• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Krassen uit glas verwijderen met koperpoets

Gegevens
Gemaakt door: 24.09.2020
Auteur: Marie-José
Bekeken: 320

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het maakt niet uit of het nu gaat om dubbel glas, gehard glas of gelaagd glas , in de meeste gevallen kan dit glas gewoon gepolijst worden waardoor u de beschadigingen aan het glas niet meer ziet.

Je kunt de ingrediënten het beste in een kom doen zodat je ze kunt mengen met een lepel om grote klonten zuiveringszout fijn te maken.

Een goede polijstkit kost al snel 40 á 50 euro en de kans dat je niet het gewenste resultaat bereikt is erg groot. Pak een schoon doekje en maak het nat onder de kraan. Methode 4 van Volg de instructies vermeld op de kit. Schuren met zuiveringszout. U geeft aan wat uw wensen zijn, geeft uw postcode op en ontvangt binnen 2 werkdagen tot wel 4 offertes van glaszetters bij u in de regio.

Het proberen waard! De glasrenovatiespecialist Een glasrenovatie specialist verwijdert niet alleen krassen in glas, maar ook andere vormen van aanslag en aantasting. IJzer III oxide is een duurder poetsmiddel. Je kunt beter voorzichtig zijn met de hoeveelheid tandpasta die je gebruikt.

Vervelend is het altijd, maar vaak kunnen deze krasjes gemakkelijk worden weggepolijst.

 • Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit Libelle TV. Bevochtig het doekje met lauw water en wrijf ermee over de bekraste plek.
 • Nog lekker ook!

Heb je een glazen voorwerp met een lelijke kras erin? Knijp in de tube totdat er een klodder ter grootte van je pink op het doekje valt. Geen paniek, wij hebben dé oplossing.

Van beide ingrediënten heb je slechts een eetlepel of minder nodig. Zo zijn ze weer als nieuw. Huishouden Gaat je basilicumplant altijd dood? Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

 • Baal je omdat er een lelijke kras in je ruit, tafel of glas zit?
 • Bekijk deze video via de Libelle TV app.

Met deze tips blijft je make-up onder je mondkapje het mooist zitten. Smeer de nagellakverwijderaar met het doekje over de kras. Het vergelijken van de aanbieders maken wij u erg gemakkelijk.

Bekijk ook. Let op, het liefst waar zuiveringszout in zit. Zo zijn ze weer als nieuw.

Meld je aan voor de Libelle TV nieuwsbrief

Wrijf niet steeds over krassen in glas. Het zelf polijsten bespaart je reparatiekosten en daarnaast kun je het polijsten geheel zelf naar wens doen. Geen zorgen, je hoeft geen nieuwe te kopen, want krassen die niet groter zijn dan de dikte van een vingernagel kun je verwijderen met simpele middeltjes die je waarschijnlijk al in huis hebt. Dit is prima te herstellen middels polijsten.

Wanneer je ervoor kiest om je auto te laten repareren en niet zelf het glas te polijsten, kan het voorkomen dat je je auto een paar dagen kwijt bent. Heb je geen boor of schuurschijf bij de hand. Wellicht zien uw ramen krassen uit glas verwijderen met koperpoets over enkele dagen weer als nieuw uit zonder hier te veel geld voor uit te geven. Of stel de vraag via onze contactpagina: Contact Stel ze gerust. Smeer de nagellakverwijderaar met het doekje over de kras.

Heb je kippen? Zo kun je zien of ze gezond zijn!

Hier heb je een boor, schuurschijf, koperpoets, ammoniak, een halve liter warm water, plantenspuit, papieren doekjes, rubberen handschoenen en een veiligheidsbril voor nodig. Doe een beetje pasta op een microvezeldoekje. Als na een lange tijd het zonnetje ineens lekker naar binnen schijnt valt pas op hoeveel krassen er wel niet op je ruit zitten.

Zelf polijsten heeft dus duidelijke voordelen:. Maar polijsten blijft een lastig precisiewerk en de verkrijgbare polijstkits zijn lang niet zo professioneel als het gereedschap van een erkende glasrenovatie specialist.

 • Dompel het doekje in het poetsmiddel of knijp het poetsmiddel uit de verpakking zodat er een kleine hoeveelheid poetsmiddel op het doekje om je vinger zit.
 • Metaalpoets is erg geschikt om grote en delicate oppervlakken op te schuren.
 • Dit bevat titaniumoxide dat — net als koperpoets op koper — als schuurmiddel kan werken op glas.
 • Maak het glas schoon.

Spoel het poetsmiddel eraf. Klik hier voor meer informatie. Strijk de nagellak op de kras. Wrijf de pasta met cirkelvormige bewegingen over het glas. Zorg er hierbij voor dat je het glas rondom de kras zo min mogelijk raakt.

Bekijk meer over Huistuinenkeukenhacks Schoonmaak. Rode saus in je tupperware bakje bewaard.

Waar moet je extra rekening mee houden bij het glas polijsten?

Herhaal de stap dan tot de kras verdwenen is. Vuil of pluizen op het doekje zullen op het glas terechtkomen zodat je het glas niet gelijkmatig kunt poetsen en er meer krassen in het glas komen. Hoe zit dat bij jou?

Spuit het mengsel vervolgens op de kras en veeg deze schoon met een papieren doekje.

Libelle TV. Overige secties weergeven Spuit het mengsel vervolgens op de kras en veeg deze schoon met een papieren doekje.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   02.10.2020 15:18 Matthys:
   Deze zijn verkrijgbaar bij Meubelzaken, glashandels en op diverse internetwinkels.

   25.09.2020 03:52 Aiko:
   Stap 1: Maak het glas goed schoon met een schone doek en zorg ervoor dat er geen vuil achterblijft.

   01.10.2020 03:04 Marietje:
   Herhaal deze beweging totdat de kras verdwenen is.

  Ten anker

  Vond