• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kleurplaten sint en piet printen

Gegevens
Gemaakt door: 23.10.2020
Auteur: Nore
Bekeken: 760

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Met een mooie kleurplaat van Sinterklaas of Zwarte Piet zijn ze beslist een tijdje stil. En nog veel meer!

Een kleurplaat van de schoen met Sinterklaas kan soms worden omgetoverd in een bouwpakket. Dan zit je hier goed. Wil jij een mooie kleurplaat van Sinterklaas kleuren? Hieronder vind je een heleboel bijna honderd! Ndhdgddhhd Djdjddhjdjd Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties. We hebben heel veel meer dan

Misschien zit er morgenochtend kleurplaten sint en piet printen een handvol pepernoten, maar er zijn ook veel kleurplaten waar vooral de spullen van de Sint op staan.

Deze verschijnt vervolgens groot in een nieuw browservenster. De pakjesboot legt aan bij de kade. De mooiste afbeeldingen en plaatjes en gemakkelijk afdrukken. Een kleurplaat van de Sint is natuurlijk erg leuk, een chocoladeletter of een ander kadootje in je schoen.

Flash activeren

Voor peuters is kleuren nog best lastig. Of maak iets moois van de stoomboot van Sinterklaas op een kleurplaat. Maak dan gebruik van een betaald account Jouw account is nog niet als een "betaald account" geactiveerd. Is het de leukste tijd van het jaar van het jaar aangebroken en is het de hoogste tijd om je schoen te zetten. Gebruikersnaam: E-mail: Wachtwoord:. Bepaal zelf de kleuren van jouw sint piet. En nog veel meer!

Hoera, je account is nu geactiveerd. Klik voor een plaatje van de hele kalender. Alles over bliksem en donder Zomerzon. Via Peuterplace. Vervolgens kun je de kleurplaten uitprinten of gebruiken op facebook!

Evi-maquoi

Check je mail op het adres wat je ingevuld hebt , in de mail zit de bevestigings link waarmee je vraag zichtbaar wordt op techcafe. Wachtwoord herstellen Je wachtwoord is aangepast. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren.

Het is nog een beeeeetje vroeg voor Sinterklaas, maar ik kleurplaten sint en piet printen me niet inhouden om er alvast iets van online te zetten. Je vraag is geplaatst. Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan.

Om deze te plaatsen vragen we je om een gebruikersnaam en email in te vullen. Of zoek je een kleurplaat van de Sint voor je kinderen. Wat is bruine boterham met ei kcal leuker dan een zelfgemaakte schoen bij de haard zetten.

You are here

De kleurprentjes worden geladen. Zoek een mooie kleurplaat van Sinterklaas en zwarte Piet om eens lekker te tekenen.

Maak een account aan of log in op een bestaand account. Communitie manager.

  • Dat is natuurlijk ook het leukst.
  • Klik op het plaatje voor een grote afbeelding.
  • Je vraag is geplaatst!
  • Als je zojuist een account hebt aangemaakt probeer dan in te loggen.

Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Stuur je kleurplaat op. Er zijn heel veel leuke kleurplaten van Sinterklaas te vinden? Alles wat je wilt weten over Sinterklaas en nog veel meer. Een kleurplaat van de schoen met Sinterklaas kan soms worden omgetoverd in een bouwpakket.

Deze kleurplaten zijn kleurplaten sint en piet printen groot en hebben dikke lijnen. Diverse bronnen CC0 de maker publiceerde zijn of haar werk in het publiek domein of gebruiksrecht is niet bekend.

Een kleurplaat van Sinterklaas en zwarte Piet

Misschien zit er morgenochtend wel een handvol pepernoten, een chocoladeletter of een ander kadootje in je schoen! En nog veel meer! Meer leuke weetjes over Pakjesavond en allerlei dingen over het feest van Sint Nicolaas — zoals Sinterklaasgedichten, knutsels, spelletjes en Sint Nicolaasliedjes — kom je hier tegen:.

Op deze pagina vind je de mooiste sinterklaas kleurplaten en zwarte piet kleurplaten je bepaalt zelf of je de sint een rode witte of groene mijter geeft en of de pieten traditioneel zwart of bruin of juist groen geel of paars zijn.

We hebben heel veel meer dan Registreren Registreren Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien? Wachtwoord herstellen Je wachtwoord is aangepast. Zoek een mooie kleurplaat van Sinterklaas en zwarte Piet om eens lekker te tekenen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0