• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

12v led halogeen vervanger

Gegevens
Gemaakt door: 13.01.2021
Auteur: Violetta
Bekeken: 299

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Hoe is de ervaring? Reactie geplaatst op 22 jan door Gert Beste, op de hal met 3 verdiepen branden momenteel 6 halogeenspots mr16 12v 20w, deze werken allemaal met een bewegingssensor.

De vorige eigenaar van deze woning was nogal gek op spotjes, dus die dingen zitten overal hier ;- Overigens heb ik ze niet weggegeven. Voordelen van led verlichting Een halogeenlamp is eigenlijk een soort gloeilamp, maar dan is de lamp gevuld met de gassen broom en jodium, die de gloeidraad verhitten.

Maar ik verwacht inderdaad op redelijk korte termijn wel een keer een reactie van hun kant ja. De oorzaak ligt in het 50hz net, er worden namelijk via het net allerlei signalen meegestuurd CAB met een frekwentie van Hz bijvoorbeeld om dag en nachtstroom meters om te schakelen. Ik wil deze vervangen voor 1W LED's Nu is de trafo zodanig ingebouwd dat ik daar niet meer bij kan voor vervanging.

Hier komt nauwelijks warmte bij kijken, waardoor het grootste deel van de energie dus wordt omgezet in licht.

Zorg ervoor dat u de stroom uitgeschakeld hebt en dat de halogeenlampen minimaal een half uur de tijd hebben gehad om 12v led halogeen vervanger te koelen, het gaat niet alleen om de portemonnee. Dit is nog een halogeentrafo. Eventueel zou je dat ook kunnen testen door de lampjes te vervangen en te kijken of het werkt ;- En inderdaad, zodat u zich niet brandt! Moet je halogeenlampen vervangen door led. Bij de verkoper? De rode bloemen vaste planten zelf heeft een diameter van 50mm, 12v led halogeen vervanger.

Ik heb gelijk alle halogeenspots vervangen en ze weggeschonken. Dat voelt voor mij als het probleem hier oplossen en elders in stand houden. Ervaring met led als vervanger voor halogeen G4 Bij verlichting gaat het natuurlijk om meer dan alleen de kosten.

Wil je graag dat de LED lamp kan dimmen? De totale kosten voor G9 led lamp dimbaar K 3W. Ex Community Manager. Aan wattage hebt u niet zoveel, omdat led spots een stuk minder stroom zullen uitstralen, en daarom dus ook automatisch een lager wattage zullen hebben. Verstuur Terug naar overzicht.

 • Wellicht kunt u ons even een foto opsturen naar info ecobright. Ben jij al lid?
 • Moet je halogeenlampen vervangen door led?

Reactie geplaatst op 12 mei door Jorien - EcoBright Hallo meneer Vermeulen, de terugverdientijd is berekend door de aanschafwaarde van de led lamp te delen door de energiebesparing t.

Deze zijn vaak compacter. Daarom is het belangrijk om de transformator te laten controleren op geschiktheid! Kies het soort LED spot dat u wilt hebben, 12v led halogeen vervanger. In mijn badkamer heb ik halogeen spots 12V met een GU 5.

Beschrijving

Men kon gloeilampen bijv. Omdat zelfs bij de Action de LED-versie evengoed nog een paar euro per stuk zijn kocht ik er af en toe een paar. Na het lezen van de test van LED lampen en spots door de consumentenbond dacht ik dat het voor mij ook eens tijd was om te beginnen met het vervangen van mijn halogeenspots. Kortom Voordat u uw halogeen vervangt door led, is het goed te weten welke fitting u heeft.

Misschien ook niet. Die lagen nog gewoon in de winkel terwijl een led-variant met twee pinnetjes leek te ontbreken, 12v led halogeen vervanger. Verstuur Terug naar overzicht. Hoi Peter, Het heeft met de trafo te maken.

Over ons Over ons Contact Op zoek naar onze catalogus! Deze led inbouwspots met trafo zijn spatwaterdicht   IP54hebben een kleine inbouwdiepte 23mm.

Hoe kies ik de juiste LED vervanger voor mijn halogeenlamp?

Ik heb 3 kroonluchters met 5 armen met gloeilampen. Omdat lampen juist het meest gebruikt worden in de koude periodes van het jaar is de gloeilamp of halogeen lamp niet de grote vervuiler die iedereen als zodanig benoemt.

Het werkelijke prijsverschil is enorm en je bent echt dief van eigen portemonnee als je nog halogeenlampen gebruikt.

Daarnaast nog 6 ledspots met 2 led transformators, ik kende het verhaal van die transformators. Als u de led spotjes wilt dimmen zult u dus een led dimmer moeten aanschaffen. Deel het wattage van de halogeenlamp door 10 en je weet het maximale wattage van de LED lamp. Worden LED Spots warm dat ik je mis songtekst. Staat er R,L op de dimbare trafo aangegeven.

Maar ook die is inmiddels verouderd. Mag ik in deze fitting een led g4 lamp in doen. Ik heb in mijn plafondlamp de halogeenlampen vervangen door led van Aliexpress.

De 12v led halogeen vervanger linksvoor is led lumen, de andere lampen zijn halogeen lum.

Halogeen versus led

Het aanbod lijkt nog klein, ik moest best even zoeken naar de aanbieders en vond eigenlijk alleen Philips en Osram. Met vriendelijke groet, Mark-Jan EcoBright. Mij is het een raadsel, ik hoop dat iemand het voor mij kan oplossen.

Het enige voordeel is het lagere verbruik, de lichtopbrengst en de lichtkwaliteit vind ik gewoon een achteruitgang. Ben benieuwd, maandag even klussen. Onze website bevat duidelijke filters om de geschikte LED vervanger snel te vinden.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.01.2021 05:28 Liane:
   Wat de tweede helft van je laatste zin betreft heb je wel een tikkeltje gelijk: nog bruikbare gloeilampen weggooien is verspilling van materialen, dit heb ik hierboven ook reeds ergens genoemd. Reactie geplaatst op 14 mei door jean ik wens een neon TL-buis 36watt te vervangen door led warm white.

  Ten anker

  Vond