• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Melding internet explorer werkt niet meer windows 7

Gegevens
Gemaakt door: 04.03.2021
Auteur: Hansje
Bekeken: 522

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dit document is van toepassing op HP pc's met Internet Explorer versie 7, 8, 9, 10 en Omdat de website en de getoonde advertenties van verschillende webservers worden gedownload, is het mogelijk de advertenties te weren door de advertentieserver te blokkeren.

Selecteer het selectievakje naast Afbeeldingen weergeven indien Afbeeldingen weergeven niet is geselecteerd, klik op OK en open Internet Explorer opnieuw. Wanneer u tijdens het surfen met Internet Explorer plots de foutmelding Internet Explorer werkt niet meer te zien krijgt, of Internet Explorer op willekeurige momenten geheel crasht of iets wilt downloaden en vervolgens de melding Internet Explorer werkt niet meer in beeld krijgt dan is de meest voorkomende oorzaak dat één van de aanwezige invoegtoepassingen of ActiveX -besturingselementen niet meer correct functioneren, maar ook adware zoals ongewenste toolbars en of andere browserextensies die gewoonweg niet goed functioneren kunnen problemen omtrent de foutmelding Internet Explorer werkt niet meer veroorzaken.

Bekijk deze video op YouTube. Na de installatie van SP2 moet u de volgende twee updates van Microsoft installeren - in de gegeven volgorde - voordat u Internet Explorer 9 installeert:. Stap 5: Internet Explorer 7 openen zonder invoegtoepassingen Na een periode van gebruik neemt het aantal invoegtoepassingen in de browser toe en kunnen er spyware-problemen, foutberichten en opstartproblemen met Internet Explorer ontstaan.

Voer het volgende in het veld Openen in: regsvr32 urlmon. Hoe kan ik dit Internet Explorer probleem oplossen. Heb het doorgestuurd naar onze engineering. Ik was van mening dat het wat met de programmatie te maken had omdat de ene keer wel werd afgepompt en de andere keer niet. Wilt u foutopsporing uitvoeren.

ActiveX Filtering wordt uitgeschakeld zodra het vinkje verwijderd is.
 • Controleer of het selectievakje voor Cookies per sessie altijd toestaan is ingeschakeld.
 • Problemen met de installatie van Internet Explorer 10 Internet Explorer 10 kan alleen op computers met Windows 7 met Service Pack 1 of hoger worden geïnstalleerd. Afbeelding : Beveiligingswaarschuwing.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder! Klik nu op de knop " Run script ". Probeer het later nog eens. Hoe kan ik controleren of de pagina niet geblokkeerd is in de browser? Selecteer Internet Explorer en internet-werkset en klik vervolgens op Toevoegen of verwijderen. Deel deze pagina op social media: Facebook.

 • En dat lukt ook niet.
 • Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Ook kan je eens kijken of die url niet geblokkeerd word door de firewall geïnstalleerd op je pc bv.

Instellingen Bij de eerste keer opstarten van Internet Explorer of na het herstellen van de standaard instellingen worden treinreis maastricht parijs express-instellingen aanbevolen, deze zijn op zich prima.

Als afbeeldingen worden weergegeven, bent u klaar! Met de volgende tips blijkt het probleem echter in veel gevallen al opgelost, vindt u  hier. Meer info over het opnieuw instellen van IE, reden genoeg dus om ze eerst uit te proberen, melding internet explorer werkt niet meer windows 7. Maar wat nu wanneer bij een bezoekje aan een beveiligde internetpagina een melding wordt getoond dat het certificaat niet meer geldig is.

Vond u dit antwoord nuttig?

Nadat het programma heeft gedraaid zullen uw cookies, tijdelijke bestanden en overbodige bestanden verdwenen zijn. Afbeelding : Tabblad Privacy. In Windows 8 bestaat er geen  startknop zoals in Windows 7 of Windows Stap 6: Een oplossing voor uw computerprobleem zoeken De onderstaande secties helpen u bij het oplossen van problemen die worden aangegeven door het symptoom.

Klik op de Fix-it oplossing van Microsoft als u de instellingen van Internet Explorer automatisch wilt laten diagnosticeren en opnieuw instellen:. Als u de Fix-it oplossing van Microsoft niet kunt gebruiken, tabblad Geavanceerd. Gebruikers van  Windows Vista en later  dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor  Als Administrator uitvoeren.

De mensen die bellen zijn over het algemeen melding internet explorer werkt niet meer windows 7 mensen die digibeet zijn en die spraakverwarring die u benoemd komt niet voor. Klik op OK in het bericht dat op het scherm wordt weergegeven.

Dit probleem is net als vele andere IE-gerelateerde problemen eenvoudig op te lossen door Internet Explorer te resetten via Extraomrekenen mijlen naar km per uur u de volgende stappen om de instellingen handmatig opnieuw in te stelle.

Verwijder tijdelijke internetbestanden

De volgorde van de tabbladen kan door middel van slepen worden gewijzigd. Wilt u liever teruggebeld worden? Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Symantec Norton? Ga naar topic overzicht.

De startpagina is de pagina waar Internet Explorer standaard mee opent. Trage beeldopbouw door hardwarematige rendering door de GPU. Ik krijg sinds een paar dagen de constante melding dat Internet Explorer niet meer werkt. Afbeelding : Browsegeschiedenis verwijderen.

Geen probleem. Een ActiveX -besturingselement of een browseruitbreiding die geinstalleerd is in de browser en die niet goed werkt. Ik heb reeds contact opgenomen met HLN.

Werk uw antivirus software bij

Dit gaat het makkelijkst door met de registereditor de volgende registersleutels te verwijderen indien aanwezig :. Onthoud mijn gegevens. Hierbij is eerder gebleken dat deze absoluut niet bevalt en ik dus liever de oude Messenger erop laat staan.

Dit probleem wordt namelijk veroorzaakt doordat de systeemklok niet juist is ingesteld of om een of andere reden is gereset naar wat de computer beschouwt als 'het jaar 0' wat nog wel eens voorkomt wanneer de computer lange tijd niet is gebruikt!

Klik met de rechtermuisknop op de netwerkverbinding en selecteer Eigenschappen. Wie weet wat het probleem is en hoe ik dit kan oplossen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   10.03.2021 01:33 Gülçin:
   Update voor Windows Vista-platform in het Engels. Graag nog een kleine suggestie ivm dit forum : kan er niet overwogen worden om de auteur van een topic met een e-mail te verwittigen wanneer er een antwoord of een reactie is op zijn vraag.

  Ten anker

  Vond