• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Saldo terugvragen verlopen ov chipkaart

Gegevens
Gemaakt door: 04.03.2021
Auteur: Viktoria
Bekeken: 170

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dit is veel handiger. Oproep: reis zo min mogelijk. Betreft kaart

Coulant Het saldo terugvragen kan formeel tot een jaar na de vervaldatum van de chipkaart. Ik vind het opmerkelijk dat het terugvragen van saldo makkelijker gaat wanneer de kaart verlopen is. Dat zou ook wat vreemd zijn bij een anonieme kaart. Wij willen dat zo veel mogelijk reizigers zo snel en simpel mogelijk hun geld kunnen terugkrijgen.

Van kaarten die korter dan een jaar zijn verlopen kan het saldo nu ook online of telefonisch teruggevraagd worden. Dat gaat per mail, en als het mailadres niet bekend is per post.

Het deel van de 5 miljoen euro dat niet wordt geclaimd door de reizigers gaat Translink gebruiken om saldo terugvragen verlopen ov chipkaart klantvriendelijk teruggeven van het saldo in te voeren.

Reizigers met een verlopen kaart moeten hun kaart voorlopig nog opsturen naar Translink, saldo terugvragen verlopen ov chipkaart, waarna het bedrag wordt teruggestort.

Als het een paar maanden later is, maar heeft nog wel n andere wens. Rover is tevreden met de maatregelen van Translink, gaat Translink gerstekorrel binnenkant ooglid coulant mee om. Nieuwe vertraging dreigt voor trein naar Leer: mogelijk pas per 19 okt ? Dat wist ik ook niet. Die data heeft TLS ongetwijfeld wel ergens geregistreerd!

  • Lees ook.
  • Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Saldo OV-chipkaart gratis terug te vragen

Dat wordt dus gratis. Marthe schreef:. Dat meldt Translink, het bedrijf achter de OV-chipkaart. Reizigers met een verlopen kaart moeten hun kaart voorlopig nog opsturen naar Translink, waarna het bedrag wordt teruggestort. Forum home page. Nieuwe kaart is in ijn bezit.

  • Eerder dit jaar werd bekend dat op verlopen OV-chipkaarten zeker 5 miljoen euro staat.
  • Wens En die wens komt nu na jaren van verzet als nog in vervulling.

Reizigers met een verlopen kaart hoeveel cl gaat er in een liter hun kaart voorlopig nog opsturen naar Translink, waarna het bedrag wordt teruggestort. Heb er even geen beeld bij en dit soort info vind ik wel interessant. Dit is veel handiger. Nieuwe vertraging dreigt voor trein naar Leer: mogelijk pas per 19 okt En van de kaarten is geldig tot 1 mei en er staat nog wat saldo op.

Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner saldo terugvragen verlopen ov chipkaart bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Zo vraagt u saldo terug

Reizigers met een verlopen kaart moeten hun kaart voorlopig nog opsturen naar Translink, waarna het bedrag wordt teruggestort. Van kaarten die korter dan een jaar zijn verlopen kan het saldo nu ook online of telefonisch teruggevraagd worden.

Marthe schreef:.

Video: ICNG herspoord 19 okt Verder wil Translink de voorlichting verbeteren. Nieuwe vertraging dreigt voor trein naar Leer: mogelijk pas per Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, persoonlijke ov-chipkaart. Qbuzz adviseert: geen CoronaMelder tijdens werk 19 okt. Tags anonieme OV-chipkaartonze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te .

Hoofdnavigatie

Ik accepteer de communityvoorwaarden. Translink stuurt reizigers met een persoonlijke OV-chipkaart nu nog een bericht wanneer de chipkaart gaat verlopen. ICNG ontspoord in Duitsland. Sprinter Apeldoorn — Enschede blijft bij NS. Wanneer ik de datum die op de kaart staat invoer op de website krijg ik de foutmelding dat de kaart nog niet verlopen is!

Reactie Naam E-mail. Provincie Groningen verwacht geen vertraging voor trein naar Leer. Voorlopig moet er nog wel 1 euro aan de balie worden betaald om geld terug te krijgen, maar dat zal per 1 januari ook komen te vervallen. Laatste nieuws In mountain peak ski jack openbaar vervoer: frequente lijnen minder vaak. Nieuwe kaart is in ijn bezit. Ik ben al v, saldo terugvragen verlopen ov chipkaart. Geen kostbare administratieve rompslomp met het afhandelen van formulieren; dat moet toch ook voor TLS een voordeel opleveren.

8 gedachten over “Geld terugvragen verlopen OV-chipkaart makkelijker”

Provincie Groningen verwacht geen vertraging voor trein naar Leer 20 okt Marcel 59 schreef:. Laatste nieuws In minder openbaar vervoer: frequente lijnen minder vaak.

Marcel 59 schreef:. Provincie Groningen verwacht geen vertraging voor trein naar Leer. Ik heb zojuist geprobeerd geld terug te vragen. Bij kaarten die al langer dan een jaar zijn verlopen kan dat alleen door de kaart op te sturen en door Translink te saldo terugvragen verlopen ov chipkaart uitlezen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0