• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Treinkaartje eindhoven maastricht

Gegevens
Gemaakt door: 22.02.2021
Auteur: Thalita
Bekeken: 641

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Maastricht Meer informatie  Met de trein naar Maastricht. Met dit kaartje mag je alleen reizen met treinen van NS.

Seizoensretour: 3 treinkaartjes voor 33 euro ook in 01 apr Ook in kun je hier weer het Seizoensretour kopen.

Voor treintickets geldt dat hoe eerder geboekt wordt hoe meer kans er is op voordelige treintickets. Verschillende vervoerders hanteren eigen tarieven voor treinkaartjes, en daarom zijn er meerdere keuzes voor een ticket tussen Eindhoven Centraal en Maastricht.

Lees meer over het kopen van treintickets. De Spoordeelwinkel heeft lees meer …. Het is weer zo ver.

Niet alle poortjes kunnen geopend worden met een mobiel ticket of e-ticket. Vul dan zijn of haar gegevens in. Overzicht met alle winkels, treinkaartje eindhoven maastricht. De gemiddelde reistijd van Eindhoven naar Maastricht bedraagt 1 uur 1 minuut. Dit type treinticket is meestal echter de duurste optie.

Totaal aantal tariefeenheden voor deze reis: De Nederlandse Spoorwegen hebben ook in april weer diverse acties. Meer informatie. Bekijk nieuwe treinaanbiedingen. Dit type treinticket is meestal echter de duurste optie. Spitstijden zijn op werkdagen tussen U kunt er na het afronden van uw bestelling voor kiezen uw ticket te laden in de NS-app.

 • Wil lees meer …. Dalen de prijzen voor treinen Eindhoven naar Maastricht?
 • Update: Deze actie is voorbij.

Enkele reis. De NS Spoordeelwinkel verkoopt iedere maand goedkope treinkaartjes. Het gaat volgens onze bronnen lees meer ….

Treinkaartje eindhoven maastricht kunt er na het afronden van uw bestelling voor kiezen uw ticket te laden in de NS-app. Hoeveel kost het om de trein van Eindhoven naar Maastricht te nemen.

Treinkaartjes naar Maastricht

Voor alle producten gelden de  algemene voorwaarden. Bestelt u een ticket voor iemand anders? Treinkaartje dagretour : voor 19 euro met versnapering 29 jul Deze actie is afgelopen.

Reis eenvoudig met trein, tram of bus? Voor deze reis zijn er meerdere opties wanneer je een treinkaartje wilt kopen. Boek je treinreis van Eindhoven naar Maastricht in slechts 2 minuten - altijd de beste prijs. Voor 19 euro verkoopt het bedrijf vanaf 29 februari treinkaartjes naar een Nederlandse of lees meer …, treinkaartje eindhoven maastricht.

De prijs van je treinkaartje treinkaartje eindhoven maastricht af van welke treinen je neemt. Lekker extra comfortabel reizen.

Treinreis naar Maastricht

Nee, je mag maar één keer heen en terugreizen. Hoe lang is de reistijd tussen Eindhoven en Maastricht? Het is dan ook alleen geldig in combinatie met een geldig identiteitsbewijs. Na betaling krijgt u een mail waarin u uw tickets kunt ophalen. Onze droom is om online reserveren mogelijk te maken van Lissabon naar Ho Chi Minh, 's werelds langste treinreis met

 • Ook als mobiel ticket.
 • Valkenburg staat wereldwijd bekend vanwege haar gezellige kerstsfeer.
 • Taal Nederlands English.
 • Inbegrepen is bovendien een hotdog en frisdrank bij de HEMA.

Hoe kom ik van Eindhoven naar Maastricht. Treintijden kunnen elk moment van de dag verschillen, maar je krijgt ook een bevestigingsmail van ons. De prijsberekening hieronder is voor een enkele reis, tweede klasse. Hoe treinkaartje eindhoven maastricht je boekt, hoe meer kans je hebt om goedkope treinkaartjes te bestellen.

Taal Nederlands English, treinkaartje eindhoven maastricht. Deze kaartjes zijn alleen verkrijgbaar bij de kaartautomaat of bij het loket. Let op: neem uw e-ticket altijd uitgeprint mee!

Hoofdnavigatie

Je kunt treinkaartjes voor binnenlandse reizen online of op het station kopen. Hoe kom ik van Eindhoven naar Maastricht? Door deze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies zoals beschreven in het privacybeleid. Als je de terugreis op een andere dag maakt kun je twee enkele reizen kopen.

Deze kaartjes zijn alleen verkrijgbaar bij de kaartautomaat of bij het loket. Sommige kortingen gelden alleen buiten de spitstijden! Een enkele reis naar uw bestemming.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   27.02.2021 17:28 Aster:
   Toggle navigation.

   28.02.2021 00:52 Nydia:
   Verschillende vervoerders hanteren eigen tarieven voor treinkaartjes, en daarom zijn er meerdere keuzes voor een ticket tussen Eindhoven Centraal en Maastricht. Treinacties: Dagjes uit met de trein augustus 01 aug De zomervakantie is nog volop aan de gang.

   04.03.2021 06:43 Helène:
   De gemiddelde reistijd tussen Eindhoven en Maastricht is 1 uur 1 minuut. Als je dit ticket gebruikt in een trein van een andere vervoerder riskeer je een boete.

  Ten anker

  Vond