• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Het weer in straatsburg

Gegevens
Gemaakt door: 04.03.2021
Auteur: Femmigje
Bekeken: 278

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Op de 5-daagse meteogram Straatsburg ziet u alle weerinformatie in 3 simpele grafieken:. Tijdsverschil Straatsburg In Straatsburg is het nu uur 's middags op maandag 26 oktober Wassende maan °.

Druk: Het weer in Straatsburg. Gemiddeld is het maximaal 24°C in augustus in Straatsburg en minimaal rond de 13°C. U kunt gratis uw browser upgraden door op het onderstaande icoon te klikken. Er valt in september op 10 Dagen neerslag met een totaal van 21 mm en het is deze maand 20 Dagen droog in Straatsburg.

Vraag deze minimaal 1 week voor je vakantie aan, dan ontvang je je code nog op tijd in huis. Het weer in straatsburg je je pincode s niet meer. Het is deze maand 17 Dagen droog in Straatsburg en gemiddeld sneeuwt het 1 Dag in november. Tijdens de nacht zijn de schattingen van satellieten minder nauwkeurig dan overdag. Er valt in totaal mm neerslag op 41 dagen.

Hoewel de beleving voor iedereen anders is, hebben we getracht een algemeen cijfer te geven voor het weerbeeld per dag.
  • Gemiddeld is het maximaal 15°C in oktober in Straatsburg en minimaal rond de 7°C. Het is 51 dagen droog in de zomer.
  • Gemiddeld is het maximaal 16°C in april in Straatsburg en minimaal rond de 5°C. Weerwaarschuwingen voor Bas Rhin.

Weersverwachting komende 14 dagen Straatsburg, Frankrijk

Er valt in september op 10 Dagen neerslag met een totaal van 21 mm en het is deze maand 20 Dagen droog in Straatsburg. Geen speciale aandacht nodig. Weet je je pincode s niet meer? Klimaat Straatsburg november Gemiddeld is het maximaal 9°C in november in Straatsburg en minimaal rond de 3°C. Herfst klimaat Straatsburg sep-nov In de herfst is het in Straatsburg gemiddeld 10°C.

Druk: Het is deze maand 11 Dagen droog in Straatsburg en gemiddeld sneeuwt het 7 Dagen in januari.

Het weer nu in Straatsburg. WZW 3 3. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 13 C en is de wind matig, windkracht 3. Er valt in totaal 90 mm neerslag op 37 dagen.

Terug naar boven Print deze pagina.

Klimaat Straatsburg

Hoge wolken en verticaal ontwikkelde wolken worden getoond in het wit, lage wolken en mist in het grijs. Er valt in totaal 90 mm neerslag op 37 dagen. Het is deze maand 12 Dagen droog in Straatsburg en gemiddeld sneeuwt het 5 Dagen in december.

Beste reistijd, weer en klimaat Straatsburg Beoordeling:. Klimaat Straatsburg april Gemiddeld is het maximaal 16C in april in Straatsburg en minimaal rond de 5C. Privacy: ja. Meld je aan voor onze gratis weermail en ontvang elke ochtend een e-mail met de weersverwachting het weer in straatsburg de komende dag. Er valt in mei op 17 Dagen neerslag met een totaal van 41 mm en het is deze maand 14 Dagen droog in Straatsburg. Deze animatie toont de neerslagradar voor het afgelopen 1 uur.

Beste reistijd Straatsburg, Frankrijk

Het is deze maand 12 Dagen droog in Straatsburg en gemiddeld sneeuwt het 5 Dagen in december. Winter klimaat Straatsburg dec-feb In de winter is het in Straatsburg gemiddeld 7°C. Wat is het netnummer van Straatsburg?

Quick links. Wat is je e-mail. Wordt het lekker weer of niet. Meteosat satelliet het weer in straatsburg voor Europa worden elke 5 minuten in realtime bijgewerkt. Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee.

Klimaat Straatsburg september Gemiddeld is het maximaal 20C in september in Straatsburg en minimaal rond de 10C.

Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 9 C.

Het weer nu in Straatsburg

Tyfoon Molave op weg naar Vietnam 26 okt. Het is 39 dagen droog in de winter. Wassende maan °. Bekijk dichtsbijzijnde vliegvelden.

Zon op uur. Gemiddeld is het maximaal 25C in juli in Straatsburg en minimaal rond de 13C. Het weer in straatsburg valt in oktober op 10 Dagen neerslag met een totaal van 21 mm en het is deze maand 21 Dagen droog in Straatsburg. In de de Golf van Mexico is alweer de 27ste storm met naam actief.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0