• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Zwanger en toch ongesteld forum

Gegevens
Gemaakt door: 04.03.2021
Auteur: Britta
Bekeken: 914

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ik ben benieuwd of er toch nog een kans is dat ik zwanger ben. Mijn buik is dikker aant worden , maar kom niets bij in kiloos. Ik zie echt een heeeeeeeeeel vaag lijntje.

Bericht door Jo'tje » vr jul 27, pm Ik had in april m'n menstruatie gehad. Volgende ronde. Van Minion1 In Babynamen. Zei het dat ik al positief getest had en dus door de bloeding meteen naar de materniteit ging voor een echo. Zoals eerder gezegd, de eerder omschreven klachten heb ik dus nog steeds.

Niet helemaal hetzelfde, maar ik ben wel door de pil heen zwanger geraakt. Over een paar dagen maar weer testen :thumbup: :thumbdown: Hoop het zo!!. Tot het bloeden over ging naar lichtroze en bruin en dit niet ophield. Wordt gek van die onzekerheid.

En niet een beetje maar gewoon zoals altijd.

Dus het kan wel, ook al zeggen artsen van niet. Ik heb twee dagen heel donker en een beetje lichter bloed gehad.
 • Jeetje dat is gek.. Vandaag opnieuw getest en lijntje was donkerder dan vrijdag!!!
 • In oktober ben ik bevallen van mijn eerste kind. Burkely luiertas.

Cookies en privacy

Dit is een oud topic. Hoi Roos, Het spijt me, maar een 'rare' menstruatie die anders dan anders is geweest duidt er niet gelijk op dat je ondanks je ongi zwanger bent.

Of was dat later? Ja, 't is echt wel balen. Vorig onderwerp Volgend onderwerp.

Reactie op verwijderd lid. Je hebt geen invloed op wat er gebeurt, dus zet het ergens op de achtergrond en vier morgen een fijne oud en nieuw. Renita danjke we'll en jij lekker geniet van je zwangerschap, die gaat ik nu pas van genieten monique haha is zwanger en toch ongesteld forum he.

Op woensdag 22 juni jl. Dat is bij ons dagelijkse kost.

Het forum voor toekomstige en jonge ouders

Ik wil niemand 'schrik' aanjagen, maar het is gewoon een verhaal dat het 'kan'. Maandag ben ik naar de dokter geweest en heb ik bloed laten trekken om te checken of mijn hormonen in orde zijn we zijn al 6 maanden aan het proberen. Zei tegen mijn vriend al lachend dat ik precies zwanger was maar had helemaal geen tekenen ofzo, regels bleven komen.

Van felinevdp4 In Babynamen. Je wordt nu goed in de gaten gehouden. Ik schrok ook. Moby hartslag knuffel. In mijn stopweek dus niet ongesteld geworden.

VIVA op social media

Altijd korting. Maar doet dat ook pijn?? Registreren Inloggen. Bericht door wendy » vr jul 27, pm Ik was er van overtuigd dat ik zwanger was,,, voel van alles maar ben dus vandaag ongesteld geworden??? Maar je slikt hormonen, dus zou je zeggen dat je die klachten, zoals je beschrijft dus minder of niet zou hebben, ik kan het nog terugvoeren op dat ik geen voorbehoedsmiddelen gebruik, al jaren niet meer.

Kun je gewoon welke urine dan ook gebruiken. Zij kunnen na een paar dagen opnieuw testen en zien of de waardes hoger of juist lager zijn geworden. Ja, vond het toen al zo lang duren en je bent natuurlijk ook wel opeens die 3maanden grens voorbij.

Houston zwanger en toch ongesteld forum 30 december om Lien78 Fanatiek lid. Spannend morgen. Bericht door Jo'tje vr jul 27, pm.

Langs de andere kant genieten dat het zo snel gaat, mijn wachtwoord is: Je wachtwoord vergeten.

VIVA nieuwsbrief

Hoi ran… misschien toch ff een testje voor de zekerheid? Ik ga nog effkes wachten om te testen misschien. Opslaan en verder ».

Vandaag op het werk bijna flauw gevallen op operatiekamer wat me nog nooit is overkomen. Zal voor je duimen :thumbup:. Kortom bijna dezelfde klachten wat ik bij mijn vorige zwangerschap ook had!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   10.03.2021 03:23 Marlijne:
   Het schijnt dus te kunnen.

   05.03.2021 01:22 Jihad:
   Hoi, Niet helemaal hetzelfde, maar ik ben wel door de pil heen zwanger geraakt. Misschien toch nog eens een testje wagen?

  Ten anker

  Vond