• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Tak in engels

Gegevens
Gemaakt door: 02.03.2021
Auteur: Marylou
Bekeken: 925

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

English any. I am sure jobs and meaningful subject areas can be found for 25 Commissioners.

Dutch Het kwaad had onmiddellijk met wortel en tak uitgerukt kunnen worden. Dutch Als tak van de begrotingsautoriteit zullen wij daar verder streng op toezien.

Nederlands Ik haak op de muren! The tasks of the Registrar. Waarom doe je het niet allebei!

Meer context Alle Mijn geheugens Vraag Google. Nederlands Ik haak op de muren? That task is conferred on it by the Treaties and it has a duty to fulfil it. Werkelijke starttijd van de taak. It is your job to defend the Services Directive, not to defend protectionism. Tak in engels to move.

Engels I like crochet on the walls! Werkelijke eindtijd van de taak. The name of the task.
  • Meer informatie.
  • The task of the Committee.

Wat is tak in het Engels?

Laten we contact houden. Dutch Noem mij een andere tak van wetenschap die nog steeds afhankelijk is van eeuwenoude technologie. Nederlands De naam van de taak. EN branch bough compartment department pigeonhole section speciality stick. Nederlands verduidelijken van de taken van de ETF;.

  • English some one somebody anybody. Dutch Dit zijn geen epifyt-wortels maar wortels die ontspruiten aan de stam en tak van de gastheer-bomen zelf.
  • Nederlands Werkelijke eindtijd van de taak.

The name of the Task. De taken van de griffier, tak in engels. Dutch Het is een tak die de huidige recessie met sereen gemoed heeft getrotseerd? English rather. Engels That person photinia red robin leiboom kopen be withdrawn, and they perhaps have to do two times or three times the work, look do. Dutch Voor onwillige lidstaten geldt zo dat ze de tak doorzagen waar ze zelf op zitten.

I believe that women who work also have household chores to do. Dutch Als tak van de begrotingsautoriteit van tak in engels Unie hebben wij een wezenlijk recht daartoe.

Ook in de database

Dutch Deze zal niet in één keer met wortel en tak worden uitgeroeid. Galgje Galgje Zin in een spel? Dutch Dus beginnen we bovenaan, en kleuren we de doorsnede van één tak rood, En we doen dat voor de volgende plak, en de volgende. Nederlands dat valt van de tak.

Nederlands polarisatie van de taken. Dutch We moeten niet vergeten dat de Raad een tak van de begrotingsautoriteit is. Dutch Ons standpunt is dat wij weigeren om onderscheid te maken tussen de politieke en de militaire tak van een terroristische organisatie, tak in engels, in dit geval Hezbollah?

Werkelijke starttijd van de taak! Dutch taifoen taille tailleband taillehoogte taillelengte taillelijn taillenaad taillepantalon tailleur tajer tak makro nijmegen telefoonnummer takelwagen taken taken uitvoeren takenpakket takje takken takkenwal tak in engels talen In het Duits- Nederlands woordenboek zul je meer vertalingen vinden?

Engels polarization of work.

Menselijke bijdragen

Dutch De Raad is onze medewetgever en de andere tak van de begrotingsautoriteit, naast het Parlement. Nederlands De naam van de taak. The unwilling Member States are in fact sawing off the branch they themselves are sitting on. EN to task.

  • Nederlands Beschrijving van de taken.
  • It is not the job of politicians to determine technological solutions.
  • Dutch We moeten niet vergeten dat de Raad een tak van de begrotingsautoriteit is.
  • Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "een tak" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Dutch een steekspel houden een stelling nemen een stortbad nemen een tak in engels omlopen een streep halen door een streep trekken een streepje voor hebben een streepje voor hebben op iemand een stuk of een taak opdragen een tak een tapgat maken een te grote voorraad hebben een team vormen met een teen toevoegen een tegenstander vasthouden een teken geven een teken zijn van een tekst verbeteren een telefoontje plegen een test maken Nog meer vertalingen in het Duits-Nederlands woordenboek door bab.

Meer context Alle Mijn geheugens Vraag Google. Time when task was actually finished. So we start at the top, and we color in the cross- section geld terughalen creditcard rabobank one branch in red.

Nog meer vertalingen in het Duits-Nederlands woordenboek door bab, tak in engels. Dutch Wij zitten hier met een GAB-saldo en dragen hier ook verantwoordelijkheid voor als tak van de begrotingsautoriteit. Nederlands van de haak, tak in engels.

MWB Natuurwoordenboek

Dutch We gingen het bos in, ik raapte dan een tak op, Caution rapte erover, en opeens was die tak erg cool. Engels Description of tasks deriving. Dutch Ons standpunt is dat wij weigeren om onderscheid te maken tussen de politieke en de militaire tak van een terroristische organisatie, in dit geval Hezbollah.

Nederlands 6.

Dutch Van n tak van sport ben ik geen grote aanhanger, het vrouwenboksen. Engels polarization of work. Nederlands Beschrijving van de taken.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0