• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Gedicht als moeder jarig is

Gegevens
Gemaakt door: 10.01.2021
Auteur: Anastacia
Bekeken: 699

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Onze vriendschap is heel bijzonder, maar allebei moeder zijn is echt een wonder! Je kunt de wensen, teksten en gedichten combineren en samenvoegen zodat het er erg netjes uitziet.

Telkens als ik in je ogen kijk, zie ik dat ik steeds meer op je lijk. Ik weet dat jij altijd voor mij klaar zal staan. Moeders willen in dichtvorm horen hoe lieve moeder ze zijn.

Proost op je leeftijd en dat je gezond en gelukkig blijven mag Een toast op je gezondheid en een hele fijn dag! Hiep hoi, je bent weer jarig en iedereen is aardig Ze zingen: lang zal ze leven en willen je kusjes geven Al je vriendjes zijn erbij ja, omdat jij jarig bent is iedereen blij!

Mijn moeder is mijn beste vriendin, eentje waar je alles mee deelt.

Met humoristische en kleurrijke tekeningen van Dagmar Stam. Maak vandaag maar lekker vrij voor een gezellige dag voor jou en mij. Verjaardagswensen De leukste verjaardagswensen. Die tonen je de nieuwste kleding, items Mama blijf liggen Mama blijf liggen het m.

Weeral jarig Het is niet te merken De jaren helpen blijkbaar Je charmes nog versterken! Met meer dan Moederdag kaarten vind je hoe dan ook een passende kaart voor jouw lieve mama, schoonmoeder, oma of stiefmoeder.
 • De paardenbloemenpluizenbol Ik nam hem in mijn hand Ik deed voor jou een wens en blies De pluisjes door het land Ik wenste duizend maal geluk Voor jou op deze dag Want jij verdient zeker Een bijzondere verjaardag!
 • Wil je een eigen gedicht schrijven om het persoonlijk te maken met jouw eigen verjaardagsteksten. Een gelukkige verjaardag aan mijn prachtige moeder!

Verjaardagswensen voor een moeder:

Gesponsorde banner. Kijk hiervoor op onze inspiratie pagina. Even ontspannen? De ene dag met een traan, maar dan weer met een lach, net als op deze bijzondere dag; jouw verjaardag! Verjaardagswensen voor een moeder: Mijn moeder, een sterke, lieve en prachtige vrouw, iemand waar ik te allen tijde op vertrouw. Liefste mama, Je bent iemand die de plaats van velen in kan nemen, maar wiens plaats niemand anders kan overnemen. Top 5 moederdagkaarten.

 • Nu ben je als een echte moeder voor mij! Een tekstkaartje kan je snel online maken en verzenden.
 • Lieve mama, van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag!

Het heet niet voor niets MOEDerdag. Maar natuurlijk komt er ook regelmatig een aardige opa in de verhalen voor. Maar een keer in 't jaar Een dag waarop alles mag Om te vieren gearchiveerde chat verwijderen whatsapp elkaar. Wat je in je hart bewaart, raak je nooit meer kwijt. Uit: Het grote liedjesboek Luister naar 'Mama blijf liggen' Je browser ondersteunt het audio element niet.

Doe mee met de kleurwedstrijd Op gedicht als moeder jarig is 6 in de Mama gedichten top Pietertje is heel erg vrolijk want het is nu moederdag en vandaar dat hij zijn vader in de keuken helpen mag hij mag de beschuitjes smeren en papa zorgt dan voor de thee Pietertje roept: kijk eens papa zeg eens - help ik zo goed mee, gedicht als moeder jarig is.

Verjaardags gedichten

Weeral jarig Het is niet te merken De jaren helpen blijkbaar Je charmes nog versterken! Maar dat is niet alles wat ik zeggen wou, wat ik echt zeggen wil is: ik hou van jou! Moeders willen in dichtvorm horen hoe lieve moeder ze zijn. Speel een memory-spelletje

Zij zal vandaag in gedachten een beetje bij jou zijn! Jouw eerste niks-moet-alles-mag-dag. Door gebruik te maken van verschillende voorbeelden kun je eenvoudig en snel een verjaardagskaartje schrijven. Iedere dag sta je voor me klaar, gedicht als moeder jarig is, die bijna alles doet en heel erg gauw. Mijn moeder is de liefste vrouw, Dat is voor mij een bijzonder gebaar. Op nummer 8 in de Mama gedichten top Ik weet dat jij heel veel doet, en wat je doet is altijd helemaal goed?

Laatste nieuws

Laten we deze mooie dag afsluiten met een glimlach, van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag! Jij bent mijn moeder, vader en beste vriendin in een! Op de veertien grote platen in dit boek kun je van alles tellen en zoeken.

Op jouw verjaardag Mag je lachen en dansen En heel hard zingen Ga maar gauw genieten Van je kadootjes, taart En alle andere leuke dingen. Bovendien staan er vier grote kleurplaten in die naar hartelust gekopieerd kunnen worden?

De verjaardagswensen moeder kunnen je dan de goede richting op helpen. Een goed idee. Mama, collega of beste vriend is, je bent de liefste moeder. Bij een verjaardag hoort natuurlijk een verjaardagskaartje met een leuke tekst. Deze site gebruikt cookies Ok info.

Of gedicht als moeder jarig is nu de verjaardag van !

Volgend artikel:

Op deze pagina vind je volop inspiratie voor een Moederdag gedicht, een Moederdag tekst, een Moederdag versje of wensen. Verjaardagswensen voor op een kaartje: Zoek je leuke verjaardagswensen voor op een kaartje? Wij stellen delen op prijs, zo kunnen we het artikel nog beter en uitgebreider gaan maken.

Moederdag met Pietertje Pet Pietertje is heel erg vrolijk want het is nu moederdag en vandaar dat hij zijn vader in de keuken helpen mag hij mag de beschuitjes smeren en papa zorgt dan voor de thee Pietertje roept: kijk eens papa zeg eens - help ik zo goed mee.

Ik heb de hoofdprijs gewonnen met jou als moeder. Het is zelfs mogelijk om je verjaardagskaart met wensen nog gedicht als moeder jarig is dezelfde dag te laten bezorgen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   13.01.2021 02:58 Silvester:
   Dáárna mag hij even helpen als papa alle pakjes pakt en Pietertje die heeft voor mama een prachtig schilderij gepakt hij gaat snel naast mama zitten en hij zegt: ik help wel mee ik pak jouw cadeautjes uit lijkt je dat geen goed idee?

   11.01.2021 22:31 Hashim:
   Van rare ridders tot vechtende Vikingen Bij een feest horen natuurlijk verjaardagswensen en verjaardagsteksten die je op deze website kunt vinden.

  Ten anker

  Vond