• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wat is de grootste snoek ooit gevangen

Gegevens
Gemaakt door: 20.02.2021
Auteur: Jing
Bekeken: 928

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wil je meer weten over de levenscyclus van de snoek en andere wetenschappelijke achtergronden? Siegfried Schön is van oorsprong Duits, maar woont tegenwoordig in België.

De Bulgaar Petar Filipov heeft een snoek van cm en 25,3 kilo gevangen. Inzage in die lijst leert ons dat het internationale officieel geregistreerde record van Northern pike, ofwel snoek Esox lucius op 25 kilo staat, de lengte is onbekend. De winter, de periode voor het vissen met dood aas.

Echter werd deze vis niet met de hengel gevangen, waardoor dit niet als record geldt. Mijn vorige record stond op ,5 cm.

Daarop is te zien dat hij veel moeite moet doen om de snoek binnen te halen? Wil je meer weten over de levenscyclus van de snoek en andere wetenschappelijke achtergronden? Tevergeefs werd het afgelopen jaar gezocht naar het ultieme bewijs, want hij zit alleen op een bootje, wat is de grootste snoek ooit gevangen. Geschatte lengte van cm. Hoeveel grotere snoeken zijn er wel niet gevangen die simpelweg niet geclaimd zijn bij de IGFA.

Groep jongeren slaat oudere man in elkaar in Arnhem, politie zoekt vijf daders. Nieuwste Video's Koos overleed aan een hartaanval nadat hij niet terecht kon bij twee overvolle ziekenhuizen.

Binnenkort in Hét VISblad

Geschatte lengte van cm. De officiële lijst van de IGFA. Ook in Frankrijk zwemmen enorme snoeken rond, en dan vooral in het bekende Lac d'Annecy, waar in mei nog een exemplaar van 55lb werd gevangen. Daarop is te zien dat hij veel moeite moet doen om de snoek binnen te halen. Kortom, een eindeloze discussie. Een selectie:.

 • Hiervan zijn foto's bekend, alleen is deze vis van cm nooit officieel gewogen.
 • De Duitse Belg Siegfried Schön ving twee weken geleden een snoek van maar liefst centimeter lang.

Daarin is hij wat bescheiden, want het is ronduit een real techniques kwasten set sale artikel over het vissen in de winter op het wijd in plaats van in de havens. Yooo Roofmeisters, in de startblokken voor een nieuwe week. Gemaakt door Raymond Veenstra. Verder geen gegevens… Geen Photoshop. Siegfried is dolblij met zijn record. Veel Engelse vissers zien deze vis als het daadwerkelijke Britse record.

“Gedroomd over dit formaat”

Kleine kom met zeventien goudvissen gedumpt in park. Qua omstandigheden en materiaal kan ik vertellen dat deze vis van het grote water kwam en dat ik haar haakte op een ondiepe plaat van 1,5 meter met wat plantenresten erop van het vorige seizoen. Klik hier  of op de onderstaande afbeelding voor meer info van Sportvisserij Nederland! Superleuk, vissende moeders, zelfs in de nacht…   maand onder de loep Cijfers liegen niet en daarom vinden we het altijd interessant om de bezoekersstatistieken er op na te slaan.

Om het nog moeilijker te maken houdt hij in zijn mond nog een camera vast om alles goed vast te leggen. Lijkt ook geen nepfoto te zijn…. De grootste Nederlandse snoek die ooit werd in december gevangen op het Wat is de grootste snoek ooit gevangen Meer en zou een geschat gewicht hebben gehad van lb. Een ongewoon leuk Roofmeister Top Gear editie, boordevol nieuwe roofvisproducten.

Maar iedere twee weken gaat hij een dag het water op. Het officile en erkende dus met de hengel gevangen wereldrecord snoek staat al sinds op naam van de Duitser Lothar Louis zie foto hieronder.

Recordhouders

Heel leuk. De winter, de periode voor het vissen met dood aas. De Engelse media, in dit geval Angling Times, maakt melding van een evenaring van het Britse record snoek met een gewicht van exact 46lb. Ok, tja, hmmm… Wat moeten we hiermee?

En dan altijd die verhalen van snoeken die gegrepen worden door veel grotere soortgenoten. Nederlands record snoek: Siegfried Schn vangt cm snoek. En zo geschiedde het. De foto moeten we echter opzoeken met Google en die zorgt toch voor vraagtekens.

Winterstilleven van kunstaasbouwer Sybe Mellema. Verder geen gegevens… Geen Photoshop. Wil je meer weten over de levenscyclus van de snoek en andere wetenschappelijke achtergronden.

ROOFMEISTER APP

De officiële lijst van de IGFA. Gegevens over deze foto zijn niet te vinden, in ieder geval geen betrouwbare. Wow, wat een taai weekie.

Echter werd deze vis niet met de hengel gevangen, waardoor dit niet als record geldt. Megasnoek voor Petar Filipov, naar verluid cm en 25,3 kilo. Lothar Louis met het wereldrecord snoek in op 55lb 1oz.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   28.02.2021 20:13 Alida:
   Roofmeister maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat de website optimaal werkt.

  Ten anker

  Vond