• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Chinese scooter slaat niet aan

Gegevens
Gemaakt door: 01.03.2021
Auteur: Sundus
Bekeken: 344

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Is dit niet het geval, dan is er geen benzine toevoer. Sla stap 4 tot 7 over, en ga direct naar stap 8.

Je scooter heeft zaken nodig zoals goede mengsel lucht en benzine, compressie in de cilinder en natuurlijk de vonken van de bougie. Prijzen onder voorbehoud voor fouten en wijzigen. Door de carburateur te demonteren en te reinigen kan het probleem verholpen worden. Zijn er dunnere naalden te koop? Zet je linkerbeen op de grond. Tags Alle blogs 21 Accu vervangen 1 Scootmobielen 1 Tips aanschaffen scooter 5 Scooter opvoeren 1 Zuiger of cilinder vervangen 1 Scooter bougie vervangen 1 Buddydek vervangen 1 Sproeier vervangen 1 Variorollen vervangen 1 Scooterband vervangen 1 Scooter olie vervangen 1 Scooter en brommer winter tips 1 Scooter schorsen 1 Scooter start niet 2 Fiets vs Scooter 1.

Controleer eerst of er voldoende brandstof in de benzinetank aanwezig is.

Dit is precies wat er bij het inrijden van de scooter gebeurt: de bewegende delen worden gepolijst zodat de motor zo soepel mogelijk zal lopen. Wanneer de motor niet wil aanslag via de startmotor elektrisch startprobeer het dan een aantal keer via de kickstart. Uw winkelwagen is leeg. Wanneer je de kickstarter of elektrische start gebruikt dan moet je merken dat de opening vacum trekt.

Chinese scooter slaat niet aan niet maar is snel gemaakt tegen een goede prijs.

Vervang de brandstofregelaar onder de tank.

Brandbaar mengsel

Door de ontploffing komt de zuiger in beweging waardoor diverse onderdelen in het motorblok gaan draaien. Ook zou ik als ik jou was de klepjes even stellen. Loopt als een zonnetje Start je scooter niet? Toetsing en registratie BKR. Afspraak inplannen.

  • Als je kickstarter heel zwaar gaat zit je goed in dit geval heb je namelijk compressie tegendruk. Ook bouwen wij speciale accu op- en ontladers in.
  • Ik hoop dat je hiermee verder komt!

Klantenservice Contact Retourneren Sitemap. Die kan stuk zijn. Bekijk dus eerst of je genoeg olie in je blok hebt voordat je weer opnieuw start. Start hij alsnog niet! Dit is een kleine opening welke wel eens verstopt kan raken. Laat de buitenkant bougie contact maken met massa.

Probeer zo chinese scooter slaat niet aan mogelijk gas te geven, want door gas te geven tijdens het starten kun je de Chinese scooter verzuipen.

Werking van de motor

Storingen verhelpen. Als je kickstarter heel zwaar gaat zit je goed in dit geval heb je namelijk compressie tegendruk. Ik zet de inlaatklep altijd op 10 en de uitlaat op 15 met voelermaatjes.

Knijp de linker dan wel rechter handrem in en druk gelijktijdig op de startknop rechts onder het stuur. Forums New posts Search forums. Via contactslot en zijstandaard. De hoge voltage wordt doorgegeven aan de bougie welke de vonk produceert. Deze bevinden zich meestal onder de voorkap. Afspraak inplannen!

Olie Peilen.

Dit mengsel bestaat uit brandstof benzine en lucht zuurstof. Scooter start niet. Evo Maxx E-Line. Vario rollen scooter vervangen Scooter schorsen Sproeier van een scooter vervangen. Je hebt nu alles goed geprobeerd.

Maar wanneer de rit is gemaakt en een half uur heeft stil gestaan vooral met regen dan start hij maar moeilijk. De accu gaat dood als deze te lang niet gebruikt wordt maar wel aangesloten staat. Klap je kickstartpedaal uit? De scooter zal anders niet starten door de beveiliging. Waarschijnlijk zit je carburateur verstopt met bezinksel dat in benzine zit, chinese scooter slaat niet aan.

In veel gevallen lost dit het Vespa startprobleem op. Zit er een klein scheurtje dan kan het zijn dat die niet goed stationair loopt.

Mijn scooter start niet goed of start niet als het koud is.

Geen benzine? Op internet kun je afbeeldingen zoeken van een bougie en die met jouw bougie vergelijken. Als je kickstarter heel zwaar gaat zit je goed in dit geval heb je namelijk compressie tegendruk. Start de scooter niet?

Dus draai de tankdop eraf en kijk naar binnen in je tank. Controleer eerst of er voldoende brandstof in de benzinetank aanwezig is. Een dunne shim onder de choke leggen zodattie wat hoger begint helpt vaak wel.

Ik heb wel garantie maar moet hem eerst weer naar hem toebrengen, chinese scooter slaat niet aan, en de zekerheid dat hij de klachten oplost is erg gering gebleken helaas.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0