• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Macbook start niet door

Gegevens
Gemaakt door: 19.09.2020
Auteur: Elin
Bekeken: 581

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Er worden allerlei controles uitgevoerd en bepaalde software wordt nu niet automatisch geladen. Meestal helpt dit en kun je de Mac erna gewoon weer normaal opstarten.

Mijn toetsenbord reageert niet, wat nu? Dit vervangt de installatie- en herstelschijven die vroeger meegeleverd werden op dvd. Deel het via onderstaande buttons met je netwerk. Zo beperk je hoge reparatie kosten of dataverlies. Zie je deze niet? Dan kan de Mac het besturingsysteem helemaal niet vinden. Wij helpen je graag met het installeren of vervangen hiervan.

Na ongeveer 45 macbook start niet door verschijnt het hoofdvenster van Apple Hardware Test. Is het je zelf niet gelukt, harde schijf of andere hardware onderdelen vervangen dan moet je controleren of hier geen problemen zijn door ontstaan. Heb je ooit zelf het geheugen, neem dan contact met ons op? Renate 7 juni om Ik wil mijn Imac opstarten maar kom niet in het inlogscherm terecht… Ik zie alleen icoontjes onderin met herstart uitschakelen.

Deel dit artikel Facebook Twitter LinkedIn.

 • Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Download gratis de apppletips app voor iPhone en iPad in de App Store.
 • Als uw Mac met dit symbool start, wil het zeggen dat er een probleem is met uw systeem.

Primary Sidebar

Een Firmware wachtwoord is helaas niet gemakkelijk te resetten. Werken de bovenstaande stappen niet voor jou en blijft het scherm nog steeds op zwart hangen?

Volg ons ook op twitter! Heb je de Mac weer aan de praat gekregen? Dus je zal misschien enkele toetsen moeten wisselen om je wachtwoord correct in te vullen. Wil je appletips pushberichten ontvangen? Op een laptop mag je de toetsen loslaten nadat het Apple logo voor de tweede keer verschijnt en verdwijnt.

Lukt dit nog niet probeer dan eens met een ander wachtwoord te gebruiken macbook start niet door het opstarten. Is het werkgeheugen vermoedelijk het probleem. Als uw Mac niets meer doet, kijk dan eerst of uw Mac goed is aangesloten op het stroomnet. Probeer het volgende: Controleer het stopcontact! Dus je zal misschien enkele toetsen moeten wisselen om je wachtwoord correct in te vullen. Je kan dan proberen om je wachtwoord in te voeren.

Problemen met stroomvoorziening

Voor je aan de slag gaat moet je beeldschermproblemen uitsluiten. Lukt dit nog niet probeer dan eens met een ander wachtwoord te gebruiken bij het opstarten. Check de Stroomvoorziening Als uw Mac niets meer doet, kijk dan eerst of uw Mac goed is aangesloten op het stroomnet.

Het kan even duren voordat het systeem is opgestart in veilige modus, even geduld dus. Je moet sowieso even een apart toetsenbord aansluiten op de oude Mac om het probleem daar op te lossen. Zie hierboven, macbook start niet door. Je kan dit als volgt resetten:. Start de Mac weer op.

Google Reviews

Er kunnen namelijk verschillende redenen zijn waarom het scherm van een mac op zwart blijft staan. Probeer een andere adapter. Voor je aan de slag gaat moet je beeldschermproblemen uitsluiten.

 • Weet iemand een andere creatieve oplossing?
 • Ik heb een aanvullende vraag.
 • Volg vervolgens de stappen op het scherm Dit is verder zonder verlies van gegevens.
 • Ik heb toen netjes voor herstarten gekozen, maar in het laadscherm komt de balk niet eens halverwege en dan gaat de MacBook uit.

Voor je aan de slag gaat macbook start niet door je beeldschermproblemen uitsluiten. Heb je de Mac weer aan de praat gekregen. Dit is verder zonder verlies van gegevens.

Wellicht is het geen groot probleem. Zo ja, probeer een ander scherm. Pc onderhoud-Tips! Copyright IT Pro nv.

Mapje met vraagteken

Hoe je dit doet? Na vier jaar ervaring op te hebben gedaan bij iCentre, Delft werkt ze sinds zelfstandig. In Veilige modus opstarten De veilige modus ook wel veilig opstarten genoemd is een manier om een Mac op te starten waarbij bepaalde controles worden uitgevoerd en bepaalde software niet automatisch wordt geladen of geopend.

Macbook start niet door goed om hier professionele hulp bij in te schakelen. Wanneer dat niet lukt, dan is de kans groot dat de harde schijf of SSD stuk is. Als uw Mac met dit symbool start, wil het zeggen dat er een probleem is met uw systeem.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   24.09.2020 15:28 Chahira:
   Als je alleen nog een verbodsbord in beeld ziet tijdens het opstarten betekent dat dat de geselecteerde opstartschijf wél een besturingsysteem bevat, maar dat de Mac deze niet kan gebruiken. Hoor je ook een ventilator of een actieve schijf, maar blijft het scherm nog steeds op zwart?

   28.09.2020 03:35 Houssine:
   Dit doen we door gebruik te maken van "Disk Utility". Als je geen geluid hoort, geen fan, harde schijf of opstartgeluid dus, er geen beeld komt en er geen lampjes gaan branden, dan gaat je Mac niet aan.

  Ten anker

  Vond