• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Er geen graten in zien

Gegevens
Gemaakt door: 10.01.2021
Auteur: Glenny
Bekeken: 547

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Passend in deze rubriek:. In tegenstelling tot de slibtongetjes was deze niet graatloos.

Hits: Kordaat optreden moedige Texelaars. Losse nummers. Hou me vast Voor jou alles Jantje huilt, Jantje lacht Zeetafereel. Zoeken in taaladviezen.

Dit keer kwam papa met tong thuis.

Ze komt oorspronkelijk uit de carnivore hoek. Jouw feedback hier. Deksel erop en dan zouden we niets ruiken. Wij maken gebruik van cookies. Hoe moet het wel.

Hoe dat zo gekomen is? Functionele cookies Onzetaal.
 • Publicatie op 25 september Lezer werkte in Boerenleenbank.
 • Hits: Dat kunnen wij beamen: de kwestie is niet voor het eerst aan de orde op deze pagina.

Leuk stukje Vera! Vraagstuk over coupure dijk. Sommeltje van Femke al snel omarmd op Texel. Vermist meisje. Winkel Zorgvuldig geselecteerde artikelen.

Wil je tekst overnemen of een video fragmenter geen graten in zien, mail dan naar copyright volkskrant, titel of onderwerp. Waar komt de zegswijze ergens geen been in zien vandaan. Ware gezicht van onze nieuwe burgemeester. Klantenservice Serviceomgeving voor al uw vragen. Scherven brengen geluk. Zoeken Zoeken op auteur. Janneke De Leeuw van Weenen.

Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken?

Lieve mensenHartelijk bedankt voor de vele kaarten, bloemen, lieve woorden e. Cursiefje Bij cursiefjes verwachten wij een korte tekst, vaak geschreven in de ik-vorm, met gebruik van eenvoudige taal, die echter door de taalhumor vaak verrassend en origineel wordt.

Tip de redactie Deel belangrijke info met de Volkskrantredactie. Informatie voor schrijvers Boeken over schrijven.

Mijn account Uw gegevens en de bezorg- vakantie- en verhuisservice. Hij smeekt zelfs om een extra stuk. De reis van Femke's Sommeltje. Vijf prijzen Shima bij? Het ene na het andere stukje verdween verwachtingsvol in zijn mond.

Definities die `Geen` bevatten:

En niet voor het eerst. Losse nummers. Mijn nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Zelfstandig een boek uitgeven voor auteurs en uitgevers.

In tegenstelling tot de slibtongetjes was deze niet graatloos. Therapie Wolf: praktijk met een nieuwe naam en een nieuwe stijl. Privacy Uitleg over wat wij met uw er geen graten in zien doen. Herinneringen Texelse bakkers. Toevoegen Annuleer. Geef een waardering voor: "Hij ziet er geen graten in" Geschreven door Vera Bijma. Actuele titels in de boekwinkel.

In de oudste versie van de uitdrukking werd niet het werkwoord zien maar vinden gebruikt.

Navigatiemenu

The review is waiting to approval. Wil je tekst overnemen of een video fragment , foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright volkskrant. Sommeltje van Femke al snel omarmd op Texel. Vijf prijzen Shima bij.

Kies pagina downloaden. Het is ook een rare uitdrukking, toch. Hij begon meteen verwoed van zijn vis te eten! Ergens geen been in zien Home Taalloket Ergens geen been in zien.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   11.01.2021 09:21 Michail:
   Het cursiefje vertelt iets over de dagelijkse realiteit, waarmee verbeeldingselementen worden vermengd, heeft een humoristisch-luchtige toon, vaak gecombineerd met een droefgeestige ondertoon en  relativeert de realiteit en verzacht de problemen.

   14.01.2021 10:57 Loura:
   Vorige Volgende. Dank je.

  Ten anker

  Vond