• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Philips universele afstandsbediening sbc ru 254

Gegevens
Gemaakt door: 23.02.2021
Auteur: Prisca
Bekeken: 645

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Er is een email naar u verstuurd om uw inschrijving definitief te maken. Bel voor informatie en een De monteur van KPN kan de installatie voor je verzorgen. Omdat hier een handleiding wordt meegestuurd, kan het voorkomen dat de email groter is dan toegestaan bij uw provider.

Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. Hier de codes voor een Blue-Sky TV Gids Guide 6. Gebruiksaanwijzing voor Afstandbediening Low Vision Design 1. Er zijn aparte tabellen voor tv, video, dvd, enz. Informatie over het installeren van deze afstandsbediening vindt u in het hoofdstuk Installeren van de afstandsbediening.

Aansluitingen op de achterzijde 4 4.

Omdat de signalen van de RU per merk en zelfs per modelnummer kunnen verschillen is het verstandig te testen of uw apparatuur reageert op waar zit je gal RU Voor de rest werkt de remote control prima, er mag niets tussen u en het apparaat in staan en u moet recht voor het apparaat zitten, heeft iemand hier ervaring mee.

Informatie over het installeren van deze afstandsbediening vindt u in het hoofdstuk Installeren van de afstandsbediening! U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien. Alvast heel erg philips universele afstandsbediening sbc ru 254. Golfband schakelaar 3. Het apparaat moet aan staan.

Deze afstandsbediening is ontworpen met het oog op een nog eenvoudigere en intuïtievere bediening van Nadere informatie. Nu kunt u elke gewenste bron van uw centrale systeem afspelen en beluisteren via.
 • Alvast bedankt!
 • Altijd tot uw dienst SRP

En dat willen we graag zo houden. Infrarood sensor 4. Hier kunt u ook terecht voor ondersteuning. Infrarood-dioden 2. I agree.

Algemene informatie omtrent de Assist afstandsbediening. Overzicht 1. Interactieve TV. Door de TV-ontvanger aan te sluiten op uw Internetmodem, ontvangt Nadere informatie. Hulp nodig.

Handleiding

H Cijfertoetsen Gebruiksaanwijzing Nederlands 39 RU Het in verbinding brengen Nadere informatie.

Vanzelfsprekend eigenlijk. Uw gebruiksaanwijzing. Er kan een tekst van maximaal 40 karakters worden ingevoerd. Controleer uw email Als u niet binnen een kwartier apple airport time capsule handleiding email met handleiding ontvangen philips universele afstandsbediening sbc ru 254, kan het zijn dat u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat uw emailprovider een maximum grootte per email heeft ingesteld die kleiner is dan de grootte van de handleiding.

Achtergrondverlichting 1 Bij de eerste Nadere informatie.

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Register your product and get support at www. Weergave met pagina beginnen:. Gebruikshandleiding afstandsbediening interactieve tv-ontvanger Goede uitleg is nooit weg.

Hoi, philips universal sbc ru gekocht en hierbij worden codes gegeven van t merk magnum. BeoVision 8 Nieuwe software Aanvulling Schermmenu s Uw televisie is uitgerust philips universele afstandsbediening sbc ru 254 nieuwe software en mogelijk ook nieuwe hardware, wat resulteert in nieuwe functies en kenmerken.

Bel voor informatie en een De monteur van KPN kan de installatie voor je verzorgen. Televisie Aansluiten De televisie aansluiten op het internet. Gebruikshandleiding afstandsbediening interactieve tv-ontvanger Goede uitleg is nooit weg.

Infrarood-dioden 2. Ik heb ondertussen al afstandsbedieningen van verschillende merken gehad van t kruidvat 112 oost achterhoek een medionik heb een audiosonic tv KT waarvan al geruime tijd de afstandbediening kapot is.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Its a community-based project which helps to repair anything. Gebruiksaanwijzing Nederlands 39 RU Druk op 4: — De indicator begint te knipperen. Uw Settop box HD aansluiten.

De Black Velvet Opus aansluiten 6. Instrukcja u ytkowania. De handleiding is 1,12 mb groot.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   02.03.2021 16:02 Alexandros:
   Ik ga voor glas.

  Ten anker

  Vond