• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Achtergrond in word vastzetten

Gegevens
Gemaakt door: 12.01.2021
Auteur: Zeynab
Bekeken: 311

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

No Downloads. Meer ideeën

In dit artikel: Een watermerk toevoegen. Bel of mail even. Select another clipboard ×. Meer ideeën Show related SlideShares at end.

Klik op Leeg document. Wil je een eigen kleur maken, en PC. Office-versies: -klik dan op Meer kleuren onder de getoonde kleuropties, mocht de afbeelding achtergrond in word vastzetten je hebt gekozen te licht of te donker zijn om goed leesbaar te blijven. Wil je hulp bij het opmaken van een document of presentatie. Meer wensen.

Een eigen afbeelding toevoegen als watermerk.
  • Erica Bryant Hi there! Published on Jun 13,
  • Secties verbergen Klik op Aangepast watermerk.

Deel deze pagina

Cookies maken wikiHow beter. De tekstkleur zal ook veranderen om zichtbaar te blijven, mocht de afbeelding die je hebt gekozen te licht of te donker zijn om goed leesbaar te blijven. Home Explore. Dit vind je in het midden van het venster 'Afgedrukt watermerk'.

Een Word sjabloon maken met briefpapier Brieven en andere documenten worden steeds vaker verstuurd als PDF. Nu wordt de geselecteerde afbeelding gebruikt als achtergrond voor je document.

  • Be the first to like this. Als je het document print of bewaart als PDF dan wordt het briefpapier wel goed weergegeven.
  • Ons team van deskundigen loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat artikelen die op wikiHow te lezen zijn aan alle kwaliteitseisen voldoen.

Klik op Leeg document. Select another clipboard. Gebruik nooit een afbeelding waar copyright op rust als achtergrond van een document die je gaat afdrukken of uitgeven. Deze optie vind je nabij het midden van het 'Watermerk'-menu. La pergola camping marigny vind je bovenin achtergrond in word vastzetten venster 'Opvuleffecten'.

Vrageninfo

In dit artikel: Een watermerk toevoegen. Sluiten van de koptekst Klik op de tab Hulpmiddelen voor kop- en voetteksten Klik op de knop Koptekst en voettekst sluiten Het briefpapier staat nu op de achtergrond en kan niet meer per ongeluk aangepast worden. Klik op Invoegen.

Aanpassen portugese tegels den haag Het originele briefpapier is A4-formaat 21x29,7cm.

No Downloads. In het tweede voorbeeld zie je dat de afbeelding overheerst. Are you sure you want to   Yes   No, achtergrond in word vastzetten. Via dit menu kun je ook Bing of OneDrive kiezen, indien je respectievelijk liever een foto wilt zoeken of gebruiken via een Cloud-opslag.

Was deze informatie nuttig?

Het is wat je voorkeur heeft. The prices are not expensive compared to other sites. Klik op Pagina-indeling.

Klik op een watermerksjabloon? Nu kun je op een kleur klikken en een schuif bewegen langs een kleurverloop, om een aangepaste kleur te maken. Erica Bryant Hi there. Je ziet deze optie links naast 'Paginakleur' en 'Paginaranden'. Selecteer hier Afbeelding als watermerk. Je kunt aan de grafisch ontwerper vragen om het briefpapier als png of jpg bestand vakantiepark met subtropisch zwemparadijs frankrijk aan te leveren.

Dit vind je in de hoek achtergrond in word vastzetten op de pagina met sjablonen. Over dit artikel.

Bedankt voor uw feedback.

Het aangepaste watermerk zal worden toegepast op de achtergrond van je document. Select another clipboard ×. Methode 2 van

Deze vind je onderin het venster. Klik op Afbeelding selecteren. Hoe krijg je een vaste achtergrond op elke pagina in word 1.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0