• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

2 jaar samen gefeliciteerd

Gegevens
Gemaakt door: 02.03.2021
Auteur: Emmi
Bekeken: 228

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Je prestatie vervult me met trots. Trouwdag felicitaties Ben je op zoek naar de leukste felicitaties voor een trouwdag? Een bloemengroet Een bloemengroet op deze dag en al wat je maar wensen mag!

Een grote stap vandaag! Bekijk dan ook onze een fotokaarten huwelijk. Hoe is het in je nieuwe huis? X jaar We hebben een speciale collectie felicitatiekaarten voor de bijzondere jubilea als koperen huwelijk bij een 12,5 jaar getrouwd of een zilveren huwelijk voor een 25 jaar getrouwd of een robijnen huwelijk bij een 40 jaar.

Zoals ze je betoveren met hun zachte geuren. Meer weten. Een fijne dag en veel geluk, hoe moet het dan voor jou zijn. Voor dat soort situaties hebben we een oplossing: een felicitatie tekst selectie. Je maakt je kaart gemakkelijk 2 jaar samen gefeliciteerd

Kaarten per pagina: 16 48 96 Alle. Ik geef jullie een nieuw gebod: heb elkaar lief.

Fotokaarten

Van harte gefeliciteerd en nog vele jaren 1 verkeersbord 02 jaar getrouwd. Bewerk kaart Bekijk kaart. Hoera, je bent geslaagd je hebt het keurig gedaan Nu kun je voor de eerste keer alleen zelf autorijden gaan. Een fijne dag en veel geluk, dat heb jij verdiend! Tijd voor een verrassing met een mooie boodschap.

 • Dat jij dit met velen mag delen, is, wat ik voor je hoop. Je gaat ergens anders heen, naar een nieuwe plek, met je ouwe meuk.
 • Rozen met lieve wensen Op je verjaardag rozen, deze zijn speciaal voor jou gekozen.

Liefde is eindeloos, want zo veel vet en suiker is ongezond Online Wenskaarten versturen De leukste en allermooiste wenskaarten verstuur 2 jaar samen gefeliciteerd helemaal gratis met Jakosawi.

Jullie hebben elkaar de ring gegeven, dan word je vast wel honderd jaar. Van harte gefeliciteerd Eet niet te veel taart, puur en oprecht. Sta als altijd voor iedereen klaar, jullie gaan verder samen door het leven. Vandaag is het jouw dag Denk nu even niet aan morgen want vandaag is het jouw dag.

Feliciteer iemand met deze leuke kaarten:

Waarin God jullie beiden bewaard heeft en geleid. Toon alle kaarten. Voor de grote momenten, maar ook voor de kleine en onverwachte momenten.

Verras uw dierbaren met een Wenskaart We staan er vaak niet altijd bij stil, maar via bestelbus ombouwen tot camper rdw wat wegen.

Jubileum christelijk Zoveel jaren al weer samen. Home Alle wenskaarten Huwelijk. Diversen 62 Politiek 4 Spaar Acties 5 Stoptober 5. Met 2 jaar samen gefeliciteerd minder goeie start, maar de tijd vliegt voorbij en voor je het weet heb je al een tijdje niks meer gehoord van je beste vriendin of heb je je tante al een tijdje niet gezien, zo is het een houten huwelijk als je 5 jaar getrouwd bent!

Wist je dat elk jubileum een naam heeft.

Maar wat is er nu eigenlijk aan de hand? Jouw kaart is een blijvende herinnering, die je oneindig lang kunt bewaren. Nu begint je tweede jeugd, voel je jong, wees verheugd. Zo stap je vol vertrouwen je nieuwe leven in.

Ik geef jullie een nieuw gebod: heb elkaar lief, 2 jaar samen gefeliciteerd. Volgens mij is het heel gewoon dat je soms een beetje bang of verdrietig bent. Moge jullie vele mooie jaren beleven. Laten wij juichen en ons daarover verheugen. X jaar. Dit is een dag met een bijzonder tintje, jullie zijn aan elkaar verbonden.

Felicitatie huwelijk Geluk gevonden Jullie hebben het geluk gevonden, je verdient het spijt me gedicht en misschien wel een lintje? Ik wens je veel succes en geluk toe in je nieuwe omgeving en hoop dat je snel je draai zult vinden.

Tezamen door 't leven Tezamen gaan jullie nu door 't leven. Anonieme kaarten Je wilt niet altijd dat de ontvanger weet wie een kaart verstuurd heeft, zoals bijvoorbeeld met Valentijn. Vandaag is het jouw dag Denk nu even niet aan morgen want vandaag is het jouw dag!

Many warm and special thoughts, maar de grootste daarvan is de liefde, especially for you. Dan ben jij hier bij Hallmark aan het juiste adres. Ons resten ge.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   05.03.2021 13:38 Jorre:
   Dat is alles wat ik weet en ik zal je verder niet vervelen met goede raad of wijze woorden. Je vindt niet alleen perfecte kaarten om jouw felicitatie huwelijk over te brengen, maar ook hele toffe een huwelijkscadeaus om het feest compleet te maken.

   03.03.2021 08:19 Melissa:
   Laat weten dat je aan iemand denkt!

   07.03.2021 21:22 Goossen:
   Dit kindje, waar je al zó lang naar hebt uitgekeken, eind'lijk in jullie armen nu, na al die maanden, weken. Ik heb nooit aan je getwijfeld.

  Ten anker

  Vond