• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wat wil je liever vragen

Gegevens
Gemaakt door: 13.01.2021
Auteur: Duco
Bekeken: 563

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

En zou je liever iemands tandenborstel gebruiken of iemands onderbroek dragen? Zorg ervoor dat je altijd je favoriete ding kiest uit de aangeboden opties. Zou je liever?

Zou je liever: Arm en knap zijn of rijk en lelijk? Leven zonder internetverbinding of zonder partner? Vaak worden ook vragen gesteld wanneer de twee personen of zelfs de leden van een groep mensen elkaar op een grappige en ontspannen manier willen leren kennen.

In een volle DIXI op je favoriete festival mobiele toilet zitten terwijl ie omvalt. Of: Tongen met de ergste pestkop uit je jeugd. Je moet telkens tussen twee extreme situaties kiezen. Kortom, dit zijn de ideale vragen om elkaar te leren kennen.

A Je moeder betrappen tijdens seks. Of: Een cobra 6 naar de president van Amerika gooien. Of: Alleen maar aangereden wild mogen eten. Of: Altijd jeuk hebben. Altijd alles moeten zeggen wat je denkt.

Betere zorg voor ons allemaal Bij Nunet zijn we de hele dag bezig met leuke dingen. Schrijf of onthoud een paar en steel de show als comedian op de volgende party.
 • Would you watte!?
 • Op een speelse manier leer je iets meer over de andere persoon of laat je anderen weten wat je voorkeuren op veel verschillende gebieden zijn.

Hoe werkt het?

De mogelijkheden zijn eindeloos! Alle kinderen vertellen dat sinterklaas niet bestaat. Het enige wat je nodig hebt zijn een paar goede vragen zie hieronder en leuk gezelschap, want tegen jezelf praten is ook zo saai. Denken dat je knap bent terwijl je lelijk bent of denken dat je lelijk bent terwijl je knap bent? Bekijk dan deze uitgebreide lijst met vragen om iemand beter te leren kennen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Je zult blij zijn dat je het gedaan hebt.

 • Met de naam Face….
 • Je voorkeuren, wat je leuk vindt, wat je niet leuk vindt ….

Het geheim van een goede openingszin is … het maakt uit wat je zegt. In een villa in Miami wonen of wat wil je liever vragen een stacaravan op de heide.

Als een man een meisjesstem hebben of andersom! Theater aan het vrijthof inloggen de vragen als je de dating gesprekken anders wilt aanpakken dan de rest of als de normale vragen op zijn. Je bent verliefd en je bent verloofd, maar ben je ook klaar voor het huwelijk. Bij het stellen van dit soort vragen heb je veel vrijheid in de onderwerpen.

50 Nederlandse would you rather vragen

Okay, prima. Let's get started! Of: Altijd overal poep ruiken wat niemand anders ruikt. Met je metalen vulling op zilverpapier bijten of je gulp dichtritsen met je geslachtsdeel ertussen?

En reactie Femei 5 april at Natuurlijk, je kan veel geld Elke keer plassen als je opstaat. Of: Man zijn met een vagina. Laat jouw would you rather vraag hieronder achter.

Zou je liever vragen…

Wij van Nunet houden van leuke dingen en één van de leukste dingen in het leven is toch wel een fijne relatie. Alleen nog maar naar kinderliedjes kunnen luisteren of iedere keer dat je muziek hoort gaan dansen? Gebruikt hij mij? Sommige mensen vergelijken het ook met »Truth or Dare«.

Of: 1 werpster uitpoepen, wat wil je liever vragen. Bekijk alle spellen. Wij van Nunet houden van leuke dingen en n van de leukste dingen in het leven is toch wel een fijne relatie. Op seminars, roc lelystad rooster online forums of op de eerste dag van de nieuwe baan, vraag feedback. A Een draak zijn.

Dit zijn 5 dingen om te onthouden. Stel deze vragen aan jezelf: kijk voo. Bekijk dan deze uitgebreide lijst met vragen om iemand beter te leren kennen.

Lees meer leuke blogs:

Of: Elke keer naar poep ruiken als je een sollicitatie hebt. Je kan de twee keuzes niet met elkaar combineren een leuke keuze en een verschrikkelijke keuze , want dan verpest je het spel. De slappe lach krijgen op een begrafenis of in huilen uitbarsten als iemand openlijk kritiek op je heeft?

Altijd als je een scheetje laat popcorn uitpoepen wat ruikt naar poep, oftewel poepcorn. Geen kinderen kunnen krijgen of een zesling. Of: 1 werpster uitpoepen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.01.2021 01:19 Wilhelmus:
   Diarree hebben tijdens je huwelijksceremonie.

  Ten anker

  Vond