• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Tricot jurk patroon kind

Gegevens
Gemaakt door: 29.01.2021
Auteur: Sidar
Bekeken: 378

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Mijn naam is Mariel en ben dus niet anoniem. GRACE dress. Hoi, Ik heb zojuist Stof voor durf het zelvers binnen gekregen!

To Home Inloggen. Grtjs Alice Plaetevoet. Leuk om te variëren, leuk om in elkaar te steken. De tas is te maken in vier varianten: model A heeft een stoere Dat zou echt geweldig zijn!! Ik ben fan van je patroon, valt dat op?

Patroon van: Zaaberry. Heerlijk voor een zomerse dag? Tricot jurk patroon kind leuk! Ik heb met patchwork een jurkje maat 92 gemaakt.

Maar ik vroeg me af of de jurkjes die daar in staan ook te maken zijn met tricot in plaats van katoentjes.

Burda - Leuke kindersweater voor jongens en meisjes Goed basismodel voor een leuke kinder sweater. Ik heb met patchwork een jurkje maat 92 gemaakt.

Boekentip:

Hartelijk bedankt voor dit leuke patroon. Breng het mouwbeleg in de mouw. Abonneren op: Reacties posten Atom. Unknown 6 februari  at  am Beantwoorden. Groetjes Sylvia.

Stap   Vouw de onderkant van het jurkje naar binnen.

Veel succes en vraag gerust als je nog vragen hebt. Naaipatronen kinder sjaaltjes, wanten en mutsen. Tassen maken. MaZella 29 april, heb een foutje gemaakt bij het knippen. Hoi, Speld de kraag vast en naai op een kleine afstand van de rand de kraag volledig rondom rond, tricot jurk patroon kind.

Naaipatronen van Engelse sites

Groetjes Corine. Moet ik dit zien als een soort coupenaden of waar zijn deze voor? Heb je deze toevallig al? Patroon van: Made by Oranges.

Naaipatronen tricot jurk patroon kind. Maar hoe kan ik dit het beste uitprinten met een gewone printer zodat de maten kloppen. Als je het patroon opent zie je normaal ook een plakoverzicht van hoe je ze moet plakken.

Tis maat 80 en het is nogal een smalle. Veel plezier.

Voor jongens!

Opmerking: hou rekening met de richting van de stof pijl. Sascha 1 mei  at  pm Beantwoorden. Notify me of follow-up comments by email. Het scheelt 1millimeter met die van de testvak namelijk 4,9 op 4,9 ipv 5 op 5.

Moet ik dan vanaf de stofvouw 54 cm uittekenen of juist daar de helft van. Hou eventueel rekening met de afgewerkte lengte tricot jurk patroon kind de jurk. De exacte lengte las ik ooit in afscheid juf knutselen comment op mijn blog; deze is 0,7 a 0,8 keer de lengte van de stofrand die je wilt afwerken met boorstof.

Alle artikelen Naam E-mail Website Comment Notify me of follow-up comments by email? Anoniem 1 december om Beleefde groeten Hilde. Dat smaakt naar nog veel meer :- Dank je wel!!, tricot jurk patroon kind.

Griet 10 mei  at  pm Beantwoorden.

Gratis naaipatronen kinderkleding maat 56 t/m 170

Achter de foto zit dus een heel ander patroon…. Ik ben er trots op en blij dat je het patroon wilde delen! Met duidelijke foto tutorial.

Anoniem 02 november. Naaipatronen slabbetjes en spuugdoekjes! Er zijn drie versies uitgewerkt. Let op, Engelse patronen, naai niet volledig vast.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   31.01.2021 12:55 Philippine:
   Hoe kan ik dit wat wijder maken, zonder dat het model verloren gaat. Oei, met het vernieuwen van mijn website moet er iets misgelopen zijn met het overnemen van de linken!

  Ten anker

  Vond