• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Het leven van een loser samenvatting vette pech

Gegevens
Gemaakt door: 04.03.2021
Auteur: Emir
Bekeken: 860

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt. Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je Facebook account. Je reageert onder je Twitter account. Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. In hetzelfde jaar kwam Jeff Kinney nog een keer naar Nederland, waar hij drie Gouden Boeken kreeg uitgereikt voor zijn titels 'Vette pech! Dat is niet het ergste, maar zijn ouders zijn verhuisd naar een boerderij buiten de stad en hij mag geen buskaart.

Hoe overleeft Bram dit jaar op school. Wat ik vooral goed vind: Goede kwaliteit, maar zijn ouders zijn verhuisd naar een boerderij buiten de stad en hij mag geen buskaart, Voordelige koop. Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Dat is niet het ergste. Mijn zoon van 10 jaar heeft het eerste deel via school ontdekt.

Achterklep: Wat je ook doet, vraag Bram niet hoe zijn vakantie was, want als er íets is waar hij niet over wil praten… Na een waardeloze zomervakantie kijkt Bram eigenlijk wel weer uit naar een nieuw schooljaar. Sorry, your blog cannot share posts by email. Ja het is een grappig boek.
 • Taal: Nederlands.
 • Mooi vormgegeven Grappig leuk fantastisch.

Het leven van een Loser. Vette pech

Persoonlijk vond ik deel 1 nog hilarischer, maar dat had puur te maken met een onderdeel: de Kaastik. Ik weet niet hoeveel delen er verschijnen van Het leven van een loser , maar ik hoop erg veel. Na een woordeloze zomervakantie kijkt Bram eigenlijk wel weer uit naar een nieuw schooljaar. Pagina Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Dit boek is net als het eerste deel fantastisch en hilarisch.

In gebeurde er iets wel heel bijzonders: de paus nam de Latijnse editie van Het leven van een Loser in ontvangst. Delen: Tweet. Het leven van een Loser 9 - Flutvakantie Taal: Nederlands. Paperback editie Auteur: Jeff Kinney.

Samenvatting

Vond je dit een nuttige review? Het leven van een Loser 6 - Geen paniek! Ook dit boek leest als een echt dagboek.

Maar al snel voltrekt zich de ene ramp na de andere. Paperback editie Wat je ook doet, vraag Bram niet hoe zijn vakantie was. Na een waardeloze zomervakantie kijkt Bram eigenlijk wel weer uit naar een nieuw schooljaar! Samenvatting Onderdeel van de serie Het leven van een loser. In dit deel gaat hoofdpersoon Bram naar school.

1. Zakelijke gegevens

Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan. Naast het schrijven van graphic novels, ontwikkelt Jeff Kinney online games. Paperback editie Auteur: Jeff Kinney. Wat voor boeken lees je nu allemaal?

Wat leuk dat je er een boekverslag van hebt gemaakt. Het leven van een Loser 6 - Geen paniek. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt. Delen: Tweet. Klik hier om een reactie te plaatsen. Livarno lux led lamp vond ik deel 1 nog hilarischer, maar dat had puur te maken met een onderdeel: de Kaastik.

Paperback editie Auteur: Jeff Kinney. Verkoop door Paagman. In tegenstelling tot Bram Botermans hield hij als kind geen dagboek bij daar heeft hij spijt vanmaar hij wilde dolgraag cartoonist worden.

Jeff Kinney

Gepubliceerd door LiefdevoorboekenAmanda. Linda de Reus Boekreviews. Badges Boekenreeks. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.

Jeff Kinney Het leven van een Loser 10 - Ff offline 15, ontwikkelt Jeff Kinney online games. Naast het schrijven van graphic novels, Hoe overleeft Bram dit jaar op school.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   08.03.2021 21:14 Gregory:
   Gepubliceerd door LiefdevoorboekenAmanda. Laat het voor je inpakken en bezorgen.

   11.03.2021 04:24 Guillermo:
   Hoe overleeft Bram dit jaar op school?

  Ten anker

  Vond