en handzame caravan om mee te nemen. Sta- Kip Starline 41 tdb Fransbed compact Modeljaar: maten en gewichten breedte: cm. Kunt u contact met mij opnemen.

 • Bouwjaar:
 • Liemers Caravans B.

Eigenschappen

We hebben niets gemist. Sluiten Bedankt voor de inschrijving! Lees verder. Bij vertrek leggen we uit hoe alles werkt. We hebben recent het nodige geinvesteerd aan onderhoud en kampeeruitrusting en stellen het op prijs als er door de huurder ook netjes wordt omgegaan met onze spullen.

Maak de reservering dan definitief door de aanbetaling te voldoen, kip kompakt caravan 1998. Door de superruime Fortex voortent is de caravan ideaal voor een kampeervakantie met het gezin, ook wanneer het een dag iets minder goed weer is.

Bieden Vandaag Dagtopper. Wachtwoord vergeten. Remsysteem: Oplooprem.

Omschrijving Kip Caravans Kip Compact

Of je nu een festival bezoekt, een rondreis maakt of op de camping gaat staan, er is voor ieder wat wils!

Modeljaar: maten en gewichten leeg-gewicht: kg. Kies een camper of caravan die goed past bij je reisplannen.

Kies een camper of caravan die goed past bij je reisplannen. Inleveren voor: in overleg. Annuleringsvoorwaarden: Flex. Bel verkoper E-mail verkoper! Vind jouw ideale camper Kies een camper of caravan die goed past bij je reisplannen.

Kip Kompakt leuk makkelijk simpel Maten en gewichten leeggewicht: kg? Maximum toelaatbaar gewicht: kg, kip kompakt caravan 1998.

Teuge 19 okt. Dankzij het fietsenrek achterop en een rek op de dissel kunnen ook elektrische fietsen worden meegenomen. We hebben recent het nodige geinvesteerd aan onderhoud en kampeeruitrusting en stellen het op prijs als er door de huurder ook netjes wordt omgegaan met onze spullen. Breedte: cm.

Maak je reservering definitief Heeft de eigenaar jouw aanvraag geaccepteerd?

Het enige wat we mee hoefden te nemen waren badlakens en kleding. Door zijn gewicht max. Wij hebben veel plezier gehad kip kompakt caravan 1998 ons lieve kipje, het leek wel een hotelkamer, maar het wordt tijd voor iets groters.

Tanja Vierpolders. Bekijk al het aanbod Bedrijfsinformatie Ga naar de website. Ophalen vanaf: in overleg. Alles super schoon mooie dingen om na te tekenen zelfs de bedden al opgemaakt. Doe een vrijblijvende reserveringsaanvraag en ga in gesprek met de eigenaar over je plannen.

Ik wil verhuren Ik wil huren Inloggen Aanmelden.

Graag even aandacht voor jouw privacy

De caravan is met zijn maximale gewicht van kg een lichte en handzame caravan om mee te nemen. Modeljaar: maten en gewichten leeggewicht: kg. Wij zorgen ervoor dat de caravan schoon klaarstaat en vinden het fijn als hij weer bezemschoon terugkomt.

Kip Kompact 37 KK hefdak Modeljaar: maten en gewichten leeggewicht: kg. E-mailadres verplicht. Modeljaar: maten en gewichten leeggewicht: kg.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   05.03.2021 14:27 Demy:
   Vul een zoekterm in.

   05.03.2021 16:38 Déjan:
   Caravanhuis Hulshof Teuge. We hebben recent het nodige geinvesteerd aan onderhoud en kampeeruitrusting en stellen het op prijs als er door de huurder ook netjes wordt omgegaan met onze spullen.

   07.03.2021 04:29 Daria:
   Bouwjaar , modeljaar

  Ten anker

  Vond