• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Google play services is gestopt huawei

Gegevens
Gemaakt door: 04.03.2021
Auteur: Benoit
Bekeken: 737

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Tik op Apps en meldingen   App-info of Alle apps bekijken. Het is eenvoudig, snel maar ook effectief in het oplossen van complicaties.

Sluit deze sidebar. Waar ligt het aan en hoe is het probleem ontstaan? Hans says:. Wedden dat hij nu wel opent? Als het probleem met deze stappen niet wordt opgelost, neemt u contact op met de ontwikkelaar voor hulp.

Ik heb een medion tablet.

Reactie op: Dell Chromebook door mo. Tik op Meer  Systeem weergeven. Apple maakt datum voor aankondiging iPhone serie bekend. Open de app Instellingen op uw Android-telefoon of -tablet.

Het klinkt als een makkelijke oplossing, maar start je telefoon opnieuw op!

De laatste versie installeren kan helpen om de problemen op te lossen.

Account Options

Google Play Store is één van de standaard apps die geleverd worden bij een nieuwe Android smartphone. Tik op Opslag wissen Alle gegevens wissen OK. Zou je mijn antwoord als oplossing willen markeren?

Nieuws Reviews Tips Reacties. Volgens een rapport van Reuters , een belangrijke publicatie in de Verenigde Staten, zal Google stoppen met het leveren van sommige Google Services aan smartphones van Huawei.

Deze stappen kunnen helpen als het volgende aan de hand is: U kunt geen apps of games downloaden of installeren vanuit de Google Play Store! Wat er ook gebeurt; er is een oplossing voor. Heb nu ook dit probleem! Tik op Accounts. De Google Play Store app is n van de apps die je niet kunt verwijderen.

Google Play Services stopt steeds: datum en tijd controleren

De app store controleert de datum en tijd van je smartphone en als deze niet klopt dan werkt de Google Play Store mogelijk niet meer. Alieda says:. De melding komt ervoor als er een conflict in de software is waardoor de Play Store app niet meer naar behoren werkt.

Tik bovenaan het scherm op Meer Updates verwijderen? Google Play Services stopt steeds. Als u wordt gevraagd of u de Play Store-app wilt terugzetten op de fabrieksversie, tikt u op OK, google play services is gestopt huawei. Het klinkt als een makkelijke oplossing, maar start je telefoon opnieuw op. Ditzelfde voor de Google Play Store want die doet het ook niet meer.

Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel?

Het Huawei Google Play Services-probleem

Als u nog steeds niet kunt downloaden nadat u het cachegeheugen en de gegevens van de Play Store heeft gewist, start u het apparaat opnieuw op. Ook ik heb de updates van Google Play Store verwijderd, zoals aangegeven, en inderdaad de snelkoppeling werkt weer naar behoren. Gerrit van der Neut says:.

  • Net als dat wij onszelf een upgrade geven met bijvoorbeeld een nieuw kapsel, heeft ook de Google Play Store af en toe wat aandacht nodig.
  • Wat een drama.
  • En welke procedure voor een Android Samsung Galaxy tablet?
  • Alle apps zullen blijven werken en toestellen zullen nog steeds beveiligingsupdates krijgen.

Reactie 27 Jill says:. Gerucht: de OnePlus 9 wordt al in maart gelanceerd Nieuws Hot. Voor mij was de cache legen en updates wissen in dat scherm de oplossing, google play services is gestopt huawei, dan kan dit er ook voor zorgen dat bestaande smartphones geen beveiligings- en app-updates zullen ontvangen.

Over deze website. Een aantal apps die mijn moeder belangrijk vond ING app en wordfeud teruggezet en ingestalleerd. Mocht bovenstaand bericht waar zi. Om alle wereldwijde gebruikers de beste ervaring te bieden blijven we bouwen aan een veilig en duurzaam software-ecosysteem.

Harman Kardon Citation 200 review: draadloze smart speaker

Voor Google Play services heb ik de cache geleegd, de gegevens gewist, opnieuw opgestart, gereset, updates verwijderd. Ik heb een medion tablet. Probeer de download opnieuw.

Een aantal apps die mijn moeder belangrijk vond ING app en wordfeud teruggezet en ingestalleerd. Stap 1- Grote kans als je de toestel helemaal uitschakelt dus niet opnieuw opstarten en dan handmatig opstart zal het eea worden geladen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0