• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Opeens bloeden door pil heen

Gegevens
Gemaakt door: 14.01.2021
Auteur: Nanko
Bekeken: 469

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ik slik de ethinylestradiol drospirenon pil. Spotting: hoe wordt het behandeld?

Als je seks had zonder condoom , kan een beetje bloed wijzen op een soa. Ik heb dat gedaan maar er is niets veranderd. Zelf las ik dan even een stopweekje in, zie het maar als een teken van mijn lichaam dat het weer tijd is om ongesteld te worden! Doorslikken van de pil. Verder kun je het helaas niet voorkomen.

Wil dit zeggen dat de kans klein is dat ik bij het doornemen van de pil geen doorbraakbloeding zou hebben. Moet ik een stopweek inlassen. Wat zijn bloedingen, opeens bloeden door pil heen. Weet iemand of dit de betrouwbaarheid van mijn pil op zwangerschap nu verminderd is. TamaraHooi Ik heb vandaag mijn laatste pil ingenomen en toen ik net naar de wc ging bloede in een beetje een wat meer bruine kleur is dit erg.

 • Reactie infoteur , Bij een doorbraakbloeding is het waarschijnlijk het beste om een stopweek in te lassen. Toen mijn stopweek er aan kwam nam ik dus voor de zeker maar door omdat ik niet wist hoeveel dagen ik nog kon stopen zonder mijn 7 dagen te overschrijden.
 • Alleen bij de klassieke migraine met aura verschijnselen is het risico op hart- en vaataandoeningen tijdens pilgebruik verhoogd.

Bloedingen bij pilgebruik of andere hormonale anticonceptie

Reactie infoteur , Zoals je in het artikel kunt lezen, komen doorbraakbloedingen vaak voor. Is de pil niet sterk genoeg of moet ik nu al mijn stopweek houden en me overige twee niet slikken? Geen zorgen. Hoelang kan dit gaan duren? Het begin voelde voor mij als een normale menstruatie. Afmaken of stoppen? Reactie infoteur , Hi, ik zou voor de zekerheid toch even contact opnemen met je huisarts.

 • Ik heb namelijk mijn pil 4 maanden doorgepakt door omstandigheden. Het kan zeker voorkomen dat je toch ongesteld wordt door het doorslikken heen maar dit klinkt wel heftig, naar!
 • Dit artikel kwam tot stand onder de leiding van dr. Spotting wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door een hormonale ontregeling.

Haal eenvoudig en zonder verzendkosten jouw vertrouwde pil nu in huis. Merelalleen ik had zaterdag een doorbraakbloeding, Beste lezer. Ik heb tussentijds bloedverlies. Ik heb de pil de afgelopen maand doorgeslikt en moest opeens bloeden door pil heen een week en dan zou ik mijn stopweek hebben. Ben ik met dit dieet wel beschermd tegen zwangerschap.

Doorslikken: Indien je wellicht 2 of meer strips hebt doorgeslikt dus zonder stopweek is de kans op doorbraakbloedingen groter dan normaal. Over Leef.

Wat is een doorbraakbloeding?

Een jetlag Een jetlag  heeft niet alleen een impact op uw slaap, maar ook op uw hormoonhuishouding! Pastoor ik heb de pil nooit geslikt en mijn spiraal heb ik al 5 jaar niet meer Reactie infoteur , Hi, voor een gedegen advies raad ik op om contact op te nemen met je huisarts of apotheker.

Ik heb wel wat een ongesteld gevoel in mijn onderbuik en ben laatste tijd wat meer moe. Opslaan en verder ».

Het gebeurt niet ieder maand. Normaal gesproken kan een doorbraakbloeding geen kwaad, weersverwachting disneyland parijs zoover vervelend is het wel.

Verschillende methoden van anticonceptie. Roosik slik al jaren de pil en opeens bloeden door pil heen altijd een stopweek? Normaal gesproken dien je de strip inderdaad gewoon af te maken. Ik neem al een enkele jaren de pil en ervaar af en toe wel spotting wanneer ik de pil doorneem.

Wat is spotting?

Floor , Ik heb voor de eerste keer in de aantal jaren dat ik de pil al slik twee keer achter elkaar aan de pil doorgeslikt, echter ben ik nu al 1,weken bloed aan het verliezen.

Maar als ik dat word kan ik dan gewoon een stopweek van 7 dagen inlassen en daarna verder gaan met mijn strip waar is was gebleven of is die dan niet meer veilig? Toen ben ik gewoon weer begonnen aan een nieuwe strip en werd ik 5 dagen voordat mijn stopweek was ongesteld.

SelenaHallo, opeens bloeden door pil heen, normaal gesproken heeft een bloeding geen invloed op de werking van licht roze adidas broek pil maar je kunt dit voor alle zekerheid het beste even navragen bij je arts of apotheek.

Ik opeens bloeden door pil heen nu weer aan het doorslikken en heb nu bijna mn 2e maand leeg geslikt en heb nog geen doorbraakbloeding gehad. Het is mogelijk dat de hormonen in de pil te laag zijn en de eicel toch doorrijpt en dat kan zelfs tot ovulatie leiden? Mvg Reactie infoteu! Chlamydia kan er ook voor zorgen dat je doorlopend bloed verliest.

Ik heb nu 14 pillen van de 2e strip geslikt ik moet dus nog precies een week tot mijn stopweek. Reactie infoteu. Weet jij het antwoord. Bij bloedverlies in de tweede cyclushelft kan men ervan uitgaan dat er onvoldoende progestageen beschikbaar is om het door oestrogeen gestimuleerde baarmoederslijmvlies in stand te houden.

Weet jij het antwoord?

Nu was ik na mijn menstruatie weer begonnen aan mijn strip, 3 dagen voor dat mijn strip afgelopen was begon een doorbraakbloeding. Het bloed is donkerbruin en het duurt nu al zo’n 3 dagen. Vrijdagavond was ik ook mijn pil deso 30 vergeten in te nemen maar heb hem binnen 12 uur ingenomen.

Nu niet meer.

Het kan zeker een doorbraakbloeding zijn maar neem bij twijfel altijd even contact op met je apotheek of arts. Moet ik hem vanavond niet in nemen of de strip afmaken. Als je er advies over wilt zou ik even contact zoeken met je huisarts of apotheker.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   22.01.2021 19:58 Stefani:
   Op dat moment kan je een beetje bloedverlies hebben.

  Ten anker

  Vond