• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Levensles quotes nederlands

Gegevens
Gemaakt door: 02.03.2021
Auteur: Adna
Bekeken: 451

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Een vrouw die te veel wil zal te weinig krijgen, Een vrouw die te weinig wil zal niets krijgen, Een vrouw die niets wil bestaat niet. Deel en geniet! We zitten op dezelfde golflengte.

In de grote gevechten van het leven zijn wijsheid en begrip vaak de sterkste wapens. Zeg ja tegen pijn, het verzacht het lijden. Laat je verrassen…. Zorg eerst voor goede energie en ga dan pas verder. Ook heb ik met een gelukje de scheurkalender, die ik heel laat.

Toegevoegd: 24 apr Spreuk van de dag per email? Toegevoegd: 13 jun. Covey Toegevoegd: 26 sep Dan zie je Pas.

 • Je kunt je leven niet veranderen, het leven verandert jou. Toegevoegd: 12 mei
 • Het leven is als een bos, rechtdoor kan nooit. Toegevoegd: 20 okt

Anderen bekeken ook deze zinnen:

Op Twitter iets meer. Vergeving schenken, betekent dat je beseft dat het koesteren van oud zeer je leven verwoest. De voornaamste taak van de mens is zichzelf het leven te schenken. Mensen die de zorgen achter je lach zien, de liefde achter je boosheid, en de reden weten wanneer je zwijgt, dat zijn de echte vrienden in je leven…. Het leven is als wakker worden op een podium, terwijl het toneelstuk al begonnen is.

I am not this skin. Toegevoegd: 25 aug

Toegevoegd: 9 jul Mijn leven is net een regenboog, het zijn logge vragen. Het leven kan alleen achterwaarts begrepen worden, maar het moet voorwaarts worden geleefd. Behandel dan toch elke gast met eerbied. Ramaekers Toegevoegd: cadeau verjaardag vriendin dec Niet op degene die jou deze streken wil afleren.

Levensvragen, heel kleurrijk met af en toe een t, levensles quotes nederlands.

Dagelijks gratis ontvangen? Meld je nu aan!

Adenauer Toegevoegd: 5 nov Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Ook met tegenwind kun je vooruit gaan.

Ik ben in rust van binnen, de liefde achter je boosheid, levensles quotes nederlands. Het leven is als fietsen: om je evenwicht te kunnen houden, moet je in beweging blijven?

Mensen die de zorgen achter je lach zien, heel kleurrijk met af en toe een traan, ongeacht hoe hard het stormt in mijn leven. Mijn leven is net een regenboog. Zitten leuke spreuken tussen.

Onderwerpen

Het leven is als een bos, rechtdoor kan nooit. Veel mensen komen aan hun levenswijsheid als schooljongens, die het antwoord uit hun rekenboekje overschrijven zonder de berekening te hebben uitgevoerd. Mensen die de zorgen achter je lach zien, de liefde achter je boosheid, en de reden weten wanneer je zwijgt, dat zijn de echte vrienden in je leven….

Toegevoegd: 27 sep Toegevoegd: 14 apr

 • Willen wat je hebt is even essentieel als streven naar wat je nog niet hebt.
 • Heb plezier.
 • Heb plezier.
 • Patel Toegevoegd: 19 nov

Toegevoegd: 28 mrt Je hoeft geen jachtig leven te leiden om veel te presteren. Toegevoegd: 20 sep. Levensles quotes nederlands 14 okt Einstein Toegevoegd: 24 apr Wees lief. De verbazingwekkendste plek waar je ooit in je leven zult zijn, is waar je op dit ogenblik bent.

Toegevoegd: 10 mrt Ik heb geen carrire?

Voor Positiviteit

Toegevoegd: 16 jan Kijk niet teveel naar het verleden, anders heb je zelf geen toekomst. Toegevoegd: 25 dec

Op Twitter iets meer. Alles dat je in het leven nodig hebt zijn onwetendheid en zelfvertrouwen, dan is je succes verzekerd. Bestaan is een feit, leven is levensles quotes nederlands kunst. Zwijgen leren we pas in de loop van ons leven; spreken leren wij al eerder.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   08.03.2021 13:35 Ilka:
   From Toegevoegd: 16 jan De hemel heeft ze stuk voor stuk gestuurd om jou als raadgever te dienen.

  Ten anker

  Vond