• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Mijn lyca nummer registreren

Gegevens
Gemaakt door: 01.03.2021
Auteur: Franke
Bekeken: 550

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Registratie gelukt Log in. Ik heb problemen om connectie te maken met het Base neterk? Zie de gebruiksaanwijzing van uw toestel voor gedetailleerde stappen voor het veranderen van de instellingen van uw toestel.

Wanneer uw eindgebruiker over een PC met internetaansluiting, een ID-reader en een Belgische Identiteitskaart pincode beschikt kan hij de registratie eenvoudig zelf uitvoeren via de website van de betrokken operator :.

Indien u een bericht hebt ontvangen dat uw identiteitsbewijs is afgekeurd dient u een nieuwe duidelijke kopie van uw identiteitsbewijs samen uw Lycamobile nummer per e-mail te sturen naar doc lycamobile. U kunt bellen, gebeld worden en tekstberichten verzenden en ontvangen net als thuis.

Een medewerker van het SIM-registratieteam passeert dan bij u voor de ondertekening van een gebruiksovereenkomst, het instellen van de URL en het geven van alle info over de applicatie. Let op: We raden u aan uw eerste gesprek te voeren minimaal 24 uur vóór u België verlaat. Over Lyfra Bericht verzonden Bericht werd verzonden.

Nieuwsbrief Inschrijven Ontvang al het nieuws en speciale aanbiedingen nu als eerste per mail.

Zie de gebruiksaanwijzing van uw toestel voor gedetailleerde stappen voor het veranderen van de instellingen van uw toestel. Vind uw mobiele nummer Er zijn 2 manieren om je nummer te bekijken:. Hoeveel kost dit. Inschakelen Automatisches Aufladen Overslaan. Mocht u problemen ervaren met het herladen kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Lyfra nv.

Dit mobiele nummer is reeds geregistreerd Log in, mijn lyca nummer registreren.

Bewaar deze goed. Deze dienst is gratis vanaf elke locatie. Info SIM registratie.

Aanbevolen producten

Ik heb reeds een actieve Lycamobile SIM kaart. Lycamobile Group Diensten. Over Lyfra Bericht verzonden Bericht werd verzonden.

We hebben het eenvoudig voor u gemaakt om uw mobiele nummer mee te nemen. Hoe beïnvloedt dit mij? Keer terug om in te loggen.

Wat was uw bijnaam als kind, mijn lyca nummer registreren. Als u zich in het buitenland bevindt, zijn de kosten van het bellen en het ontvangen van gesprekken afhankelijk van waar u zich bevindt en waarheen u belt. Dit geldt ook voor inkomende gesprekken. Lucia St. Alle klanten van Lycamobile kunnen gebruik maken van onze internationale toegang? Bultje op lip kind Klanten.

Veelgestelde vragen.

Mijn Lycamobile Account

Lyfra nv. Proximus en Lyca beschikken momenteel nog niet over een systeem om een prepaid SIM-kaart te registreren. Door de netwerkselectiemodus op handmatig te zetten, voorkomt u dat uw toestel wisselt tussen Lycamobile België en partnernetwerken in een buurland. Lyca Group Diensten.

Elk land valt in een bepaalde zone. Als u naar Noord-Amerika, Canada of het Carabisch gebied reist. Over Lyfra Bericht verzonden Bericht werd verzonden, mijn lyca nummer registreren. All Rights Reserved. Vergezel ons vandaag. Telefoonnummer is succesvol verzonden naar uw geregistreerde e-mail Keer terug om in te loggen.

Productspecificaties

Je wachtwoord is succesvol gewijzigd. U hebt nodig: Lycamobile nummer of PUK code. Neem als u problemen ervaart bij het herladen contact op met ons klantenserviceteam dat u verder kan helpen met uw vraag. Nieuwsbrief Inschrijven Ontvang al het nieuws en speciale aanbiedingen nu als eerste per mail.

Je kunt je op elk moment afmelden door STOP te sturen naar Sommige telefoons geven de naam van het partnernetwerk weer boven of onder Lycamobile.

Neem als u uw PUK-code niet kunt vinden contact op met het klantenserviceteam! Inschakelen Automatisches Aufladen Overslaan. Zie de gebruiksaanwijzing van uw toestel voor verdere details. Wanneer uw eindgebruiker over een PC met internetaansluiting, een ID-reader en een Belgische Identiteitskaart mijn lyca nummer registreren beschikt kan hij de registratie eenvoudig zelf uitvoeren via de website van de betrokken operator :.

Emiraten Ver.

Ongeldige aanmelding

U kunt op verschillende manieren betalen en u kunt ervoor kiezen uw E Voucher-code direct als SMS op uw telefoon te ontvangen of als e-mail. Kan ik gebruik maken van VoIP-diensten op mijn Lycamobile? Beste abonnee, uw nieuwe wachtwoord is verzonden naar uw mobiele nummer.

Home Help Veelgestelde vragen Het gebruik van Lycamobile is eenvoudig, klik hieronder voor meer informatie. Hoe een nieuwe SIM kaart registreren? Simkaart bestellen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0