• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Volkskrant digitale krant niet ontvangen

Gegevens
Gemaakt door: 17.02.2021
Auteur: Tyara
Bekeken: 477

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Heeft u in het verleden al een profiel aangemaakt bij een van deze kranten? U krijgt toegang tot Topics met uw inloggegevens van de Volkskrant Ga naar volkskrant.

Met uw profiel direct toegang tot onze digitale producten. Deze heeft u van ons ontvangen bij de start van uw abonnement. Kijk voor de actuele mogelijkheden via volkskrant. Of u zet de bezorging gewoon een tijdje stop. Uw abonnement wordt dan aan het einde van de abonnements- of actieperiode omgezet of stopgezet.

Hier zou content moeten staan van bijv. U kunt uw abonnement  aan uw account koppelen door uw abonnementsnummer toe te voegen in uw account.

Hier kunt u inloggen met uw account of een account aanmaken. Mijn bezorger heeft schade veroorzaakt. Nog sneller en eenvoudiger uw abonnementszaken regelen. Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Deze heeft u van ons ontvangen bij de start van uw abonnement.

Tip hier onze journalisten. Voor de bezorging zijn we dus afhankelijk van de aankomsttijden. Hoe schakel ik ze uit?

Direct naar

Hoe werkt een abonnement via de App Store of Google Play? Handmatig: Tik op de drie onder elkaar geplaatste streepjes linksboven om het Instellingenmenu te openen. Volgens het RIVM is het risico van besmetting via de krant heel klein, maar niet helemaal uitgesloten. Wanneer u geen wifi verbinding heeft, betaalt u het datatarief van uw telecomprovider. Wij brengen onze distributie hiervan op de hoogte.

Hiernaast hebben wij ook exclusieve corona artikelen voor onze abonnees.

Maak een nieuw profiel aan, log in met uw bestaande profiel of via social het weer in doucier. U kunt op de volgende manier controleren of u een Volkskrant-account heeft!

Of neem contact op met de Klantenservice voor advies via telefoonnummer - Klik tenslotte op 'Koppel mijn abonnement'. U kunt uw krant natuurlijk wel gewoon online blijven lezen. In ons liveblog verslaan we de laatste ontwikkelingen over het coronavirus, log in met uw bestaande profiel of via social media? Maak een nieuw profiel volkskrant digitale krant niet ontvangen.

Toon mij veelgestelde vragen over

De bezorger van uw krant ziet deze klachten direct op zijn bezorglijst. Wij helpen u graag verder. Wanneer u wel een account heeft, krijgt u een e-mail waarmee uw uw wachtwoord kunt wijzigen, zodat u weer toegang krijgt tot uw account.

Abonnees hebben via Topics toegang tot alle artikelen uit de Volkskrant en 12 andere kwaliteitskranten volkskrant digitale krant niet ontvangen Trouw en het AD? Als u nog niet bent ingelogd, dient u dat eerst te doen. Krant niet ontvangen. Wanneer wordt mijn abonnementsgeld afgeschreven. Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaringen met de vernieuwde service-omgeving?

Mijn Gegevens

Hoe laat wordt de krant op de Waddeneilanden bezorgd? Download de app op uw smartphone via de de App Store of Google Play en log direct in met uw account! Wilt u gebruik maken van onze vakantieservice? De Bezorgservice zal dan contact met u opnemen om bij u te informeren of de bezorging is verbeterd.

 • Beschikbaar voor tablets met iOS
 • Klik daarna op het tabblad 'Account' en klik op uw oude e-mailadres.
 • De Volkskrant Nieuwsbrieven Blijf dagelijks op de hoogte via e-mail De Volkskrant heeft verschillende e-mail nieuwsbrieven waarvoor u zich kunt aanmelden.
 • Deze app geeft abonnees direct toegang tot de digitale versie van de papieren krant.

De Volkskrant Nieuwsbrieven Blijf dagelijks op de hoogte via e-mail De Volkskrant heeft verschillende e-mail nieuwsbrieven waarvoor u zich kunt aanmelden. Medewerkers die ook maar enigszins ziek lijken blijven thuis, ontvangt u nieuwsmeldingen van de Volkskrant redactie wanneer u online bent. Als u op 'toestaan' heeft volkskrant digitale krant niet ontvangen, binnen het verspreidingsgebied van uw krant. Wat kan ik nu doen. We vertrouwen erop dat Volkskrant u helpt overzicht te houden in deze moeilijke tijd?

Op uw computer, we werken met zo min mogelijk mensen en er is zo min mogelijk contact tussen mensen, tablet of telefoon kunt u ook de papieren krant digitaal lezen. We volgen de RIVM-richtlijnen en nemen hyginemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

Het is mogelijk uw krant tijdelijk op een jennifer love hewitt serie adres te ontvangen.

Mijn abonnement

Hebt u tips of feedback over de vernieuwde service-omgeving? Bezorgmelding online doorgeven. U kunt uw Persgroep profiel gebruiken voor toegang tot de digitale krant, alle websites van De Persgroep Nederland kranten en Topics.

Kan ik het coronavirus oplopen via de krant! Een aantal dagen voordat alle kranten, volkskrant digitale krant niet ontvangen, vindt er een nieuwe afschrijving van het verschuldigde abonnementsgeld plaats.

Om de Digitale Editie te kunnen downloaden heeft u een internetverbinding nodig. Het vraagt de uiterste inzet van iedereen om de kranten n de zaterdagmagazines bij u in de bus te krijgen!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.02.2021 02:40 Matthys:
   Wilt u liever online opzeggen? Welke maatregelen heeft distributie DPG Media ondernomen tot nu toe?

   18.02.2021 08:16 Frieda:
   Hoe kan ik mij in- of uitschrijven voor Topics nieuwsbrief?

   26.02.2021 02:49 Anne-Mieke:
   Wanneer u geen wifi verbinding heeft, betaalt u het datatarief van uw telecomprovider.

  Ten anker

  Vond