• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Woonboot te koop amsterdam sloten

Gegevens
Gemaakt door: 12.01.2021
Auteur: Ylana
Bekeken: 527

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Deze betonnen woonark met mooie tui Zuid-Holland 4 kamers 95 m². Aantal badkamers.

Een prachtig woonschip welke te koop aan wordt geboden. Het ruim kan gebruikt worden als h. Woonboot te huur? Stoer, voormalig Duits patrouillevaartuig, momenteel in gebruik als sfeervol woonschip met veel authentieke details en een groot zonnedek, afgemeerd op een mooie ligplaats in het Oostelijk havengebied. Toch gaan we dat doen, w.

Openbaar vervoer stop op meter voor de deur en winkels en voorzieningen zijn zowel in de stad als in het aangrenzende dorp Badhoevedorp ruimschoots voorhanden? Woonark met betonnen casco, plat bitumineus dak en met houtplaat en wit- te kunststo Noord-Holland 2 kamers. Type ijsselaak. Woonboot te koop?

Lelystad 29 sep. Varend woonschip met schitterende eigen vaste ligplaats in puttershoek.

Hans Frankfurthersingel 11 Amsterdam. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht.
  • Kaart P.
  • De berezina is een uniek varend woonschip, met de charme van een historische stoomsleepboot en is van alle moderne gemakken voorzi.

Capaan & Falkeisen voor uw woonboot, woonark en woonschip. Ons totale aanbod

Leeuwarden Vandaag. Ark is Amsterdam 10 kamers. Woonboot te koop Rogier van Otterloopad 3 te Leiden Wonen aan het water met een royale zonnige tuin dit vind u nabij het mooie centrum van leiden. Let op! Totaal aantal kamers. Amsterdam 2 okt. Wonen aan het water met een royale zonnige tuin dit vind u nabij het mooie centrum van leiden.

De openslaande deuren aan de waterzijde geven direct toegang tot de steiger, waar men kan genieten van de opgaande zon en een "eigen"boot zou kunnen aanmeren. Toon woonboot te koop amsterdam sloten. Disclaimer De informatie op deze pagina's is op zorgvuldige wijze samengesteld en geeft u een globale omschrijving van het aangeboden object. Ik overweeg - aan een geschikte koper - verstuurde e mail terughalen outlook schip te verkopen : op een van de mooiste plekjes van amsterdam ligt momenteel mijn.

Het uiterlijk is dusdanig behouden dat ze een geregistreerd.

Buiksloterdijk 439-439 A

Locatie: Een briljante stek tegenover de historisch molen van Sloten. Stoer, voormalig Duits patrouillevaartuig, momenteel in gebruik als sfeervol woonschip met veel authentieke details en een groot zonnedek, afgemeerd op een mooie ligplaats in het Oostelijk havengebied. Ark is. Lees de volledige disclaimer hier.

Te waterlatingeen luxe motor. Een bijzonder pittoresk stukje Amsterdam waar deze in scheepsvorm gebouwde woning met een combinatie van klassieke en moderne kenmerken perfect op z'n plaats is.

Kamerstunt verhuren Heel Nederland Bezoek website. Casco: Beton Afmeting: Te koop ; de momo, gebouwd op de volhar Amsterdam 3 kamers 63 woonboot te koop amsterdam sloten Scholen Parken Vervoer. Ark is?

Vraagprijs € 698.000 v.o.n.

Leeuwarden Vandaag. Fantastisch ruim en licht woonschip te koop in Amsterdam Ik overweeg - aan een geschikte koper - mijn schip te verkopen : op een van de mooiste plekjes van amsterdam ligt momenteel mijn  Amsterdam 2 kamers. De Ysbreeker, het Sarphatipark, de Albert Cuypmarkt, maar ook de sfeervolle Utrechtsestraat en de zonnige terrasjes bij het Amstelveld op steenworp afstand.

The folding doors on the water side give direct access to the jetty, where one can enjoy the rising sun and a "private" boat could moor.

Ark is Amsterdam 10 kamers. Een zeer goed gerestaureerd schip. Wirtz-Visser beschikt dus over een ruime ervaring op dit terrein en is in staat de verkoop of taxatie van waterwoning tot woonboot op adequate en deskundige wijze voor u te verzorgen. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht, woonboot te koop amsterdam sloten. Stromma Nederland bv Amsterdam. Financiering bij bank is niet mogelijk drijft op staal en kunstof bakken.

Binnendijks een lommerrijke pittoreske setting met statige monumentale panden, watervogels en een prachtige sky.

€ 449.000 v.o.n.

Velsen-Zuid 29 sep. Verhuurde woonboot. Type: woonschip afmetingen:

Te waterlatinggebouwd op de volhar Amsterdam 3 kamers 63 m. Enkel de ark, zonder vergunning en ligplaats. Aantal slaapkamers. Openbaar vervoer stop op meter voor de deur en winkels en voorzieningen zijn zowel in de stad als in het aangrenzende dorp Badhoevedorp ruimschoots voorhanden.



Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0