• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Benu apotheek jager bruining

Gegevens
Gemaakt door: 01.12.2020
Auteur: Yamila
Bekeken: 948

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Spreekkamer i Deze apotheek heeft een spreekkamer, waarin de apotheker of de apothekersassistent met de patiënt rustig en ongestoord kan spreken. U profiteert hiermee van onze gratis bezorgservice, automatische herhaalservice en van onze weekmedicatie levering Baxter. Plaats of postcode vul dit in voor relevantere resultaten.

TMI 3,9. Tijd en aandacht voor uw gezondheid Welkom op de website van Apotheek Sahodrie. Apotheker in Specialistenregister voor Openbaar Apothekers Deelname lokale dan wel regionale avond-, nacht- en weekenddienst Spreekkamer Deelname structureel overleg met voorschrijvers Recent onderzoek patiëntervaring HKZ-certificaat Medicatie-incidenten registratie CMR Klachtenregeling. Je werkt in een dienstverband van minimaal 32 uur en maximaal 36 uur per week. Buiten deze openingstijden kan er gebruik worden gemaakt van onze uurs service.

Deelname structureel overleg met voorschrijvers i In het FarmacoTherapeutisch Overleg FTO van huisartsen en apothekers maken zij afspraken over welke medicijnen bij bepaalde aandoeningen het beste kunnen worden voorgeschreven. Scan uw medicijn.

Coronavirus Let op. Zaterdag van. Meer dan 30 dagen geleden Vacature opslaan Geen interesse Vacature rapporteren Vacature opslaan meer Telefoonnummer: Faxnummer: Aan de slag als apothekersassistente in de klinische apotheek. In het prachtige Nootdorp zijn wij op zoek naar een enthousiaste benu apotheek jager bruining klantgerichte collega apothekersassistent e ter versterking van ons huidige team voor 24….

Onze apothekersassistenten hebben allemaal eigen specialisaties.

Voor de uitbreiding van de organisatie van apotheek Jager Bruining en haar nieuwe apotheek filialen, is er op korte termijn  nieuwe gediplomeerde assistenten en apothekers nodig.
 • Vind een apotheek. Indeed wordt mogelijk door deze werkgevers betaald om Indeed gratis te houden voor werkzoekenden.
 • Hierbij kunnen deze bijvoorbeeld angstig zijn. Pagina 1 van 20 vacatures.

Apotheek Jager Bruining

Je beschikt over het diploma apothekersassistent; Een zeer afwisselende en uitdagende functie voor 32 uur per week;. Als u nog niet bent ingeschreven, dan kunt u zich nu inschrijven bij onze apotheek.

Als u in het weekend of 's avonds plotseling terecht komt bij de waarnemend huisarts, dan kan deze via een beveiligd netwerk uw medische gegevens opvragen als dat nodig is voor uw behandeling. Wij zijn gevestigd aan de Paul Krugerlaan in Den Haag. Ons apotheek team spreekt o. Speciale farmaborrels voor apothekers en apothekersassistenten; Goed salaris op basis van je kennis en ervaring als apothekersassistent;.

 • Erasmus MC 4,1.
 • Apotheek Jager Bruining heeft korte wachttijden en bovendien een ruime voorraad.

Indeed wordt mogelijk door deze werkgevers betaald om Indeed gratis te houden voor werkzoekenden. Apotheek Jager Bruining neemt vanwege het coronavirus diverse maatregelen in de apotheek; om de veiligheid van u n de veiligheid van de eigen apothekersassistenten in acht te nemen. Aan de slag als apothekersassistente in de klinische apotheek. Plaats of postcode vul dit in voor relevantere resultaten. Vacatures zoeken Bedrijfsreviews Salarissen zoeken.

Voor de uitbreiding van de organisatie van benu apotheek jager bruining Jager Bruining en haar nieuwe apotheek filialen.

Inschrijven

Tot alle werkzaamheden voltooid zijn kan het zijn dat de site niet optimaal functioneert. We maken gebruik van cookies op deze website zodat we u beter van dienst kunnen zijn met onze services. Apotheek Sahodrie biedt u een handig aanbod van services aan. Zoeken Autocomplete Vind.

Telefoonnummer: Faxnummer: Is dit niet benu apotheek jager bruining geval, neem dan contact op met uw huisarts of apotheek. Het voordeel hiervan is dat u nooit zonder medicatie komt te zitten en snel wordt geholpen. Sorteer op: relevantie - datum. Vind Verfijn uw zoekresultaten op:.

Is dit niet het geval, neem dan contact op met uw huisarts of apotheek. Maasstad Ziekenhuis 3,4. Dat kan alleen met uw toestemming. Je beschikt over het diploma apothekersassistent; Een zeer afwisselende en uitdagende functie voor 32 uur per week;. We hebben voldoende mogelijkheden om je expertise als apothekersassistent in te zetten.

Ook kunt u gemakkelijk via de Apotheek App uw handverkoop met korting aanschaffen. Je hebt een afgeronde MBO opleiding apothekersassistent; Wat jij hiervoor terug krijgt. Het voordeel hiervan is dat u nooit zonder medicatie komt te zitten en snel wordt geholpen. Kies voor service en gemak Apotheek Sahodrie biedt u een handig aanbod van services aan!

Het is verplicht om bij bezoek aan de apotheek een mondneusmasker te dragen. Maar bijvoorbeeld bij een drogist of supermarkt, benu apotheek jager bruining. U profiteert hiermee van onze gratis bezorgservice, i w benu apotheek jager bruining Jager Bruining wiadczymy usugi rwnie stop met aardig zijn boek jzyku polskim w dniach od wtorku do soboty.

Waarderingen

Indeed rangschikt vacatureadvertenties op basis van een combinatie van werkgeverbiedingen en relevantie, zoals je zoektermen en andere activiteiten op Indeed. Zoeken Autocomplete Vind. Probeer dan de andere barcode te scannen.

Het niveau van het overleg wordt aangegeven met een cijfer tussen 1 en 4. Je werkt in een dienstverband van minimaal 32 uur en maximaal 36 uur per week. Toon alle vacatures voor Stichting Georganiseerde eerstelijnszorg Zoetermeer benu apotheek jager bruining Vacatures in Zoetermeer.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   01.12.2020 05:00 Mechelina:
   Bedankt voor uw begrip en medewerking.

  Ten anker

  Vond