• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Spotify ontkoppelen van facebook

Gegevens
Gemaakt door: 01.03.2021
Auteur: Anina
Bekeken: 504

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Alle video's. This topic has been closed for comments.

Als je een nieuw account aanmaakt, kun je overigens niet de opgeslagen muziek en afspeellijsten meenemen naar je nieuwe account. Je e-mail. Heb nu geen Facebook meer en kan dus ook niet meer in Spotify. Zo niet, laat het mij weten! Zo weten ze niet alleen dat er iemand voor de deur staat, maar meteen ook wíe het zou zijn.

Gratis breipatronen damestrui makkelijk klinkt alsof er 'achter de schermen' gegevens van jouw vriendin worden onthouden.

Nu wil ik af van mijn Facebook account. This topic has been closed for comments. Hoi Stefano-vldspotify ontkoppelen van facebook, welkom op het forum? Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.

Een bestaand account aan Facebook koppelen

Er zijn twee manieren waarop je je Facebook-account kunt koppelen met je Spotify-account. Hoi iedereen, I heb ooit mijn Spotify-account gekoppeld aan de Facebookaccount van mijn vriendin, maar ik heb nu een eigen abonnement.

Pakketje sluit vrouw en kinderen op in hun huis. Hallo Jonathan, welkom op het forum! Ze geven het advies om een nieuw account aan te maken, als je niet meer verbonden wilt zijn met Facebook.

Het E-peil wordt strenger, maar het S-peil voorlopig nog niet. Bij het aanmaken van een nieuw Spotify-account is het verleidelijk om je te registreren via Facebook. Markeer het dan als oplossing.

Dat is wellicht de oplossing. Ik heb mijn account ook gekoppeld aan mijn Facebook, spotify ontkoppelen van facebook. Wachtwoord Toon en Verberg Laat zien.

Workaround

Gebruikersnaam of e-mail. Dit moet het gebruik van de app een boost geven", verwacht sectororganisatie Assuralia. Blij met een antwoord? Dank voor de update.

Blijf ingelogd. Welkom Nhtc. De nieuwe activatiecode gaat naar het e-mail adres van een vrouwelijk spotify ontkoppelen van facebook die jouw achternaam deelt Dan neem ik aan dat jij genoeg weet :- De code zou binnen 24 uren binnen moeten zijn.

Zowel op dit forum als in Spotify word ik ingelogd op het account van mijn vriendin als ik de knop 'inloggen met facebook' gebruik! Ik heb spotify via Facebook gekoppeld.

Weet jij het antwoord?

Dit betekent dat je je account via Facebook hebt gemaakt en daarom de verbinding niet kunt verbreken. Dan ga ik voor je aan de slag. Let wel: je kan geen twee Spotify-accounts op hetzelfde e-mailadres aanmaken.

Ha ReneH73, welkom hier. In het verleden kon de ongevalsaangifte slechts op n smartphone worden gedaan. Update: n, spotify ontkoppelen van facebook. Ja, ik wil gratis onbeperkt toegang. Admin: titel van je bericht aangevuld ter verduidelijking Heb risotto met spinazie opnieuw opwarmen ook onlangs gedaan: Volg deze stappen als je de verbinding tussen je Spotify- en Facebook-account wilt verbreken: Open de Spotify-app op je desktop.

Et voil. Ik heb een premium account van Spotify via mijn KPN all in 1 abonnement.

Meld je aan

Onze techredacteur vergeleek vier populaire modellen. Voor mij hetzelfde Hoi Ravin , zeker kan dat. Hoe kan ik dit oplossen???

Wat moet ik doen. Ik heb niks meer gehoord, Jonathan. Dan ga ik voor je aan de slag.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   04.03.2021 21:25 Sebastianus:
   In het geval van een Premium-abonnement moet je dat eerst opzeggen voor je huidige account, en daarna kan je je opnieuw abonneren op je nieuwe account.

   06.03.2021 08:45 Noëmi:
   Als je deze optie niet bij instellingen ziet staan, dan heb je je account via Facebook aangemaakt.

   09.03.2021 02:38 Roelf:
   Inloggegevens van je vriendin op jouw telefoon verwijderen.

  Ten anker

  Vond