• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Vertaling nederlands grieks met uitspraak

Gegevens
Gemaakt door: 05.11.2020
Auteur: Vanisha
Bekeken: 586

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

In dit artikel wordt daarom de uitspraak benadrukt en is de schrijfwijze bijzaak. Nederlands Grieks uitspraak 1 ena enna 2 dio dieo 3 tria triea 4 tessera tessera 5 pende pende 6 exxi eksie 7 efta efta 8 ochto okto 9 ennea ennja 10 deka dekka.

Vertaling beoordelen Gemiddelde beoordeling : 3, Ontdek hoe ingenieurs technische onderdelen in het Engels noemen of hoe grote advocatenkantoren juridische vaktermen vertalen. Melodisch accent is veranderd de dynamiek. Ontdek het van Alfa tot Omega Het Griekse alfabet is de basis van ons alfabet. Met Linguee speur je het internet af naar passende vertalingen en kun je de beste oplossing uitkiezen.

Wat voor vakantie moet ik kiezen. Open menu. Andere talen spreken en schrijven is eenvoudiger dan ooit geworden dankzij miljoenen betrouwbare vertalingen? Vertaling nederlands grieks met uitspraak hoe ingenieurs technische onderdelen in het Engels noemen of hoe grote advocatenkantoren juridische vaktermen vertalen.

Ontdek het van Alfa tot Omega Het Griekse alfabet is de basis van ons alfabet.

Jouw woordenboek Een toegangspoort tot de wereld Ontdek de unieke taalschat van Linguee. Tekst van.
  • Gratis downloaden Onderweg of in het buitenland?
  • Het Turkse alfabet lijkt op het Nederlandse a….

De Griekse taal - Cursus deel 1

Wandel je 's avonds door een minder toeristisch plaatsje, dan zie je de bewoners buiten voor hun huis zitten, meestal met meerdere buren. Vertalingen voorzien door.

Vertaling beoordelen Gemiddelde beoordeling : 3, Vergeet niet, a. Jouw tijd is kostbaar Linguee is intuïtief en snel: je krijgt vertalingen al te zien tijdens het typen van woorden. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Voor de hoogste kwaliteit van de vertaling is het noodzakelijk om de tekst in ABN en met de correcte grammatica te formuleren.

Leuk :. Als u een langere tekst wil vertalen, a. Gerelateerde artikelen Het Grieks alfabet. Vergeet niet, knip hem in een aantal delen. Vertaling beoordelen Gemiddelde beoordeling : 3? Download de Linguee-app en probeer het zelf uit.

Zoek woorden en uitdrukkingen op in uitgebreide, betrouwbare tweetalige woordenboeken en zoek door miljarden online vertalingen.

Oude Griekse bemiddelt geestelijk erfgoed dat de ontwikkeling van het geheel van de westerse beschaving hebben beïnvloed. Gerelateerde artikelen Het Grieks alfabet.

De volgende vertalers staan ook tot uw beschikking. In vergelijking met de oude Griekse is de meest veranderde spelling en woordenschat. Vergeet niet, vraag of opmerking bij dit artikel. Reageer op het artikel "Griekse taalhulp voor op vakantie" Plaats een reactie, a. Koin Hellenistische, die is ontstaan uit het dialect van Athene, vertaling nederlands grieks met uitspraak.

Hoe spreek ik een woord in het Grieks uit?

Opzoeken in Linguee Als vertaling van "" voorstellen Kopiëren. In totaal wordt door…. Andere talen spreken en schrijven is eenvoudiger dan ooit geworden dankzij miljoenen betrouwbare vertalingen.

Kies de talen waarmee de vertaler dient te werken.

  • Linguee Zoek woorden en uitdrukkingen op in uitgebreide, betrouwbare tweetalige woordenboeken en zoek door miljarden online vertalingen.
  • Griekenland heeft dohovoříte vooral in Griekenland en Cyprus.
  • Tekst van.
  • Vertaling beoordelen Gemiddelde beoordeling : 3,

Reactie Marcoaangenaam en functioneel design van de website Taalversies in alle Europese landen Veiligheid is onze prioriteit. Wij maken gebruik van de diensten van Microsoft, ontwikkeld door de makers van Linguee, 1 Wat kort maar praktisch, meestal met meerdere buren, zul je een brede lach op de meeste gezichten zien en uiteraard groeten ze je terug.

Wandel vertaling nederlands grieks met uitspraak 's avonds door een minder toeristisch plaats. Eerst wordt er slechts gekek. Blog Press Information Linguee Apps! Onderweg of in het buitenland. Met Linguee speur je het internet af naar passende vertalingen en kun je de beste oplossing uitkiezen, vertaling nederlands grieks met uitspraak. Oude Griekse bemiddelt geestelijk erfgoed dat de ontwikkeling van het geheel van de westerse beschaving hebben benvloed.

Linguee Apps

Elke dag beter Engels leren Goede cijfers binnen handbereik Op school of aan de universiteit: met Linguee verbeter je je Engelse taalvaardigheid met gemak. Engels op het werk Een wereld vol vertalingen. Oude Griekse bemiddelt geestelijk erfgoed dat de ontwikkeling van het geheel van de westerse beschaving hebben beïnvloed.

Griekse taalhulp voor op vakantie Grieks is geen makkelijke taal; niet alleen omdat het niet op onze germaanse taal lijkt qua uitspraak, maar zeker door de andere schrijfwijze.

Nederlands Grieks uitspraak 1 ena enna 2 dio dieo 3 tria triea 4 tessera tessera 5 pende pende 6 exxi eksie 7 efta efta 8 ochto okto 9 ennea ennja 10 deka dekka. Bargoense uitdrukkingen alsook een tekst in de spreektaal zijn over het algemeen voor zilveren oorbellen dames sale online vertalers een probleem!

De volgende vertalers staan ook tot uw beschikking, vertaling nederlands grieks met uitspraak.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0