• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Bossche bol jan de groot jumbo

Gegevens
Gemaakt door: 16.02.2021
Auteur: Sivan
Bekeken: 253

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Daarna werd ik "gestalkt" om deel te nemen. Als ik toch mijn artikelen zou houden dan zou ik facturen en herinneringen krijgen. Ze waren namelijk helemaal niet ze lekker als de échte uit Den Bosch.

Wij hebben de lekkerste vlaaien en taarten voor ieder feest. Lekker voor tussen de middag of in de pauze op het werk of school. Eevo - 26 nov. Moemt Jumbo dan de naam van Jan de Groot, zo ja dan heeft u recht van spreken en anders heeft u zich zelf blij gemaakt met een Bosch bolletje. En anders naar den Bosch. Om je vingers bij af te likken! En oh ja, De Groot gebruikt blijkbaar Belgische slagroom van Debic.

Bossche Bollen van Bakkerij de Groot. Ellen de wit - 24 okt. Lekker voor tussen de middag of in de pauze op het werk of school. Om vooral deelnemers te werven. Bent u al nieuwsgierig naar alle soorten brood.

La place broden?

Silvester38 - 23 okt.
 • Denk je aan Den Bosch , dan denk je natuurlijk aan Jan de Groot. Hebt u al een klacht ingediend bij Jumbo?
 • Dat gaat naar Den Bosch toe

2. La place broden

Gemaild en geb En die bakker had niet eens de naam van "de Groot" dus smaken verschillen. Lees meer. Dé Bossche bollen van de Groot zijn te koop bij de Jumbo. Zou natuurlijk wél mooi geweest zijn als je die lekkere bollen nu zomaar bij de Jumbo zou kunnen kopen. Heel gezellig, vooral op zaterdag. De La place broden zijn op basis van desem gemaakt.

Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies. Ben ik nou verpl Een natuurlijk desembrood om jezelf mee te verwennen. Verse broodjes. Brood van Bakkerij Wieland uit Hapert.

1. Brood van Bakkerij Wieland uit Hapert!

De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten. Ben ik nou verpl En een enkele Jumbo heeft de bollen weten te bemachtigen.

Liever online uw taarten bestellen?

Nu ben ik verplicht om mijn betaalde artikelen toch te retourneren omdat, volgens bol. Maar alles met een vaag product. Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. Heel gezellig, vooral op zaterdag. Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in Heeft u veel honger.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Er zijn meer hondjes die Fikkie heten. Wist u dat onze medewerkers zelfs de taart voor u willen snijden? Retourneren verplicht? Als ik toch mijn artikelen zou houden dan zou ik facturen en herinneringen krijgen.

Ben afgelopen jaar in Den Bosch geweest en daar de Bossche Bol gegeten en deze was van behoorlijke omvang, ze  worden gemaakt bij First Class Bakery. Met z'n alle Jan zoeken. De bakkerij. Echt vers brood van de ambachtelijke bakker. Deze broodjes komen bovendien van lokale bodem, was een stukje duurder en smaakte voortreffelijk, De Groot gebruikt blijkbaar Belgische slagroom van Debic. Ik heb autoaccu gekocht bij winparts. Lees meer. Verse warme snacks.

Populair in Winkels & Webshops

Wij hebben namelijk heet grootste glutenvrijassortiment van de Kempen! Om je vingers bij af te likken! Wat te doen? Ook dan bent u bij Jumbo X-tra aan het juiste adres.

En ik vind ze best lekker de Bossche bollen van de Groot  die bij Jumbo te koop zijn. Gemaild en geb Als ik toch mijn artikelen zou houden dan zou ik facturen en herinneringen krijgen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   25.02.2021 16:30 Kyara:
   Bij Jumbo X-tra vindt u dé échte Bossche bollen!

  Ten anker

  Vond