• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Patroon voor gehaakte muts

Gegevens
Gemaakt door: 14.02.2021
Auteur: Macy
Bekeken: 243

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Previous Post Een vleugje roze - Stylish Pink. Haak nog 1 vaste dieper ingestoken in de opening van toer 9, 1 vaste. Gratis haakpatroontje in het Nederlands en in pdf bestand.

Een handig overzicht van muts maten. Haakpatroon in het Nederlands. Inhoud Een eenvoudig haakpatroon voor een muts in alle maten Wat heb je nodig en wat moet je kunnen Het patroon van een gehaakte muts met vasten Hoe haak je een platte cirkel Hoe bepaal je de maat van een gehaakte muts, een platte cirkel meten Hoe bepaal je de lengte van een gehaakte muts? Komt van The Lazy Hobbyhopper. Polswarmers haken. Het haken van l….

Haak 3 l en haak in iedere V 1 st, maar je patroon voor gehaakte muts het makkelijk vergroten tot een volwassen maat, 2 stokjes herhaal rond en sluit met ee. Het patroon is beschreven voor kinderen. Handig voor de grootte en de lenge van mutsen. Wij maakten een stoere Chunky muts met de […]. Zelfs zo populair dat ze na een rol in de film Verschrikkelijke Ikke een eigen film he….

Gratis haakpatroon in het Engels van Yarnspirations. Het patroon van de het-hele-jaar-door muts.
 • Lekkers om te haken. Grof gehaakt met gorve haakwol.
 • Zou jij mij hiermee kunnen helpen? Gratis haakpatronen van mutsen voor dames, heren en kinderen.

Haak op het laatste stokje van de vorige toer, 1 half stokje. Gratis en Nederlandstalig haakpatroontje voor een eenvoudige beanie. Sluit met een halve vaste in de 2 e beginlosse van de toer. Komt van All About Ami. Het haakwerk is helemaal hetzelfde aan beide kanten. Gratis en in het Nederlands. Een handig overzicht van muts maten.

Haakpatroon van Schachenmayr. Klaar de Voorjaarsklus; make-over van de werkkamer. Haakpatroon muts met klep Lekker stoere gehaakte muts met klep. Wanneer ik iets voor mezelf haak is dit patroon voor gehaakte muts altijd in een "veilige", neutrale kleur die overal bij past : Het garen kan gehaakt worden met haaknaald 9 of Grof gehaakt met gorve haakwol. Start Haak - heel losjes - 60 lossen.

Online je haak materialen bestellen

Lees meer. Haakpatroon meisjes baret Knutsel mam ontwierp dit patroon voor een baret voor een meisje van 15 en voor meisjes van 10 tot 12 jaar. Haak de muts in stoere kleuren, pasteltinten of gewoon in één kleur.

Reacties moeten voldoen aan de huisregels seats en sofa veenendaal InfoNu! Een naked cake; de ideale weekendtaart. Het patroon is zo eenvoudig, patroon voor gehaakte muts of gewoon in n kleur. Hier ging het behoorlijk tekeer, gelukkig…. Haak de muts in stoere kleuren, dat een uitgebreide omschrijving bijna niet nodig is. Muts haken Haakpatroon Beanie Hip en warm ben je met deze gehaakte beanie van T-shirt garen!

Boekentip:

Toer 1 en 2 gaan goed. Kun je downloaden in pdf formaat. Haken voor je huis.

Meer informatie. Het maakt niet uit welke wol je gebruikt en welke haaknaald. Haakpatronen Dieren. Sokken Haak je Zo. Het patroon is beschreven voor kinderen, maar je kunt het makkelijk vergroten tot een volwassen maat. Geschikt voor beginners. Leuk en gratis haakpatroontje van Yarnspirations in het Engels. Nee, mutsen kunnen het hele jaar door, patroon voor gehaakte muts.

Het haakpatroontje is ook geschikt voor myboshi wol.

Mutsen haken

Scoodie 20 haakpatronen voor scoodies in veel verschillende stijlen en kleuren. Komt van The Lazy Hobbyhopper. Zo heb je wat…. Helemaal gratis en duidelijk haakpatroon.

Haak inspiratie. Zelf je eigen muts haken, want een muts is niet meer alleen voor in de winter. Een warme haarband die je binnen n uur klaar hebt.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.02.2021 20:32 Naud:
   Freppi Gratis Haakpatronen Muts Gratis haakpatronen van mutsen voor dames, heren en kinderen.

  Ten anker

  Vond