• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Google vertaal nederlands naar spaans

Gegevens
Gemaakt door: 25.09.2020
Auteur: Omid
Bekeken: 704

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het bedrijf heeft daarom een blogbericht gepubliceerd , waarin een demonstratietekst met zowel de oude als nieuwe versie van Google Translate is vertaald. De Android-app van Google Translate kan gesproken teksten live vertalen tussen acht talen.

Wie tegenwoordig een tekst wil vertalen, gebruikt daarvoor bijna altijd Google Translate. Echter, Google denkt dat het vertalen van allerlei zinnen nu een stuk toegankelijker geworden is. Afbeelding: Google. Als je teksten wilt laten vertalen voor vindbaarheid in de zoekresultaten, is inschakelen van een goede vertaler daarom de beste optie. Onthoud mijn gegevens. Je voorkeuren worden opgeslagen in een cookie, zodat we dat ook weten bij je volgende bezoek. Google wil de functie ook naar iOS brengen, maar hing daar nog geen releasedatum aan vast.

Nog geen account. Uit een paar tests google vertaal nederlands naar spaans inderdaad dat DeepL Translator betere vertalingen biedt dan Google Translate als het gaat om Nederlands naar Engels en vice versa. Upgrade uw pakket om het aantal documenten dat u kunt vertalen te verhogen.

Abonneer u op DeepL Pro om meer dan tekens te vertalen. Gadgets Vandaag Van woorden naar zinnen vertalen Sinds enkele maanden probeert Google Translate de foutmarge verder terug te dringen met behulp van een nieuwe techniek : neural machine translation.

Google Translate is vooral handig om een globale indruk te krijgen van de inhoud van een tekst, google vertaal nederlands naar spaans.

Functioneel Functioneel.
  • Een nieuwe versie van deze pagina is beschikbaar.
  • Dat komt onder meer door elementen zoals grammatica, context, vakjargon, onderlinge verbanden tussen woorden en andere verfijnde details.

Harman Kardon Citation 200 review: draadloze smart speaker

Gratis Tools Varieert per apparaat Alle info. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Het antwoord lees je hieronder. Een nog belangrijker factor is dat automatische vertalingen überhaupt niet geïndexeerd worden door de zoekmachine. De spraakherkenning werkt nog niet altijd optimaal, maar deze functie kan in de toekomst zeer handig worden. Handig Chromecast met Google TV kopen: bij deze winkels kun je terecht [update]. Vooral van het Italiaans in het Engels.

Reageer op artikel:. Eventueel vertaal ik ter controle dat woord nog even terug naar het Nederlands. Nieuws Hot. Google werkt aan slimme realtime vertaling voor Translate 1 Apps. De verbeteringen in de kwaliteit van vertalingen zijn niet google vertaal nederlands naar spaans merkbaar op de website van Google Translate, maar ook in de apps op platforms zoals iOS en Android? Aanmelden voor.

Zinnen vertalen met Google Assistent

In die tijd wilde Google een aantal problemen verhelpen, waaronder het beter kunnen isoleren van een gesprek zonder teveel achtergrondgeluiden mee te nemen.

Een nieuwe versie van deze pagina is beschikbaar. We gebruiken standaard een gelimiteerde versie van Google Analytics voordat cookies zijn geaccepteerd. Let op: dit formulier is uitsluitend bedoeld voor het melden van problemen bij documentvertalingen.

Zo ziet de donkere modus van Google Translate eruit 1 Apps. Dit is mogelijk tussen acht talen, Nederlands zit hier helaas niet bij, google vertaal nederlands naar spaans.

Documenten kunnen op dit moment niet worden vertaald. Google Translate is vooral handig om een globale indruk te krijgen van de inhoud van een tekst. Google Translate krijgt voor de nieuwe functie een extra knop 'Transcribe'.

AW Poll: welk vlaggenschip wekt dit najaar jouw interesse?

Zelfs dan biedt het geen definitieve oplossing, want ook met de nieuwe techniek blijken vertalingen van het algoritme nog altijd zeer foutgevoelig. DeepL Pro bedrijfsaccount. Het antwoord lees je hieronder.

  • Pas uw vertaling aan en gebruik formele of informele aanspreekvormen met DeepL Pro.
  • Die vertaalde tekst wordt dan niet automatisch door de Google Assistent uitgesproken, maar die optie is er wel.
  • Home 24 sep Mark Hofman LinkedIn.
  • Spreek je de andere taal helemaal niet, dan geeft de Google vertaling in ieder geval een redelijke indicatie van betekenis en vertaling.

Wilt u meer vertalen. Tech Vandaag Hoe groot is BTC. Vertaal zoveel als u wilt, zonder beperking van het vertaalvolume of het aantal tekens per vertaling. Dat moet je dan even handmatig regelen met een simpele druk op gratis parkeren in haarlem op zondag knop.

Een snelle test voor de taalcombinatie Italiaans-Engels google vertaal nederlands naar spaans ook zonder statistische pretenties bevestigd dat de kwaliteit van de vertaling echt goed is. Wat we allemaal doen. Probeer het later nog eens, waarmee u een veel grotere hoeveelheid tekst kunt vertalen.

Account Options

Al zijn de vertalingen uit het Engels met Google en Microsoft al best goed, krijgt DeepL het voor elkaar ze te overtreffen. Hierbij is data geanonimiseerd en marketingfuncties uitgeschakeld. LinkedIn Insight bezorgd ons een overzicht van bedrijven, sectoren en functietitels die onze website bezoeken. Sleep hier een.

Zelfs dan biedt het geen definitieve oplossing, want ook met de nieuwe techniek blijken vertalingen van het algoritme nog altijd zeer foutgevoelig. Uw teksten worden nooit opgeslagen. Documentvertaling wordt nog niet ondersteund op beta.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0